All-inclusive met kinderen, lekker zorgeloos op vakantie?

Als je lekker zorgeloos op vakantie wil, is een All-inclusive met kinderen een goede keuze. Mits je goed oplet wat je krijgt.

All-inclusive met kinderen

All-inclusive hotels springen de laatste jaren als paddestoelen uit de grond. En vaak is het ook een heerlijke manier om voor een redelijke prijs onbezorgd een zonvakantie te vieren.

Helaas gaat het ook regelmatig fout. Sfeerloze hotels, luidruchtige gasten, slechte bediening en een bedenkelijke kwaliteit komen regelmatig voor. Vooral als je met kinderen vakantie viert is dat geen pretje.

Het is daarom zaak om goed op te letten wat je bij een all-inclusive met kinderen precies krijgt, en wat er allemaal inclusief is.

Bij de volgende reisorganisaties kan je er vanuit gaat dat één en ander goed geregeld is:

Reisaanbod

Turkije en Griekenland zijn favoriet bij gezinnen die een all inclusive vakantie zoeken. Kijk voor de leukste hotels op Top 10 kindvriendelijke all inclusive reizen in Turkije. En de Top 5 kindvriendelijke all-inclusive vakanties in Griekenland

Heb je een andere bestemming in gedachten? Kijk dan op de desbetreffende landenpagina, of bij de reisorganisaties hieronder.

Neckermann all inclusief familievakanties

Neckermann heeft een speciale selectie all inclusief familievakanties in hun aanbod naar verschillende Europese bestemmingen zoals Turkije, Spanje en Griekenland, maar ook naar verre bestemmingen als Tunesië, Mexico en Egypte.

Erg leuk zijn de Aquamania vakanties met mooie waterparken, voor de ultieme waterpret voor het hele gezin.


Boogschieten is ook inclusief

Pharos more- en all-inclusive voor gezinnen

Dat All-inclusive niet alleen aan het strand hoeft te zijn bewijst Pharos. Zij hebben in diverse Europese landen hun all- en more-inclusive vakanties.

Bij al deze vakanties zijn ook de activiteiten inclusief. Bij more-inclusive is half-pension inclusief. Bij all-inclusive is dit volpension, en ook de drankjes.

De activiteiten die inclusief zijn verschillen sterk per bestemming. Ze lopen uiteen van mountainbike tochten, via fakkel-wandelingen tot windsurfen en zeilen.


Splashworld hotel met aquapark

TUI - All Inclusief

Voor een heerlijke all inclusief zonvakantie zit je bij TUI (voorheen Arke) goed.

Je kan kiezen uit een vakantie in Zuid Europa, maar ook naar mooie bestemmingen verder weg.

Zoek je een vakantie met veel waterplezier, dan zijn de Splash World vakanties iets voor jullie.

Ook leuk zijn de vakanties met de Nederlandstalige Kids Club


Club Robinson Roby Club

Exclusieve club vakanties van ROBINSON

Robinson heeft compleet verzorgde clubvakanties waar sport, ontspanning en een gezonde levenswijze voorop staan.

Alle clubs liggen op schitterende locaties in de Alpen, rond de Middelandse zee, de Atlantische Oceaan en op de Malediven.

De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Op het terrein liggen mooi aangelegde zwembaden met voldoende schaduwrijke ligplaatsen. Elke Club heeft volop leuke activiteiten voor kinderen en tieners.


Keer terug van All-inclusive met Kinderen naar Zonvakantie met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!