Top 5 Kindvriendelijke all-inclusives Griekenland

Aankomen en genieten...Maar wat zijn nou de leukste kindvriendelijke all-inclusives Griekenland vakanties? Wij hebben een top 5 samengesteld van de beste all-inclusive hotels voor gezinnen.

Zeb geniet van het kinderbuffet bij onze All-inclusive vakantie op Corfu

Voordeel van een all inclusive vakantie is dat je van tevoren precies weet hoeveel je vakantie gaat kosten. Je natje en droogje zitten al bij de prijs inbegrepen en voor de kinderen is er meestal zo veel te doen dat ze zich geen moment zullen vervelen.

Ze vermaken zich prima in de mooie zwembaden met vaak coole glijbanen, speeltuintjes, bij de animatie en met de sportieve activiteiten.

En voor de ouders is het relaxen. Lekker aanschuiven, boekje lezen, puzzeltje maken, afkoelen in het zwembad en een drankje aan de bar....

Dit zijn onze favorieten:

Sun Connect Kipriotis Aqualand, Kos

Familiekamers tot 4 personen

Het strand ligt op ca. 500 meter van het hotel. Het centrum van Kos-Stad ligt op 3 km. vlakbij het hotel is een busstop zodat je snel in het centrum bent.

Het hotel heeft twee grote zwembaden met diverse spannende glijbanen en een apart kinderbad, speeltuin, en een kinderclub.  Voor jongeren is er ook een disco aanwezig.


Grand Hotel Holiday Resort, Kreta

Dit hotel is al eens onderscheiden met het Neckermann Kids VakantieTip Keurmerk!!

Het heeft familiekamers tot 4 personen

Het centrum van Chersonnisos ligt op ca. 2,5 km en het strand op 300 meter afstand van het hotel

Er is een apart kinderbad met diverse waterglijbanen, een miniclub, een speeltuin en in het hoogseizoen Nederlandstalige animatie van de Neckermann KidsClub.


Waterpret bij Hotel Caretta Beach, Zakynthos

Hotel Caretta Beach ligt op ongeveer 850 m van het strand en op 100 m van het centrum van Kalamaki.

Het complex bestaat uit diverse vrolijk gekleurde gebouwen en er zijn maar liefst 7 zwembaden en een gamesroom. Het aquapark heeft vele spectaculaire glijbanen, lazy river kinderbad en een golfslagbad.Ook is er animatie voor jong en oud.

Er zijn familiekamers voor max 5 personen.


Atlantica Club Aegean Blue op Rhodos

Atlantica Club Aegean Blue ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Kolymbia.

Het hotel heeft en groot waterpark waar het hele gezin vele uurtjes waterpret zullen beleven op de verschillende glijbanen en zwembaden.

De kinderen kunnen ook terecht bij de kinderclub en er is een activiteitenprogramma voor het hele gezin.

In het restaurant is een kinderbuffet met kinderhoek en televisie. Er zijn familiekamers voor max. 4 personen. Verwacht niet teveel van de omgeving en het strand. Deze komen niet best uit de beoordelingen.


In het zwembad bij Aqualand Village

Aqualand Village op Corfu

Omdat we hier in 2016 een geweldig leuke week beleefden wil ik deze graag toevoegen.

Het Aqualand Village resort is niet erg groot, maar wel heel leuk. Het lijkt meer op een dorpje dan op een hotel resort.

De zwembaden zijn erg leuk. Met een groot golfslagbad waar je op banden van kan genieten. En het naastliggende waterpark is gratis toegankelijk, geweldig voor de kinderen.


Meer kindvriendelijke all-inclusive vakanties in Griekenland vind je bij:


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!