Weg met kerst 2023: waar tuigen jullie de boom op?

Steeds meer gezinnen verlangen naar een ontspannen kerstvakantie. Even lekker weg met kerst, samen genieten van quality time in de knusse kerstsfeer. Hier heb ik een selectie gemaakt van diverse kerstvakantie aanbiedingen.

Vogelrok in de winterefteling

Het traditionele kerstdiner bij ouders en de dag erna bij schoonouders is voor veel gezinnen heilig. Maar steeds meer gezinnen kiezen voor een dagje uit of paar dagen weg in de kerstvakantie.

Wat is er immers lekkerder dan dat er voor je gezorgd wordt met de kerst? Zeker als je oma en opa en/of andere familie of vrienden meeneemt.

Maar ook als je kerst nog wel lekker thuis viert is de kerstvakantie lang genoeg om er nog even tussenuit te knijpen.

Naar een heerlijk vakantiepark in Nederland bijvoorbeeld. Of ga voor het echte kerstgevoel in de sneeuw. Maar misschien ben je juist toe aan een beetje zon?

Overnacht je liever thuis? Kijk dan naar deze

Reisaanbod

Arrangementen voor de feestdagen bij Fletcher

Kerst bij Fletcher

Een paar nachtjes genieten in de kerstvakantie met je gezin in een kindvriendelijk hotel? Dan heeft Fletcher ruime keuze!

Met kerst kan je genieten van een heerlijk kerstontbijt en een culinair diner en drink je na een winterse wandeling met de hele familie een kop chocolademelk.

Met oud en nieuw wordt het genieten van het oudejaarsdiner en het nieuwjaarsontbijt. Onder het genot van een glaasje bubbels en een oliebol proost je op het nieuwe jaar.

Maar ook op de andere dagen in de kerstvakantie is het gezellig bij Fletcher. Zeker bij deze kindvriendelijke hotels. en bij deze hotels mogen de kids t/m 11 jaar gratis mee.

Onze favoriete Vakantieparken

In Nederland zijn de vakantieparken en hotels in de kerstvakantie mooi versierd.  Dat zorgt voor een extra gezellige sfeer. In de kindvriendelijke restaurants kun je heerlijk dineren, wat de eerste en tweede kerstdag extra speciaal maakt.

Kerst bij Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen

Als er sneeuw ligt, wordt een verblijf in een Jungalow extra bijzonder

Met de kerstdagen is het gezellig bij Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen. Bij het Safari Resort slaap je letterlijk tussen de dieren. Dat is een waanzinnig leuke ervaring!

Boek je een accommodatie, dan krijg je de Attractiepas er gratis bij. Kun je gratis naar safaripark Beekse Bergen waar in de kerstvakantie in de avond een leuke light safari is. Met de Attractiepas kan je ook naar andere daguitjes. 

Een knusse kerst en oud & nieuw bij Landal GreenParks

Bollo verwelkomt de kerstman

Bij Landal in Nederland maken ze er een feestje van deze kerstvakantie. Kom je ook marshmallows roosteren boven het kampvuur, meelopen met de midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen met de kinderen.

Waar vier jij het liefste kerst? Landal heeft parken aan de kust, in het bos en op de wadden.

Je kan nu boeken met korting die kan oplopen tot 10%

Weet je niet naar welk park je wil?

Vier kerst bij Vakantiepark Mölke met leuke extra's

Wist je dat je in de kerstvakantie ook vakantie kan vieren bij Vakantiepark Mölke? En dat je dan hele leuke extra's kan verwachten?

De ontvangst is al heel gezellig met warme chocolademelk of glühwein. En je krijgt tijdens je verblijf ook oliebollen.

Als je wil, kan je ook nog een kerstboom in de accommodatie laten plaatsen. Maar daar moet je wel wat voor betalen.

Tijdens de kerstvakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd! En de kinderen kunnen binnen of buiten spelen of een duik nemen in het overdekte zwembad. 

Kerst bij Center Parcs

Kerst bij Center Parcs

Of het nu mooi of slecht weer is, bij Center Parcs hoef je je zeker niet te vervelen! Je kunt er heerlijk zwemmen in de prachtige zwembaden, terrasjes pakken, shoppen en er is volop entertainment in het bruisende centrum de Market Dome.

Tijdens de kerstvakantie kan je genieten van diverse culinaire arrangementen. Zijn er voor de kinderen vele activiteiten en kan je een kerstboom in de cottage optuigen voor extra veel sfeer! Op diverse parken is er een spetterende vuurwerkshow met oud & nieuw.

En dan zijn er natuurlijk de verschillende activiteiten die ieder park bijzonder maakt. Maak jouw keuze uit ons overzicht van Center Parcs vakantieparken. Korting kan oplopen tot 15%.

Kerst vieren met Koos bij Roompot

nieuwe-koos-konijn-roompot-800.jpg

De vakantieparken van Roompot staan op mooie plekjes in de natuur.

Tijdens de kerstvakantie worden er leuke knutsel- en sportieve activiteiten georganiseerd. Altijd feest is natuurlijk een vakantiepark met zwembad. Daar heeft Roompot er genoeg van!

Onze favoriet is Klein Vink in Noord Limburg. Vanaf dit park loop je zo de Maasduinen in. En Koos is aanwezig voor de kleintjes!

De korting kan oplopen tot 15%


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)