De leukste vakantieparken voor kinderen in Nederland, per regio en categorie

Nederland is het land van de vakantieparken. Ze zijn er in alle soorten en maten, maar welke zijn nu het leukste voor kinderen? Wij helpen je zoeken!

Kinderen spelen in een speeltuintje voor hun vakantiehuis op vakantiepark Sandberghe in Brabant

Om het beste kindvriendelijke vakantiepark in Nederland te vinden die voldoet aan jouw wensen, hebben wij de parken opgedeeld in verschillende categorieën.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een vakantiepark met subtropisch zwembad of een uitdagende binnenspeeltuin. Of wil je vakantie vieren dicht bij zee of bij een recreatiemeer.

En welk vakantiepark past nu het beste bij je vakantie met baby's, peuters, kids of tieners? Wij hebben de leukste op een rij gezet.

Weet je al waar je met je gezin op vakantie gaat? Dan kun je onderaan de pagina via de kaart verder zoeken naar de meest kindvriendelijke vakantieparken per regio in Nederland.

Via de groene buttons kun je kiezen op welke manier je wilt zoeken. Maar je kan natuurlijk ook lekker door de pagina scrollen om ideeën op te doen.

En kijk ook eens bij...

Kindvriendelijke vakantieparken en hun faciliteiten

Waar selecteer jij een vakantiepark voor je gezin op? Ga je voor luxe, kleinschaligheid of juist een tropisch zwemparadijs? Ik heb hier de leukste vakantieparken voor kinderen en hun ouders op een rijtje gezet:

Vakantieparken kiezen per aanbieder of keten

De meeste vakantieparken in Nederland zijn aangesloten bij een keten. Iedere keten heeft daarbij haar eigen kenmerken, zodat je ongeveer weet wat je bij een vakantiepark kan verwachten. Je kunt hieronder kiezen uit de bekendste ketens, met hun kenmerken:

Vakantieparken in Nederland kiezen per leeftijdsgroep

Als je op vakantie gaat met een baby of peuter, heb je vaak hele andere behoeften dan een gezin wat op vakantie gaat met basisschoolkinderen of tieners. Daarom kun je hieronder doorklikken naar onze pagina's met vakantieparken per leeftijdscategorie.

Vakantieparken voor gezinnen per regio in Nederland

Weet je al naar welke regio in Nederland je op vakantie wil? Ik heb de beste kindvriendelijke vakantieparken per provincie of regio voor je opgezocht. Klik op het onderstaande kaartje om op de juiste pagina uit te komen.

Of kies via de tekstlinks:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)