All-inclusive met kinderen, lekker zorgeloos op vakantie

Als je lekker zorgeloos op vakantie wil, is een All-inclusive met kinderen een goede keuze. Mits je goed oplet wat je krijgt.

Een heerlijk kinderbuffet bij dit All-Inclusive hotel op Corfu

All-inclusive hotels springen de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. En vaak is het ook een heerlijke manier om voor een redelijke prijs onbezorgd een zonvakantie te vieren.

Helaas gaat het ook regelmatig fout. Sfeerloze hotels, luidruchtige gasten, slechte bediening en een bedenkelijke kwaliteit komen regelmatig voor. Vooral als je met kinderen vakantie viert is dat geen pretje.

Het is daarom zaak om goed op te letten wat je bij een all-inclusive familievakantie precies krijgt, en wat er allemaal inclusief is.

Hieronder heb ik van een aantal landen de beste kindvriendelijke all-inclusive hotels voor je uitgezocht. Ook hebben wij de leukste voor tieners uitgezocht.

Bijzondere All-incusive vakanties

Bij de volgende reisorganisaties kan je bijzondere all-inclusive familievakanties boeken:

TUI - All Inclusive

Splashworld hotel met aquapark

Voor een heerlijke all inclusive zonvakantie zit je bij TUI goed.

Je kan kiezen uit een vakantie in Zuid Europa, maar ook naar mooie bestemmingen verder weg.

Zoek je een vakantie met veel waterplezier, dan zijn de Splash World vakanties iets voor jullie.

Ook leuk zijn de vakanties met de Nederlandstalige Kids Club

Exclusieve club vakanties van ROBINSON

Club Robinson Roby Club

Robinson heeft compleet verzorgde clubvakanties waar sport, ontspanning en een gezonde levenswijze voorop staan.

Alle clubs liggen op schitterende locaties in de Alpen, rond de Middelandse zee, de Atlantische Oceaan en op de Malediven.

De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Op het terrein liggen mooi aangelegde zwembaden met voldoende schaduwrijke ligplaatsen. Elke Club heeft volop leuke activiteiten voor kinderen en tieners.

ANWB all-inclusive voor gezinnen

More inclusive vakantie in Oostenrijk

Dat All-inclusive niet alleen aan het strand hoeft te zijn bewijst de ANWB. Zij hebben in diverse Europese landen hun all- en more-inclusive vakanties.

Bij al deze vakanties zijn ook de activiteiten inclusief. Bij more-inclusive is half-pension inclusief. Bij all-inclusive is dit volpension, en ook de drankjes.

De activiteiten die inclusief zijn verschillen sterk per bestemming. Ze lopen uiteen van mountainbike tochten of fakkel-wandelingen tot windsurfen en zeilen.

Corendon All Inclusive

Zwembad van Al Inclusive hotel Limak Arcadia

Lekker vakantie vieren en nergens aan denken, Dat kan bij één van de vele (Ultra) All Inclusive hotels van Corendon in Zuid Europa en verder weg.

Deze vakanties vier je in vier- of vijfsterrenhotels waar maaltijden, drankjes en vele faciliteiten inbegrepen zijn. Houden je kinderen van animatie, je kan bij Corendon op de site aan de linkerkant "Nederlandstalige kinderanimatie" aanklikken. Maakt de vakantie voor de kinderen extra leuk!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)