Disclaimer van Vakantie met Kinderen

Vakantie-met-kinderen.com levert de informatie op deze website als een dienst aan haar bezoekers. Hoewel de informatie periodiek wordt ververst, kan er geen garantie worden gegeven op de volledige juistheid ervan.

Het materiaal op deze website wordt aangeboden voor algemene doeleinden, en is niet bedoeld als juridisch of professioneel advies op welk terrein dan ook. Vakantie-met-kinderen.com is niet aansprakelijk voor enig verlies dat direct of indirect voortkomt uit het volgen van de informatie op deze website.

Het is toegestaan om de pagina's op deze website te downloaden en tijdelijk op te slaan met als doel het raadplegen ervan op een personal computer (of tablet, of smartphone). De inhoud van de website is beschermd met copyright onder internationaal geldende regelgeving.

Behalve het hierboven gestelde zijn de reproductie, permanente opslag, of hertransmissie van de inhoud van deze website verboden zonder de voorafgaande schriftelijk bevestigde toestemming van de eigenaresse.

Sommige links op deze website kunnen leiden naar andere websites, in bezit van en onderhouden door derde partijen. Deze links worden aangeboden als dienstverlening aan de bezoekers.

Hoewel de gelinkte websites vaak persoonlijk worden aanbevolen, is Vakantie-met-kinderen.com of haar eigenaresse niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en/of daar aansprakelijk voor.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)