Top 5 Kindvriendelijke all-inclusives Griekenland

Aankomen en genieten...Maar wat zijn nou de leukste kindvriendelijke all-inclusives Griekenland vakanties? Wij hebben een top 5 samengesteld van de beste all-inclusive hotels voor gezinnen.

Voordeel van een all inclusive vakantie is dat je van tevoren precies weet hoeveel je vakantie gaat kosten. Je natje en droogje zitten al bij de prijs inbegrepen en voor de kinderen is er meestal zo veel te doen dat ze zich geen moment zullen vervelen.

Ze vermaken zich prima in de mooie zwembaden met vaak coole glijbanen, speeltuintjes, bij de animatie en met de sportieve activiteiten. En voor de ouders is het relaxen. Lekker aanschuiven, boekje lezen, puzzeltje maken, afkoelen in het zwembad en een drankje aan de bar....

Grand Hotel Holiday Resort, Kreta

Dit hotel is onderscheiden met het Neckermann Kids VakantieTip! Keurmerk 2012!!

Het heeft familiekamers tot 4 personen

Het centrum van Chersonnisos ligt op ca. 2,5 km en het strand op 300 meter afstand van het hotel

Er is een apart kinderbad met diverse waterglijbanen, een miniclub, een speeltuin en in het hoogseizoen Nederlandstalige animatie van de Neckermann KidsClub


Bitzaro grande & Family, Zakynthos

Familiekamers tot 3 personen

Het hotel ligt ongeveer op 400 meter van het strand en 600 meter van het centrum van Kalamaki. Het staat vooral bekend om zijn gastvrije omgang met de vakantiegangers.

Er is een groot zwembad met kinderbad en een speeltuin. Er is geen animatie.


Sun Connect Kipriotis Aqualand, Kos

Familiekamers tot 4 personen

Het strand ligt op ca. 500 meter van het hotel. Het centrum van Kos-Stad ligt op 3 km. vlakbij het hotel is een busstop zodat je snel in het centrum bent.

Het hotel heeft twee grote zwembaden met diverse spannende glijbanen en een apart kinderbad, speeltuin, en een kinderclub.  Voor jongeren is er ook een disco aanwezig.


Atlantica Club Aegean Blue

Atlantica Club Aegean Blue ligt direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Kolymbia.

Het hotel heeft en groot waterpark waar het hele gezin vele uurtjes waterpret zullen beleven op de verschillende glijbanen en zwembaden.

De kinderen kunnen ook terecht bij de kinderclub en er is een activiteitenprogramma voor het hele gezin.

In het restaurant is een kinderbuffet met kinderhoek en televisie. Er zijn familiekamers voor max. 4 personen. Verwacht niet teveel van de omgeving en het strand. Deze komen niet best uit de beoordelingen.


Club Med - Gregolimano, Euboea

Familiekamers in het hotel of in een bungalow in het dennenbos of direct aan het strand.

Voor de kinderen is er een zwembad en zijn er speelterreinen. Er is mini Club Med waar kids van 4 t/m 10 jaar in groepen met leeftijdsgenoten leuke activiteiten ondernemen.

Junior Club Med is voor tieners van 11 t/m 17 jaar. Een leuke plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen bespreken of ze iets zullen ondernemen. Erg leuk is de circus academie waar de kinderen aan de vliegende trapeze kunnen stunten.


Meer kindvriendelijke all-inclusive vakanties in Griekenland vind je bij:


Keer terug van Kindvriendelijke all-inclusives naar Griekenland met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?