Sluit je aan bij de Vakantie met Kinderen Club!

Geniet je ook zo van een vakantie met kinderen? En van deze website? Sluit je dan aan bij de Vakantie met Kinderen Club.

Het dagelijks leven zit vol sleur op je werk of in het huishouden. Hoe leuk is het dan om regelmatig bezig te zijn met de leuke dingen in het leven: je Vakantie met Kinderen dus!

Door je aan te sluiten bij onze Vakantie Met Kinderen (VMK) Club krijg je iedere 2 weken een persoonlijke update van Sabine met de leukste nieuwtjes en vakantietips. Maar dat is nog niet alles!

Direct na het aanmelden ontvang je ook de handige Vakantie met Kinderen Paklijst. Ook kan je meedoen met verschillende acties, en profiteren van exclusieve kortingen.

Het nieuwste aanbod en de beste tips

In het Clubnieuws houd ik je op de hoogte van alle nieuwtjes:

  • Het nieuwste aanbod kindervakanties naar verrassende bestemmingen.
  • De beste tips voor restaurants, uitjes, en weekendjes weg
  • Leuke aanbiedingen en acties

Genoeg redenen lijkt me, om je nu aan te melden.

Daarbij ontvang je bovendien onze gratis paklijst voor baby's, peuters, of schoolkinderen.

Inschrijven voor de VMK Club is eenvoudig: vul hieronder je e-mail adres en je voornaam in. Klik op "Verzenden" en je krijgt dan een e-mail die je vraagt om de inschrijving te bevestigen.

Schrijf je nu in!

Je hebt het natuurlijk gemerkt, deze website staat bomvol met tips en het reisaanbod voor gezinnen. Maar de beste tips en het nieuwste aanbod krijgen de leden van de Vakantie met Kinderen Club als eerste te zien.

Beste Sabine,

Bedankt voor het wederom inspirerende Clubnieuws. Ik heb er weer hele leuke en nuttige dingen uitgehaald. Met name de verrassende bestemmingen die je in de standaard reisgidsen niet zo makkelijk vindt spreken me erg aan.

Ik zou je dan ook willen zeggen: doorgaan, vooral doorgaan

Groetjes,

Ann, Ronny, en Roos (1 jaar)
Borne

Vele reisorganisaties hebben vaak acties, die we vanwege het tijdelijke karakter niet op de website kunnen plaatsen. Deze vermelden we in ons Clubnieuws.

Door je aan te melden bij de VMK Club ben je dus altijd op de hoogte, zonder dat je alle nieuwsbrieven van alle aanbieders door hoeft te worstelen.

Lid worden van de Vakantie met Kinderen Club is een must voor iedereen met kinderen, ongeacht of je voorkeur uitgaat naar verre reizen of juist de camping in Nederland.

Schrijf je nu in!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)