Beleef Stedentrips met Kinderen op een heel andere manier

Stedentrips met kinderen zul je op een andere manier moeten plannen dan wanneer je alleen met volwassenen bent. Maar dat maakt ze zeker niet minder leuk. Zie een stad door de ogen van je kinderen!

Ook kids houden van de stad Barcelona

Een punt van zorg van veel ouders is de drukte op straat in veel grote steden. Maar als je niet meegaat in die drukte, en het juist van een afstandje bekijkt, dan kijk je je ogen uit, en je kinderen ook!

Maak dus geen haastklus van je stedentrip. Neem de tijd, en plan het goed. Het openbaar vervoer helpt je daarbij. Dat is op zichzelf al een belevenis voor de kids. Bus, tram, metro, allemaal even leuk.

Maak SightSeeing niet saai

Met de kids naar Berlijn

Sightseeing saai? Niet als je de leuke plekjes voor kinderen in een stad opzoekt.

Belangrijk is de afwisseling. Een museum mag best, als je er maar niet uren naar schilderijen gaat staan turen. Hou het vooral kort en bondig, zoals de aandachtsboog van je kind.

Geef de kinderen ook inspraak. Waar willen ze naartoe? Als je de opties leuk presenteert, dan worden ze van te voren al enthousiast.

Welke steden zijn leuk voor kinderen?

Leuke steden voor een stedentrip met kinderen hebben goed openbaar verkeer, kennen gebieden met weinig verkeer, en natuurlijk leuke dingen om te zien en doen.

Zelf hebben wij leuke citytrips beleefd met de kinderen in Parijs, in Venetië, in Lissabon, en in Praag.

En bekijk ook de pagina's over Rome met kinderen, en Berlijn met kinderen. Maar er zijn meer mooie steden om met de kids te bezoeken, kijk maar eens hieronder in het Reisaanbod.

Het Reisaanbod Stedentrips met kids

Pharos Reizen - Stedentrip met kids

Pharos reizen heeft hele leuke Stedentrips met Kids. De steden die je met Pharos kunt bezoeken zijn Antwerpen, Parijs, Berlijn, Barcelona, Rome en Londen.

Je verblijft in een kindvriendelijke accommodatie en meestal zit er bij het arrangement iets leuks voor de kinderen, zoals toegangskaarten voor een dierentuin of museum, een boottocht of ballonvaart. Ga weer eens genieten van een mooie stad en je zult zien dat de kinderen het ook geweldig vinden!!


Boek een verrassings stedentrip bij srprs.kids

Altijd al eens een stedentrip met je kinderen willen doen? Laat je eens verrassen door srprs.kids. Deze organisatie stelt een verrassingstrip samen uit de wensen die je vooraf kenbaar hebt gemaakt. Zoals: waar je het liefst slaapt en waar in Europa je naar toe wilt.

Je ontvangt voor aanvang van de stedentrip een weerbericht, zodat je weet wat je in je koffer moet doen. Tevens ontvang je een kraskaart die de bestemming aangeeft. Het leukste is om deze open te krassen bij vertrek of als je op het vliegveld staat.

Wat je gaat zien of doen moet nog blijken. Maar geniet van de mooie wauw-momenten die soms in de kleinste ontdekkingen zitten.


Stedentrip op de fiets met BajaBikes

Stedentrips per fiets met BajaBikes

Een superleuke manier om een stad te ontdekken is per fiets. Maar dan graag wel met een Nederlandse gids, en een tocht die geschikt is voor kinderen.

BajaBikes biedt precies dat. In maar liefst 36 top-steden, waaronder Praag, Barcelona en Rome, maar ook bijvoorbeeld Florence, New York en Buenos Aires.

In de meeste steden zijn kinderfietsen en kinderzitjes aanwezig, en er zijn ook stadswandelingen die geschikt zijn voor kinderen.

Kijk voor meer informatie op de site van BajaBikes.


Harry Potter in Londen met Buro Scanbrit

Ben je een echte Harry Potter fan? Dan is deze thema stedentrip een aanrader.

Bij deze trip zit namelijk entree inbegrepen voor de Warner Bros Studio’s waar je een kijkje achter de schermen kan maken op de filmset van The Making of Harry Potter.

Bij de reis zitten twee overnachtingen in een hotel in Londen. En de twee overnachtingen aan boord van de Stena Line.

Ook inbegrepen zijn Retourtickets voor de trein van Harwich naar Londen. En kaartjes voor de Hop-on-Hop-Off Londen City Tour.


Met de Thalys naar Parijs

Stedentrips met NS Internationaal

Vervoer per trein is ideaal als je een stedentrip in Europa boekt. En de kinderen vinden het vaak al een beleving op zich!!

NS Internationaal biedt treinreizen naar vele leuke Europese steden zoals Londen, Berlijn en Praag.Keer terug van Stedentrips naar Weekendje of dagje er op uit met kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!