Kies een betrouwbare TUI familievakantie

Met het grootste aanbod en de eigen airline TUIFly zijn TUI familievakanties de meest betrouwbare op de markt.

Wie is TUI?

TUI familievakantie

TUI, voorheen Arke is ooit begonnen als busbedrijf. Maar al snel zijn ze gegroeid, met name door allerlei overnames in de reisbranche.

In 1995 wordt Arke overgenomen door het Duitse TUI, en gaat het samen met Holland International verder als TUI Nederland.

De merknaam Arke blijft echter tot oktober 2015 bestaan, en het is tot dan toe het grootste merk van TUI Nederland.

Op 1 oktober 2015 is de naam veranderd in TUI. Een keuze om nog betere deals te kunnen maken door groot in te kopen. Daardoor kunnen de prijzen voor de consumenten zakken.

Andere merken van TUI Nederland en voorlopig nog draaiend onder eigen naam is onder andere Kras, Goed Idee Reizen en Extravacanza. Bovendien is er een eigen airline: TUIFly.

Wat biedt TUI aan?

TUIFly

Het aanbod van TUI is zeer veelzijdig. Vliegvakanties, autovakanties, wintersport. Maar ook verre reizen, cruises of losse vliegtickets.

Het belangrijkste aanbod zijn echter de zonvakanties. Een groot assortiment hotels en andere accommodaties op vele bestemmingen.

Vanwege de eigen luchtvaarmaatschappij TUIFly kan TUI de reizen goedkoop aanbieden. Bovendien spelen ze goed in op veranderingen in de markt. Daarmee zijn ze een gezonde en zeer betrouwbare reisorganisatie.

Met uiteraard ook een groot aanbod van familievakanties:

Gave vakanties voor ouders en kinderen?

Gezin rent de zee uit

Op de speciale "familievakantie" pagina kan je op de website van TUI je zoektocht naar een gezinsvakantie starten.

Hier kun je uit meerdere thema's kiezen. Je kan je zoektocht beginnen met wat je belangrijk vindt op vakantie? Is dat vriendjes maken, de hele dag bezig zijn, overnachten in een droomhotel of wil je glijden van de tofste glijbanen?

Zoek je liever op soort reis. Bij TUI kun je kiezen uit de camping/glamping,  naar zon, zee en strand, met de eigen auto op pad of sportief bezig zijn?

Vind je de accommodatiesoort het belangrijkste, maak dan een keuze uit hotels, appartementen, vakantie- of attractiepark of vakantiehuis.

Maar TUI heeft ook nog speciale selecties. Voorheen was er de KidsWorldClub, speciaal geselecteerde vakanties voor kinderen. Maar dat programma is gestopt, en vervangen door:

SplashWorld, hotels met waterparken

Splashworld Aqua Fantasy in Turkije

Zijn je kinderen echte waterratten, dan is deze selectie SplashWorld hotels een aanrader. Allemaal hebben ze een uitgebreid waterpark met meerdere zwembaden, glijbanen enzovoorts.

Voor oudere kinderen is er dus volop spektakel. Maar ook aan de jonge kinderen is gedacht. Daarvoor zijn er aparte zwembaden met speeltoestellen, en ondiepe baden om lekker te spetteren.

Alle SplashWorld hotels zijn All-inclusive met diverse buffetten. En overnachten doe je in mooie familiekamers.TUI Blue for families

Tui blue for families

Voor zonnige bestemmingen in Europa en verder weg moet je bij TUI Blue for Families zijn.

Bij deze vakanties heb je alles voorhanden. Een heerlijk terras, kinderzwembad voor de kleintjes, maar ook een coole hang-out voor tieners.

Daarnaast is er volop gelegenheid om samen dingen te ondernemen. Met elkaar op kookcursus. Een leuk gezelschapsspel, of doe mee met de Family Olympics.

Er zijn professionele entertainmentteams voor jong en oud. Dus niemand hoeft zich te vervelen.TUI Kids' Club vakanties

Kids bij de TUI kidsclub

Voorheen kende TUI onder andere de Barkie Kids Club en Captain Popcorn Kids Club. Deze zijn nu vervangen door één TUI Kids' Club concept.

Wat blijft, is het hoge niveau van de Kids Clubs. Op een Kids' Club vakantie ben je verzekerd van professionele, Nederlandstalige animatie, op vele bestemmingen.

De animatie is gericht op kinderen van 3 tot en met 11 jaar. De club is in het hoogseizoen minimaal vijf dagen per week geopend en er is altijd minimaal één Nederlandstalige medewerker aanwezig.Magic Life actieve clubvakanties

TUI Magic Life

Zoek je een All-inclusive vakantie, maar wil je ook actief bezig zijn? Kijk dan eens naar de Magic Life actieve clubvakanties.

Bij deze vakanties is niet alleen het eten inclusief, maar ook diverse activiteiten. Een uurtje maintainbiken, een zeiltrip, of een hiphop-cursus. Ieder hotel heeft zo zijn eigen specialiteit.

Het eten is bij zo'n clubvakantie ook uitgebreider. Met naast de buffetrestaurants ook 2 a la carte restaurants. En aparte kindermenu's. En waar vind je vers gepeste jus d'orange bij het ontbijt? Hier dus.

De Magic Life vakanties zijn ideaal als je opgroeiende tieners hebt. Maar ook voor andere actieve gezinnen.Robinson luxe clubvakanties

Club Robinson in Thailand

Wil je nog wat meer, dan zijn er de Robinson luxe clubvakanties. Nog meer activiteiten, nog meer luxe, nog meer genieten, dat doe je bij Robinson.

De kinderen worden vermaakt in verschillende Roby clubs voor de verschillende leeftijden. Met voor iedere leeftijd aangepaste activiteiten. En ondertussen genieten de ouders van de luxe of van de vele activiteiten.

Op de Robinson clubs kan je golfen, watersporten, paardrijden, tennissen of genieten van de uitgebreide Wellness. Activiteiten waar de kinderen eventueel ook aan mee kunnen doen.
Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)