Kerst vieren in Duitsland met kinderen, meer dan de kerstmarkten

Kerst vieren in Duitsland, dat is meer dan een bezoek aan een leuke kerstmarkt. Bekijk hier de leuke kerstarrangementen bij hotels, pretparken en vakantieparken.

Duitsland is een heel fijn land om de kerstdagen door te brengen. Naast de gezelligheid van de vele kerstmarkten is de natuur er prachtig, zijn er veel gave uitjes voor gezinnen en is het eten zeer lekker en goed betaalbaar.

Hieronder vindt je aanbiedingen en speciale kerst arrangementen. Maar Duitsland is groot, dus je kan ook op zoek gaan naar een leuk kindvriendelijk vakantieadresje via de verschillende regio's in Duitsland.

Maak je keuze uit kerst vieren...

Vier kerst in Duitsland bij een vakantiepark

Kerstboom in de cottage bij CenterParcs

Of het nu mooi of slecht weer is, bij CenterParcs hoef je je zeker niet te vervelen! Je kunt er heerlijk zwemmen in de prachtige zwembaden, terrasjes pakken, shoppen en er is volop entertainment in het bruisende centrum de Market Dome.

Tijdens de kerstvakantie kan je genieten van diverse culinaire arrangementen bij de Center Parcs vakantieparken in Duitsland. Zijn er voor de kinderen vele activiteiten en kan je een kerstboom in de cottage optuigen voor extra veel sfeer!

En dan zijn er natuurlijk de verschillende activiteiten die ieder park bijzonder maakt. Maak jouw keuze uit ons overzicht van Center Parcs vakantieparken in Duitsland

Duitse kerstmarkten vlakbij Landal GreenParks

Vier de gezelligste tijd van het jaar in een knusse bungalow van Landal Greenparks. Dat wordt heerlijk genieten van de bosrijke omgeving, knisperend haardvuur en pakjes onder de boom.

Natuurlijk worden er ook weer hele leuke activiteiten georganiseerd!

Wil je graag een Duitse kerstmarkt bezoeken? Kijk dan op de Landal  pagina Kerstmarkten in Duitsland welke kerstmarkten het dichtst bij welk park zijn.

Kerst in Duitsland bij Roompot Bad Bentheim

Kerst bij Bad Bentheim

Net over de grens ligt het ruim opgezette vakantiepark Bad Bentheim. En het is hier gezellig tijdens de kerstvakantie!

Zo kun je meedoen met de kerstbingo en is er een heus Koos Konijn oud&nieuw feest! Koken is niet nodig want met de kerstdagen staat er een brunch klaar in het restaurant en in de avond een speciaal buffet. Ook is het mogelijk om een compleet verzorgd kerstontbijt te laten bezorgen in je bungalow.

Mocht je graag een kerstmarkt bezoeken, kom dan voor de kerstvakantie naar het park, want de kleine maar knusse kerstmarkt in Bad Bentheim vindt plaats van 2 t/m 4 december 2022

Vier kerst in Duitsland bij een pretpark

Ontdek de magische Wintertraum van Phantasialand

In de wintermaanden opent Phantasialand Duitsland Wintertraum. Het park is dan in winterse sferen aangekleed, en er zijn speciale shows. Bijzonder is ook dat de achtbanen gewoon draaien. En zelfs de waterattractie Chiapas blijft het gewoon doen!
En in de avond is er een mooie show op het Kaiserplatz: The Magic Rose – Spirit of Light. Afgesloten met een groots vuurwerk.

Phantasialand kent 2 eigen hotels waar in het arrangement ook entree voor het attractiepark inbegrepen zit.

Het Hotel Ling Bao is een sfeervol oosters hotel. Het thema is goed doorgevoerd, ook in de prachtige kamers. Kinderen slapen hier in een stapelbed in de vorm van een Oosterse boot. De ouders hebben een 2-persoonsbed in dezelfde ruimte. In dit hotel is een zwembad.

Het andere hotel van Phantasialand, Matamba, is in Afrikaanse stijl. Meer specifiek de stijl van Mali in West-Afrika. Het hotel lijkt aan de buitenkant op de beroemde grote moskee in de hoofdstad Bamako. In het hotel heerst de sfeer van een Afrikaans dorp, met lemen hutjes en veel hout. De familiekamers zijn mooi, en de kinderen slapen hier in een apart kamertje, ideaal!

All inclusief genieten bij Wunderland Kalkar

Bij Wunderland Kalkar op de foto met Kernie

Bij Wunderland Kalkar kan je tijdens de kerstvakantie via Voordeeluitjes diverse arrangementen boeken. 

Dat wordt genieten in Kernies Familiepark, maar ook in en om de hotels is het gezellig en worden er activiteiten georganiseerd. Alles is inclusief, je kan onbeperkt bowlen, kegelen, drinken en eten.

Kinderen van 0 t/m 2 jaar verblijven gratis bij Wunderland Kalkar. Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs

Met kerst op wintersport in Duitsland

Landal Ski Life

Zoek jij naar een mooie witte omgeving om de kerstdagen door te brengen? Waar je overdag lekker sportief bezig kan zijn in de sneeuw? En waar er naast skiën ook nog veel activiteiten georganiseerd worden voor het hele gezin?

Dan kan je bij Landal Ski Life in Duitsland terecht in het Sauerland en de Harz. Zeker van sneeuw ben je in deze periode nog niet. Al hebben de skigebieden wel sneeuwkanonnen.

Maar de parken hebben ook leuke zwembaden en andere faciliteiten voor vermaak. Dus vervelen zul je je zeker niet!

Kerst in de sneeuw, Sauerland Stern

Het Sauerland Stern hotel heeft tijdens de feestdagen een speciaal kerstprogramma samengesteld.

Dit bestaat onder andere uit een welkomstfeest voor de kinderen en kadootjes op kerstavond, een feestelijk kerstbuffet, een kerstmarkt, een fakkelwandeling en een dagelijks animatieprogramma.

Het hotel ligt in het gezellige plaatsje Willingen in het Sauerland, met een leuk skigebied, perfect voor gezinnen met kinderen. Genoeg sneeuwkanonnen voor winterpret, ook als het nog niet gesneeuwd heeft.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)