Over mij, Sabine Kuipers, en hoe Vakantie met Kinderen mijn werk werd

Hallo, mijn naam is Sabine, en Vakantie-met-kinderen.com is mijn website, en mijn bedrijf. Gestart als hobby, mag ik het al meer dan 10 jaar mijn beroep noemen!

Sabine Kuipers -van der Meer

Toen ik in 2008 met de website begon, had ik niet gedacht dat ik nu binnen de toerisme branche beschouwd word als expert in kindervakanties. Dat de directeur van Hof van Saksen, bijvoorbeeld, aan mij (en onze kinderen) vroeg wat er nog aan het vakantiepark verbeterd kan worden.

Zo'n expert word je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor hebben we (met de kinderen) heel veel plekken bezocht, accommodaties getest, en activiteiten gedaan.

En met die ervaring ben ik in staat om ook het reisaanbod wat ik niet zelf bezocht heb goed te kunnen beoordelen. Wat me ook weer een geschikte gesprekspartner van partijen als Landal en TUI maakt, op het gebied van kindervakanties.

En dat allemaal terwijl ik me bezig hou met mijn passie: Vakanties! Wil je ook weten hoe je met je hobby geld kan verdienen? Lees gerust verder.

Hoe de passie voor reizen is ontstaan

Vakantie met Kinderen is ontstaan uit de passie voor reizen die mijn man (Patrick) en ik hebben. In 1996 is deze passie ontstaan. Patrick zat destijds op de Universiteit in Delft en moest voor twee seminars naar Australië. Hij vroeg of ik mee wilde zodat we daarna wat rond konden trekken in dit mooie land.

Wij op de boulevard in Kuching, Maleis Borneo tijdens onze wereldreis

Natuurlijk wilde ik mee en wat een prachtige reis was dat.

Zwemmen tussen de haaien op het Great Barrier Reef, raften in de Jungle, prachtige eilanden met witte stranden, bijzondere dieren, vooral veel slangen en hagedissen en een zeer vriendelijke en relaxte bevolking.

Na Australië hebben we vele landen bezocht. Uiteindelijk resulterend in een prachtige wereldreis:

Van november 2001 tot maart 2003 reisden we door Azië, Oost-Europa en Afrika.

De wereldreis veranderde mijn leven, en mijn baan

Na deze reis wilde ik wat anders doen. Ik werkte op een chrysanten kwekerij en wilde graag iets voor andere mensen gaan betekenen.

Ik kwam terecht op een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapte jongeren bij Ons Tweede Thuis. In deze periode zijn Patrick en ik getrouwd en werd in 2005 onze zoon Zeb geboren.

Omdat de nachtdiensten voor mij als jonge moeder wat zwaar werden kwam ik op het kinderdagcentrum voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen terecht. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en de opleiding SPW gevolgd.

Op zoek naar vakantietips voor jonge ouders

In 2006 volgde onze tweede zoon Tycho, en in 2007 wilden we met ons gezinnetje op vakantie naar Denemarken.

Met onze kids op vakantie in Denemarken

Dus ik speurde op het internet naar een geschikte vakantie met kinderen. Maar ik kon eigenlijk niet goed vinden wat ik zocht.

Voor het eerst op vakantie gaan met kinderen vond ik best lastig en spannend.

Ik had veel vragen over bijvoorbeeld de autoreis er naartoe of over wat ik allemaal mee moest nemen.

En antwoorden kon ik nauwelijks vinden.

Geen tips te vinden? Geef ze dan zelf!

Ondertussen was Patrick nog altijd bezig met de website van onze wereldreis. Hij wilde die vertalen in het Engels en had daarbij, volgens hem, het ideale pakket gevonden: SBI.

In een tuktuk in Thailand

SBI staat voor Solo Build It (voorheen Site Build It), en het helpt je om je hobby, passie of kennis om te zetten in een winstgevend online bedrijf.

Je realiseert het misschien niet, maar bijna ieder onderwerp kan worden gebruikt om geld mee te verdienen via een website.

Patrick spoorde dus ook mij aan om zelf een website te maken waar ouders terecht kunnen voor allerlei informatie over je vakantie met kinderen.

Zonder verstand van het Internet een website beginnen?

Ik, een website beginnen? Ik had amper kennis van computers of het Internet. Maar volgens Patrick zou ik dat niet nodig hebben. SBI zorgt voor alles wat je nodig hebt, en een stap voor stap plan om het te realiseren.

SBI helpt je om het juiste onderwerp voor je website te vinden, om het te bouwen, om er bezoekers naartoe te krijgen, en zelfs om er geld mee te verdienen. En het maakt daarbij niet uit waar de website over gaat!

Neem een kijkje op de Video Tour om een idee te krijgen hoe het werkt.

En kijk ook eens hier naar: honderden succesvolle SBI websites, gebouwd door gewone mensen zoals jij en ik. Al deze websites staan in de top 1% van de meest succesvolle websites op het Internet.

Ja, het pakket is in het Engels. Maar Patrick heeft op zijn website een Uitgebreide Solo Build It recensie geschreven, en ook beschreven hoe je Solo Build It in het Nederlands kan toepassen.

Ik heb de grote sprong dus gewaagd en zo is Vakantie-met-kinderen.com ontstaan. Stap voor stap heb ik het SBI proces gevolgd (ook met hulp van Patrick natuurlijk). En ik schreef pagina na pagina vol met tips uit mijn eigen ervaringen op vakantie met onze jongens.

Ook bleef ik speuren naar leuke gezinsvakanties in binnen- en buitenland. En SBI leerde mij ook hoe ik daar geld mee kon verdienen.

Geld verdienen door kwaliteit te bieden

Santorini, met mijn gezin poseren met prachtig uitzicht

Ik verdien mijn geld met advertenties en commissie van de reisorganisaties waar ik naar verwijs. Maar dat betekent niet dat ik iedere reis op de website opneem.

Ik wil op de eerste plaats goede tips geven. En dus heb ik de leukste vakanties voor ouders met kinderen op een rij gezet.

Of je nu op vakantie in Nederland, Europa of verder weg wilt. Of je voor het eerst op pad gaat met je baby, een éénoudervakantie zoekt of een vakantie bij een attractiepark. Op vakantie met kinderen kun je het leukste en beste aanbod vinden.

Ik neem alleen die reisorganisaties op waar ik zelf met mee zou gaan. Zo hou ik de kwaliteit hoog, wat uiteindelijk meer vertrouwen wekt bij mijn bezoekers.

De website is nu 15  jaar oud, en trekt gemiddeld zo'n 3500 bezoekers per dag. Inderdaad, dat is ruim 1 ,2 miljoen per jaar! En dat aantal is nog altijd groeiende (seizoensinvloeden daargelaten).

Een speciaal plekje

Een speciaal plekje heb ik ingericht over Vakanties voor gezinnen met een kind die een beperking heeft. Voor deze doelgroep wil ik graag een overzicht maken van wat er mogelijk is.

Weet jij een organisatie of stichting die reizen voor deze gezinnen aanbiedt? Laat het me weten via het contact formulier.

En neem ook gerust contact met me op als je meer wilt weten over Vakantie met Kinderen, of over SBI.

Heb je ook zo'n passie?

Heb je ook zo'n passie voor reizen? Of voor een ander onderwerp? En zou je daar ook wel je werk van willen maken?

Dat kan dus! Door stap-voor-stap het Solo Build It-proces te doorlopen bouw je langzaam maar zeker een website die bezoekers trekt. En na een tijdje merk je dat je er geld mee kan verdienen.

De enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om er tijd en energie in te steken, want het gaat natuurlijk niet vanzelf. Maar als je die passie hebt, zit dat wel goed!

Ga dan eens aan de slag met Solo Build It! Je loopt geen risico, want er is een 90 dagen geld terug garantie. Bestel Solo Build It dus, en laat me weten hoe het gaat. Of neem contact met me op als je nog vragen hebt.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)