Vakantie met kleinkinderen, of met 3 generaties, heerlijk genieten

Het komt steeds vaker voor: opa en oma die met kleinkinderen op vakantie gaan. Of ook met ouders, een 3 generatie vakantie. Een grote accommodatie is dan gewenst! Vind hier de leukste groepsaccommodaties geschikt voor gezinnen.

Gezellig op vakantie met Opa en Oma

Het is vast wel eens bij je opgekomen: zou het leuk zijn om opa en oma mee te nemen als we een weekendje weg gaan? Of op vakantie. Een weekje zal dan vaak wel genoeg zijn, maar sommige gezinnen willen ook langer met de grootouders erbij op pad.

Is je gezin niet zo groot, dan kan je op veel kindvriendelijke vakantieparken in Nederland al prima terecht in een 6-persoons huisje. Maar is je gezin wat groter, of als er meer gezinnen meegaan, dan moet je wat beter zoeken.

Op deze pagina heb ik een aantal mogelijkheden voor je uitgezocht. Maak daarvoor eerst een keuze uit:

3 generatie bungalows in Nederland

Slapen in een kasteel

Tuin met speeltoestel bij de kasteel lodge

Bij camping de Kleine Wolf en Vakantiepark het Rheezerwold heb je een hele gave accommodatie staan: Een heus kasteel!!

En het leuke is, deze zijn geschikt voor 10 personen. Dus Opa en Oma kunnen gemakkelijk mee op vakantie.

De Kleine Wolf en Rheezerwold zijn beide heel kindvriendelijk. Met zwembaden, speeltuintjes en animatie in de schoolvakanties.

Met Opa en Oma naar Landal Landgoed 't Loo

Wij waren met Opa en Oma bij Landgoed 't Loo

Onze favoriet voor een vakantie met Opa en Oma is Landal Landgoed "t Loo. Hier heb je mooie ruime accommodaties voor 8 personen. Maar ook een mooi landhuis voor 12 personen als je met meerdere gezinnen vakantie wil vieren.

Het park heeft een groot recreatiemeer waar rondom veel te spelen en ontdekken is voor de kids. Maar ook een overdekt zwembad en restaurants ontbreken niet op dit mooie park.

Familievakantie aan zee bij Center Parcs Zandvoort

Een strandvakantie met Opa en Oma combineren met de extra's van een Center Parcs vakantiepark, dat kan in Zandvoort. Vanaf het park is het maar een korte wandeling naar het strand.

Het park heeft mooie 8, 10 en zelfs een 18-persoons cottages. Voor elke familie wel een passende accommodatie!

Even geen zin in strand, dan kan je heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo of sportief bezig zijn op de tennisbaan, squashbaan,  indoor trampolinepark Jump XL of bowlingbaan. Voor de kleinere kinderen zijn er speelplaatsen, schommels en een kinderboerderij op het park.

In de Market Dome vind je diverse restaurants en is er vermaak voor kinderen met Orry en zijn vriendjes. Ook is er met regelmaat live muziek of kun je meedoen met Crazy Game Time.

Beekse Bergen, vakantie tussen de wilde dieren

Beekse Bergen vanaf de veranda van je luxe lodge uitzicht op de giraffen

Bij Beekse Bergen kun je vakantie vieren op het vakantiepark en in het safari resort Beekse Bergen. Deze laatste is luxer en ligt letterlijk tussen de wilde dieren. Vanuit je luxe lodge kijk je zo de savannes!

Op beide parken heb je groepsaccommodaties voor 14 of 16 personen. Op het safariresort heb je ook grote accommodaties voor 8 personen. Op het vakantiepark zijn de Jungalows voor max. 6 personen. Maar hebben ze wel een stoere 8-persoons safaritent!

55 Plussers krijgen extra korting als ze buiten de schoolvakanties een midweek boeken!

3 generatie bungalows in België

Met de hele familie naar Park Molenheide

Vakantiehuis aan het meertje

Op park molenheide kan je diverse groepsbungalows huren. Hou je wat meer van het camping gevoel, dan hebben ze een mooie chalet voor maximaal 10 personen. Maar je kan ook een 10 persoonsbungalow  huren.

Bij Molenheide is vervelen geen optie. De kids kunnen spelen in het gigantisch overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse en zwemmen in het Zwemparadijs ‘Aquapolis’ met kabouterbad en toffe glijbanen.

Super cool is het mega indoor Minigolf ‘De Mijn’. Verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor veel pret voor iedereen!

Groepsverblijven met eigen plekje

6 x 6 Veluwelodge XL met grillhuis bij de Boshoek

Groepsaccommodatie bestaande uit 2 lodges met gezamenlijke tuin en grillhuis.

Een hele leuke manier om samen vakantie te vieren, maar toch je eigen plekje te hebben is deze Veluwelodge XL met grillhuis.

Het zijn dus twee lodges waar in beide 6 personen kunnen slapen, met een gezamenlijke tuin. In deze tuin staat een grillhuis voor een gezellig diner.

De Boshoek is super leuk voor kinderen!  Ze kunnen zwemmen, spelen, lekker eten en meedoen met de activiteiten van de animatie. Een fijne plek voor een gezellige welverdiende vakantie voor de hele familie.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)