Corendon Family, voordelige zonvakantie deals voor gezinnen

Corendon is een allround touroperator die in korte tijd sterk gegroeid is, door goede zonvakanties tegen een lage prijs aan te bieden.

Ook voor kindervakanties hebben ze een goed aanbod, voorheen onder de noemer Kids & Co en 4Kids, nu Family genoemd.

Over Corendon, en hoe ze zo groot zijn geworden

Reclame van Corendon: Cor zorgt voor de laagste prijs, Don voor de mooiste reis

Corendon is in 2000 opgericht, met eerst vliegtickets en wat later volledig georganiseerde vakanties naar Turkije.

Door een slimme inkoop, eenvoudige aanpak en weinig overhead kosten wisten ze al snel als voordelige aanbieder bekend te worden. En door te groeien.

Niet alleen groeide het aantal bestemmingen. Er werd ook flink geïnvesteerd in een eigen Airline, eigen hotels, en in duurzaamheid met de Corendon Foundation.

Het resultaat is een succesvolle, toonaangevende aanbieder van zonvakanties. Waarbij je vooral goede deals voor lage prijzen kan verwachten.

Het Allround aanbod zonvakanties

D'Andrea Mare op Rhodos

Corendon richt zich vooral op vliegvakanties naar de zon. Maar daarin is hun aanbod wel heel uitgebreid.

Of je nu alleen tickets, ook accommodaties, all-inclusive, fly-drives of rondreizen wil, Corendon heeft daarvoor voordelige aanbiedingen. (Merk op dat net als bij sommige andere aanbieders ook de term "Ultra All-inclusive" wordt gebruikt, maar onduidelijk is wat dat betekent.)

En ook wat doelgroep betreft is Corendon heel divers. Naast het Family aanbod voor gezinnen hebben ze bijvoorbeeld ook Jongerenreizen, Golf-reizen en Adults Only.

Dat laatste juich ik overigens alleen maar toe. Het is beter om maar duidelijk te zijn wat je op vakantie kan verwachten: wel of geen kinderen.

Kindvriendelijk Family en Aquafun aanbod

Corendon biedt kindvriendelijke vakanties onder de noemers Family en Aquafun. Dit betreft speciaal geselecteerde kindvriendelijke hotels.

De hotels hebben allemaal uitstekende faciliteiten voor kinderen. Denk aan familiekamers, speeltuintjes, kinderbad, etcetera. Meestal All inclusive.

Ook is er vaak een miniclub aanwezig. Maar je moet even goed kijken per hotel of er Nederlandstalige animatie aanwezig is.

Om voor jullie het beste hotel uit te kiezen kan je bij de selectie Family aan de linkerkant kiezen welke faciliteiten je wenst.

Dan is er ook nog een speciale selectie Aquafun hotels. Bij deze accommodaties kan je een compleet waterpark verwachten. Met waterspeeltoestellen, kinderbaden en, natuurlijk, veel glijbanen.

De bestemmingen van Corendon Zonvakanties

Het prachtige Curacao is een nieuwe bestemming van Corendon

Zoals je zou verwachten is het aanbod van Corendon vooral groot in Turkije. Maar ook de andere Europese zonbestemmingen Griekenland, Portugal en Spanje zijn goed vertegenwoordigd. Bij die laatste horen ook Mallorca en de Canarische Eilanden.

Corendon is ook goed vertegenwoordigd in de badplaatsen van Bulgarije. Ook met kindvriendelijke hotels. En dat geldt ook voor de andere Europese bestemmingen Cyprus en Macedonië.

Een zonbestemming die erg in opkomst is, ook bij Corendon, is Curaçao. Met ook 4kids hotels.

En dan zijn er nog de populaire zonbestemmingen in Noord-Afrika: Tunesië en Egypte. Het aanbod is hier groot, en er zijn veel Family hotels.

Gambia is de laatste, en meest exotische bestemming van Corendon. Hier geen 4kids hotels. Wel hotels met zwembad.

Leukste gezinsvakanties van Corendon

Dunas Maspalomas Suites & Resort op Gran Canaria

zwembad dunas maspalomas

Het Dunas Maspalomas Suites & Resort is een kindvriendelijk park met een rustige ligging, nabij de palmenoase van Maspalomas.

Het park bestaat uit twee gedeeltes. Ik hou van laagbouw en dat vind je hier in het gedeelte van de bungalows. In de grote tuin zijn 5 zwembaden te vinden. En er is een miniclub voor kinderen van 4-12 jaar, een speeltuintje en minidisco.

Het strand van Maspalomas en het centrum van Meloneras liggen beide op ca. 1.200 tot 1500 meter. Er rijdt ca. 4 keer per dag een gratis shuttle busje vanuit beide gedeeltes naar het strand. Op 600 meter van het park ligt een golfbaan.

Peridis Family Resort op Kos, Griekenland

Op 1 km van Kos-stad en 700 meter van het strand ligt het Peridis Family Resort.

Het resort heeft het family label en heeft o.a. een tuin met twee zwembaden en een apart kinderbad, een speeltuin, 2 speelkamers, minigolf, tennisbaan, tafeltennis, buffetrestaurant, bar en van juni t/m september animatie.

Je kan er verblijven in 2- of 3-kamerappartementen geschikt voor max. 6 personen op basis van logies, logies & ontbijt, halfpension of volpension.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)