Voordelige 4Kids zonvakanties bij Corendon

Corendon is een allround touroperator die in korte tijd sterk gegroeid is, door goede zonvakanties tegen een lage prijs aan te bieden.

Ook voor kindervakanties hebben ze een goed aanbod, voorheen onder de noemer Kids & Co, maar nu 4Kids genoemd.

Over Corendon, en hoe ze zo groot zijn geworden

Reclame van Corendon: Cor zorgt voor de laagste prijs, Don voor de mooiste reis

Corendon is in 2000 opgericht, met eerst vliegtickets en wat later volledig georganiseerde vakanties naar Turkije.

Door een slimme inkoop, eenvoudige aanpak en weinig overhead kosten wisten ze al snel als voordelige aanbieder bekend te worden. En door te groeien.

Niet alleen groeide het aantal bestemmingen. Er werd ook flink geïnvesteerd in een eigen Airline, eigen hotels, en in duurzaamheid met de Corendon Foundation.

Het resultaat is een succesvolle, toonaangevende aanbieder van zonvakanties. Waarbij je vooral goede deals voor lage prijzen kan verwachten.

Het Allround aanbod zonvakanties

D'Andrea Mare op Rhodos

Corendon richt zich vooral op vliegvakanties naar de zon. Maar daarin is hun aanbod wel heel uitgebreid.

Of je nu alleen tickets, ook accommodaties, all-inclusief, fly-drives of rondreizen wil, Corendon heeft daarvoor voordelige aanbiedingen. (Merk op dat net als bij sommige andere aanbieders ook de term "Ultra All-inclusive" wordt gebruikt, maar onduidelijk is wat dat betekent.)

En ook wat doelgroep betreft is Corendon heel divers. Naast het 4Kids aanbod voor gezinnen hebben ze bijvoorbeeld ook Jongerenreizen, Golf-reizen en Adults Only.

Dat laatste juich ik overigens alleen maar toe. Het is beter om maar duidelijk te zijn wat je op vakantie kan verwachten: wel of geen kinderen.

Kindvriendelijk aanbod 4Kids

Corendon biedt kindvriendelijke vakanties onder de noemer 4Kids. Dit betreft speciaal geselecteerde kindvriendelijke hotels.

De hotels hebben allemaal uitstekende faciliteiten voor kinderen. Denk aan familiekamers, speeltuintjes, kinderbad, etcetera. Meestal All inclusive.

Ook is er vaak een miniclub aanwezig. Helaas voert Corendon niet meer het Kids & Co label (met Loeloe en Tijger), zodat je even goed moet kijken per hotel of er Nederlandstalige animatie aanwezig is.

Om het voor jullie beste hotel uit te kiezen kan je bij de selecite 4Kids hotels aan de linkerkant kiezen welke faciliteiten je wenst.

Dan is er ook nog een speciale selectie Aquafun hotels. Bij deze accommodaties kan je een compleet waterpark verwachten. Met waterspeeltoestellen, kinderbaden en, natuurlijk, veel glijbanen.

De bestemmingen van Corendon Zonvakanties

Het prachtige Curacao is een nieuwe bestemming van Corendon

Zoals je zou verwachten is het aanbod van Corendon vooral groot in Turkije. Maar ook de andere Europese zonbestemmingen Griekenland, Portugal en Spanje zijn goed vertegenwoordigd. Bij die laatste horen ook Mallorca en de Canarische Eilanden.

Corendon is ook goed vertegenwoordigd in de badplaatsen van Bulgarije. Ook met kindvriendelijke hotels. En dat geldt ook voor de andere Europese bestemmingen Cyprus en Macedonië.

Een zonbestemming die erg in opkomst is, ook bij Corendon, is Curaçao. Met ook 4 kids hotels

En dan zijn er nog de populaire zonbestemmingen in Noord-Afrika: Tunesië en Egypte. Het aanbod is hier groot, en er zijn veel 4 kids hotels.

Gambia is de laatste, en meest exotische bestemming van Corendon. Hier geen 4kids hotels. Wel hotels met zwembad.

Leukste gezinsvakanties van Corendon

Izgrev Spa & Aquapark, Macedonie

Het Izgrev Spa en Aquapark ligt aan het mooie Meer van Ohrid en wordt omgeven door een dennenbos. De plaats Struga ligt op ongeveer 5 kilometer van het park.

Grootste trekpleister is het waterpark met meerdere waterglijbanen en zwembaden, de kinderen zullen de tijd van hun leven hebben. Voor de kleintjes ( 4-12 jaar) is er een miniclub en een speeltuin.Verder zijn er veel sportmogelijkheden zoals: minigolf, minivoetbal, volleybal of basketbal.

Slapen doe je in quadkamers, dit zijn standaardkamers met extra bedden, voor 4 personen. Je verblijft op basis van logies met ontbijt. Het park beschikt over een buffetrestaurant, a-la-carterestaurant of een taverne.


Keer terug van Corendon Kids & Co naar Zonvakantie met kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?