Een zonvakantie met kinderen, lekker relaxen als de kids zich maar vermaken

Je boekt een zonvakantie met kinderen om heerlijk te kunnen relaxen. Voorwaarde is dan wel dat de kids zich ook vermaken.

Op het strand zijn vriendjes snel gemaakt

Gelukkig zijn er vele leuke accommodaties te vinden aan het strand zodat de kids zich vermaken met zandkastelen bouwen, zwemmen in zee en ijsjes eten.

De hotels zijn meestal voorzien van een zwembad. Heerlijk om lekker af te koelen als je niet van zand houdt. Er zijn zelfs hotels met spectaculaire waterparken en coole glijbanen.

Vooral in de vakantieperiodes kunnen de kinderen en volwassenen deel nemen aan diverse activiteiten die georganiseerd worden.

En veel hotels beschikken tegenwoordig over mooie familiekamers of appartementen waar je met het hele gezin op één kamer kan verblijven.

Wil je vooral gemak tijdens de vakantie? Kijk dan naar de all-inclusive vakanties met kinderen. Dan zit het eten en drinken (zonder alcohol) al bij de prijs inbegrepen.

Ga je er toch (ook) graag op uit om te eten? Huur dan een appartement of hotelkamer. Dit is dan toch altijd nog goedkoper.

Bijzondere aandacht vraagt het als je een baby hebt. Kijk daarom op de aparte pagina over een zonvakantie met een baby.

Reisaanbod

Weet je al in welk land je van een zonvakantie met kinderen wil genieten? Kijk dan onder Europa en Verre Reizen of dat land ertussen zit.

Ligt de bestemming nog open? Kijk dan hieronder voor een overzicht van reisorganisaties die kindvriendelijke zonvakanties aanbieden.

Zonvakantie in Griekenland met Arke

TUI, meest betrouwbare Zonvakantie aanbieder

TUI (voorheen Arke) is een allround touroperator,die als zeer betrouwbaar te boek staat.

Ze hebben een hele ruime keuze aan zonvakanties voor gezinnen. Zoek je bijvoorbeeld een vakantie met veel waterplezier, dan zijn de Splash World vakanties iets voor jullie. 

Ze bieden vooral reizen aan in Europa, het Midden Oosten, de Caraïben, Mexico, Cuba, Brazilië, Venezuela, Indonesië en de Verenigde Staten.

Lees hier meer over TUI en hun aanbod gezinsreizen.


Bijzondere knusse accommodaties bij Eliza was here

Waar iedereen rechtsaf gaat, gaat Eliza linksaf. En door dat te doen heeft ze hele bijzondere kleinschalige accommodaties in haar aanbod.

Je kan op de website invullen met hoeveel kinderen je op vakantie gaat, dan komen de accommodaties die geschikt zijn naar voren. Er zijn ook accommodaties voor grote gezinnen zoals Quinta dos Amigos met een 4-kamerappartement voor 6 volwassenen en 1 kind.


D-reizen kindvriendelijke vakanties

Bij D-reizen kan je de kindvriendelijke vakanties van diverse grote reisaanbieders vinden.

Handig voor grote gezinnen, je kan bij hun zoeken op grote kamers. Handig als je op zoek bent naar familiekamers voor bijvoorbeeld 6 personen.


Primavera Reizen, de reisspecialist voor gezinsvakanties naar Portugal

Een fijne reisorganisatie voor een heerlijke zonvakantie in Portugal is Primavera Reizen.

Sterke punt van deze organisatie  is de persoonlijke service die ze kunnen bieden met het uitzoeken van de vakantie, maar ook ter plaatse in Portugal. Waar Nederlandse reisleiders aanwezig zijn die met regelmaat de accommodaties bezoeken.

Op hun site vind je een speciaal aanbod met accommodaties voor gezinnen.


Goede deals bij Corendon 4Kids

Corendon is in korte tijd uitgegroeid tot een veelzijdige zonvakantie aanbieder. Dat komt vooral door het scherp geprijsde aanbod: hier vind je goede aanbiedingen voor een redelijke prijs.

Corendon heeft nu speciaal voor gezinnen het 4Kids reisaanbod. In dat reisaanbod zitten de accommodaties met veel faciliteiten voor kinderen, familiekamers en leuke zwembaden. Helaas is het Kids & Co label (met Loeloe en Tijger) verdwenen, zodat je even goed moet kijken per hotel of er Nederlandstalige animatie aanwezig is.

Lees meer over de verschillen in het Kids-aanbod van Corendon.


Authentieke accommodaties voor gezinnen bij Ilios Reizen

Bij Ilios reizen kan je accommodaties voor gezinnen vinden op diverse eilanden in de Middellandse zee.

De accommodaties liggen vaak in kleinschalige authentieke kindvriendelijke vakantieparkjes of zijn vrijstaande vakantiewoningen.


Mooi zonnig strand

Fox Strand Vakanties

Fox Vakanties heeft prachtige strandvakantie voor gezinnen naar Aruba, Bonaire en Curacao.

De reizen van Fox hebben een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit.


Plezier op het strand in Spanje

De Jong Intra - Zonvakantie

De Jong Intra heeft leuke hotels en appartementen in Kroatië, Slovenië, Malta, Spanje, Frankrijk en Italië.

Je moet wel tussen alle accommodaties zoeken naar diegene die kindvriendelijk zijn. Ze hebben ze niet apart geselecteerd.


Zonvakantie met Kras

Kras

Kras heeft zon en strandvakanties naar vele landen.

Je kan bij hun niet zoeken op kindvriendelijkheid. Maar veel hotels bieden familiekamers aan. Meestal tot max. 4 personen. In deze hotels zijn ook veel faciliteiten voor gezinnen.


Bovenstaande organisaties bieden vooral hotelvakanties. Maar je kan natuurlijk ook een heerlijke zonvakantie hebben op een vakantiepark of camping. Kijk daarvoor naar de organisaties op de pagina Kamperen met Kinderen.

Kamperen kan zelfs in alle luxe, in volledig ingerichte luxe tenten. Kijk daarvoor op de pagina Glamperen met kinderen.


Keer terug van een Zonvakantie met Kinderen naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!