Kom bij het team van Vakantie met Kinderen!

Hou je van vakantie vieren (met je gezin) en vind je het leuk om daarover te schrijven? Sluit je dan aan bij het team van Vakantie met Kinderen!

Vakantie met Kinderen bestaat al 15 jaar en groeit nog altijd flink. Het is allang niet meer mogelijk om alle leuke bestemmingen zelf te bezoeken. Bovendien zijn onze eigen kinderen inmiddels pubers geworden.

Vandaar dat we al enige jaren werken met een team van enthousiaste ouders die (meestal met hun gezin) voor ons op pad gaan. En daarover leuke artikelen schrijven voor onze website.

Wat krijg je daarvoor?

Join the team!

Allereerst kom je in een leuk team terecht, met ons en verschillende andere ouders. We hebben enkele keren per jaar leuke bijeenkomsten, waarbij we ervaringen uitwisselen en waar je veel leert over schrijven voor het web, fotografie, social media enzovoorts.

Je schrijft voor ons over je eigen vakanties en bovendien mag je diverse keren voor ons op persreis. Dat kan binnen Nederland zijn, maar ook verder weg.

Hoe vaak? Dat ligt vooral ook aan je eigen flexibiliteit, enthousiasme en inspanning.

Een betaalde baan is dit dus niet, maar als je daar naar op zoek bent, hebben we misschien ook wat voor je...

Zoek je een droombaan in de online reisbranche?

Kom werken bij ons op kantoor

Ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar voor een kantoorbaan? En heb je ervaring met schrijven, social media en/of online marketing? Dan hebben wij de droombaan voor je!

Want hoe gaaf is het als je voor je werk continu bezig kan zijn met reizen en vakanties? Je zoekt leuke accommodaties uit, schrijft over de mooiste bestemmingen, maakt en bewerkt prachtige foto's en filmpjes en post ze op onze Socials, en bent onderdeel van een dynamisch, groeiend Internetbedrijf!

We zoeken iemand die creatief is, goed kan communiceren en het leuk vindt om te werken in een snel veranderende omgeving.

Als je ook nog eens ervaring hebt met online marketing, dan is dat een grote plus! Interesse?

Heb je ervaring in PR?

Als PR medewerker leg je contact met verschillende bestemmingen. Waar komt deze man nu weer vandaan?

We werken regelmatig samen met verkeersbureaus van diverse bestemmingen. Zij regelen persreizen voor ons en ons team, zodat wij over deze bestemmingen kunnen schrijven.

Vanwege ons groeiende team en het groeiende aantal contacten zijn we op zoek naar een PR medewerker. Deze persoon onderhoudt de contacten, regelt en coördineert de persreizen en de taken die daaruit volgen.

Als je ervaring hebt in PR, een regeltype bent en blij wordt van veel contact leggen, dan zijn we specifiek op zoek naar jou!

Deze baan is al voor één of twee dagen per week, maar kan ook gecombineerd worden met bovenstaande taken van een Content marketeer.

Neem contact met ons op als je denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken ernaar uit om van je te horen!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)