De leukste Kerstvakantie aanbiedingen: waar tuigen jullie de boom op?

Steeds meer gezinnen willen even lekker weg met kerst. Dit jaar loopt het alleen wat anders dan normaal. Wat in ieder geval zeker is, is een vakantie in eigen land. Hier heb ik de verschillende kerstvakantie aanbiedingen voor je uitgezocht.

stoeien bij de kerstboom

Het traditionele kerstdiner bij ouders en de dag erna bij schoonouders is voor veel gezinnen heilig. En het mag wel, maar helaas wel met wat minder personen dan dat we gewend zijn.

Verloopt jouw kerst anders dan normaal, dan is kerst vieren in een leuk hotel of bij een mooi vakantiepark in de natuur of aan het strand misschien een fijne optie. Gezellig met je gezin genieten van een beetje quality time!

Helaas zijn de zwembaden en de restaurants gesloten. Maar op de meeste vakantieparken kun je genieten van een diner die je kan afhalen of laten bezorgen. Altijd leuk en gezellig is in de bungalow gourmetten!

Waar wil jij deze kerst naartoe? Bekijk onze tips voor een vakantie

Het Reisaanbod

Onze favoriete Vakantieparken

In Nederland zijn de vakantieparken en hotels in de kerstvakantie mooi versierd.  Dat zorgt voor een extra gezellige sfeer. In de kindvriendelijke restaurants kun je heerlijk dineren, wat de eerste en tweede kerstdag extra speciaal maakt.

Kerst bij Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen

Als er sneeuw ligt, wordt een verblijf in een Jungalow extra bijzonder

Met de kerstdagen is het gezellig bij Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen. Bij het Safari Resort slaap je letterlijk tussen de dieren. Dat is een waanzinnig leuke ervaring!

Boek je een accommodatie, dan krijg je de Attractiepas er gratis bij. Kun je gratis naar safaripark Beekse Bergen en nog wat andere daguitjes. 

En je kan nu profiteren van hoge kortingen tot wel 25%!

Een knusse kerst en oud & nieuw bij Landal GreenParks

Bollo verwelkomt de kerstman

Bij Landal in Nederland maken ze er een feestje van deze kerstvakantie. Kom je ook marshmallows roosteren boven het kampvuur, meelopen met de midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen met de kinderen.

Waar vier jij het liefste kerst? Landal heeft parken aan de kust, in het bos en op de wadden.

Je kan nu boeken met korting die kan oplopen tot 15%

Weet je niet naar welk park je wil?

Vier kerst bij Vakantiepark Mölke met leuke extra's

Wist je dat je in de kerstvakantie ook vakantie kan vieren bij Vakantiepark Mölke. En dat je dan hele leuke extra's kan verwachten.

De ontvangst is al heel gezellig met warme chocolademelk of glühwein. En je krijgt tijdens je verblijf ook oliebollen.

Als je wil, kan je ook nog een kerstboom in de accommodatie laten plaatsen. Maar daar moet je wel wat voor betalen.

Tijdens de kerstvakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd! En de kinderen kunnen binnen of buiten spelen of een duik nemen in het overdekte zwembad.

Kerst bij Center Parcs

Kerst bij Center Parcs

Of het nu mooi of slecht weer is, bij Center Parcs hoef je je zeker niet te vervelen! Je kunt er heerlijk zwemmen in de prachtige zwembaden, terrasjes pakken, shoppen en er is volop entertainment in het bruisende centrum de Market Dome.

Tijdens de kerstvakantie kan je genieten van diverse culinaire arrangementen. Zijn er voor de kinderen vele activiteiten en kan je een kerstboom in de cottage optuigen voor extra veel sfeer! Op diverse parken is er een spetterende vuurwerkshow met oud & nieuw.

En dan zijn er natuurlijk de verschillende activiteiten die ieder park bijzonder maakt. Maak jouw keuze uit ons overzicht van Center Parcs vakantieparken

korting kan oplopen tot 20%.

Kerst vieren met Koos Konijn bij Roompot

Emma op schoot bij Koos Konijn

De vakantieparken van Roompot staan op mooie plekjes in de natuur.

Tijdens de kerstvakantie worden er leuke knutsel- en sportieve activiteiten georganiseerd. Altijd feest is natuurlijk een vakantiepark met zwembad. Daar heeft Roompot er genoeg van!

Onze favoriet is Klein Vink in Noord Limburg. Vanaf dit park loop je zo de Maasduinen in. En Koos Konijn is aanwezig voor de kleintjes!

De korting kan oplopen tot 20%

Kerst op landgoed Ruwinkel

Restaurant in de sneeuw

Dit voormalige park van Landal is tegenwoordig zelfstandig, maar de Landal-kwaliteit is gebleven. Het park ligt niet alleen dichtbij de Veluwe maar ook bij nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

Op het park vind je onder andere een overdekt zwembad, speeltuin, midgetgolf, tennisbaan, gratis wifi en een leuke dierenweide. En als je van uit eten houd, dan zit je hier goed. Je kan kiezen tussen de pannenkoekenboerderij Grietje of de Friterie. En voor ontbijt kun je bij Bread & breakfast terecht.

Een luxe chalet of vakantiehuis voor 2 tot 10 personen kan je hier boeken. Deze liggen mooi in de bossen van dit kleinschalige park met persoonlijke aandacht.

Met de kerstdagen is het extra gezellig en zeker als je alvast een kerstboom in je huisje laat plaatsen die je met de zelf meegenomen spulletjes kan versieren. Je krijgt nu tot 10% korting als je boekt voor de kerstdagen of oud en nieuw.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!