Denemarken vakantie tips voor gezinnen, deze activiteiten mag je niet missen!

Ga je op vakantie met kinderen naar Denemarken? Bekijk onze Denemarken vakantie tips voor coole activiteiten, uitjes en vakantieparken voor gezinnen.

Tycho in de klimnetten bij het WOW-park

Denemarken is één van de meest kindvriendelijke landen van Europa. Wijzelf en ook verschillende gezinnen uit ons blogteam zijn er al meerdere keren naartoe geweest en komen telkens weer enthousiast thuis.

Over onze vakanties zijn vele artikelen en blogs geschreven. Al deze reisverhalen kun je hier vinden. 

Kies hieronder over welk deel van Denemarken je tips zoekt. Of scroll lekker door de verschillende artikelen om inspiratie op te doen voor jouw vakantie met kinderen in Denemarken.

Legoland Billund Tips

Veel gezinnen reizen af naar Denemarken om het bekende attractiepark Legoland Billund te bezoeken. Ook wij zijn er verschillende keren geweest. Wil je weten welke attracties er zijn in het park of wat de overnachtingsmogelijkheden zijn? Lees erover in de verschillende blogs die wij schreven over Legoland Billund.

Denemarken Vakantie tips voor Zuid Jutland

Het meest bezochte deel van Denemarken is Zuid Jutland. Dat komt natuurlijk omdat het bekende pretpark Legoland hier ligt. ! Maar er is veel meer leuks voor gezinnen.

Vakantietips voor gezinnen West Jutland

De westkust van Denemarken heeft prachtige stranden. Vandaar dat deze omgeving ook populair is bij Nederlandse gezinnen.

Vakantietips voor Noord Jutland

Het Noorden van Jutland is wat minder bekend bij de Nederlandse vakantiegangers. Maar dit deel van Denemarken is wel heel mooi door onder andere zijn grote Limfjord.

Tips voor Djursland, de neus van Jutland

Djursland, ook wel de neus van Jutland genoemd ligt net boven Aarhus in Denemarken. Deze uitstulping aan de oostkant van Jutland is een hele leuke bestemming voor gezinnen. Hier vind je bijvoorbeeld Djurs Sommerland, een heel gaaf pretpark met waterpark!

Vakantietips voor Funen

Het eiland Funen in Denemarken ligt tussen Jutland en Seeland.  Een mooie bestemming om te gaan genieten van kastelen en sprookjesdorpen.

Vakantie tips voor Seeland en Kopenhagen

Onder andere Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken ligt in Seeland. Een heerlijke stad om met de kinderen te bezoeken. Met zijn gezellige Tivoli park

Tips voor Lolland, Falster en Møn

Voor een vakantie met kinderen in Lolland, Falster of Møn kun je het beste overvaren met de ferry vanuit het Duitse Puttgarden. Op het eiland Møn vind je de mooie krijtrotsen. Maar ook voor strand en leuke daguitjes zit je hier goed.

Heb je zin gekregen in een vakantie naar Denemarken met de kinderen? Op de pagina's over de verschillende regio's hebben we de leukste vakanties voor gezinnen uitgezocht. Van rondreizen tot leuke vakantieadresjes. Vanaf de pagina Denemarken met Kinderen kun je gemakkelijk naar de verschillende regio's klikken.

Ook hebben we de leukste vakantieparken in Denemarken voor jullie op een rijtje gezet. Ga naar:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)