Kerst vieren in Duitsland met kinderen, meer dan de kerstmarkten

Kerst vieren in Duitsland, dat is meer dan een bezoek aan een leuke kerstmarkt. Bekijk hier de leuke kerstarrangementen bij hotels, pretparken en vakantieparken.

Duitsland is een heel fijn land om de kerstdagen door te brengen. Naast de gezelligheid van de vele kerstmarkten is de natuur er prachtig, zijn er veel gave uitjes voor gezinnen en is het eten zeer lekker en goed betaalbaar.

Hieronder vindt je aanbiedingen en speciale kerst arrangementen. Maar Duitsland is groot, dus je kan ook op zoek gaan naar een leuk kindvriendelijk vakantieadresje via de verschillende regio's in Duitsland.


Vier kerst in Duitsland bij een vakantiepark

Kerst bij Bad Bentheim

Kerst in Duitsland bij Roompot Vakantiepark Bad Bentheim

Net over de grens ligt het ruim opgezette vakantiepark Bad Bentheim. En het is hier gezellig tijdens de kerstvakantie!

Zo kun je meedoen met de kerstbingo en is er een heus Koos Konijn oud&nieuw feest! Koken is niet nodig want met de kerstdagen staat er een brunch klaar in het restaurant en in de avond een speciaal buffet. Ook is het mogelijk om een compleet verzorgd kerstontbijt te laten bezorgen in je bungalow.

Mocht je graag een kerstmarkt bezoeken, kom dan voor de kerstvakantie naar het park, want de kleine maar knusse kerstmarkt in Bad Bentheim vindt plaats van 6 t/m 8 december 2019.

Het park heeft geen eigen zwembad, maar bij de uitgang is een zwembad met kinderbad en glijbaan waar je als gast van het park eenmalig gratis toegang tot krijgt.  Op het park zelf zijn meerdere speelplekjes, een indoor speeltuin en de kinderdisco met Koos Konijn. Logeren doe je er in luxe vrijstaande villa's voor 4 tot 14 personen.

Korting kan oplopen tot 15%


Kerstboom in de cottage bij CenterParcs

Of het nu mooi of slecht weer is, bij CenterParcs hoef je je zeker niet te vervelen! Je kunt er heerlijk zwemmen in de prachtige zwembaden, terrasjes pakken, shoppen en er is volop entertainment in het bruisende centrum de Market Dome.

Tijdens de kerstvakantie kan je genieten van diverse culinaire arrangementen. Zijn er voor de kinderen vele activiteiten en kan je een kerstboom in de cottage optuigen voor extra veel sfeer!

En dan zijn er natuurlijk de verschillende activiteiten die ieder park bijzonder maakt. Maak jouw keuze uit ons overzicht van CenterParcs vakantieparken in Duitsland

Nu korting tot 20%


Een knusse kerst en oud & nieuw bij Landal GreenParks

Vier de gezelligste tijd van het jaar in een knusse bungalow van Landal Greenparks. Dat wordt heerlijk genieten van de bosrijke omgeving, knisperend haardvuur en pakjes onder de boom.

Natuurlijk worden er ook weer hele leuke activiteiten georganiseerd!

Boek je een verblijf in de kerstvakantie dan kan de korting oplopen tot 30%

Wil je graag een kerstmarkt bezoeken vanaf je Landal park kijk dan op de Landal  pagina Kerstmarkten in Duitsland welke kerstmarkten het dichtst bij welk park zijn.


Vier kerst in Duitsland bij een attractiepark

Ontdek de magische Wintertraum van Phantasialand

In de wintermaanden opent Phantasialand Duitsland Wintertraum. Het park is dan in winterse sferen aangekleed, en er zijn speciale shows. Bijzonder is ook dat de achtbanen gewoon draaien. En zelfs de waterattractie Chiapas blijft het gewoon doen!
En in de avond is er een mooie show op het Kaiserplatz: The Magic Rose – Spirit of Light. Afgesloten met een groots vuurwerk.

Phantasialand kent 2 eigen hotels waar in het arrangement ook entree voor het attractiepark inbegrepen zit.

Het Hotel Lin Bao is een sfeervol oosters hotel. Het thema is goed doorgevoerd, ook in de prachtige kamers. Kinderen slapen hier in een stapelbed in de vorm van een Oosterse boot. De ouders hebben een 2-persoonsbed in dezelfde ruimte. In dit hotel is een zwembad.

Het andere hotel van Phantasialand, Matamba, is in Afrikaanse stijl. Meer specifiek de stijl van Mali in West-Afrika. Het hotel lijkt aan de buitenkant op de beroemde grote moskee in de hoofdstad Bamako. In het hotel heerst de sfeer van een Afrikaans dorp, met lemen hutjes en veel hout. De familiekamers zijn mooi, en de kinderen slapen hier in een apart kamertje, ideaal!


All inclusief genieten bij Wunderland Kalkar

Bij Wunderland Kalkar kan je tijdens de kerstvakantie via Peter Langhout diverse arrangementen boeken.  Helaas is Kernies Familiepark gesloten, maar ook in en om de hotels is het gezellig en worden er activiteiten georganiseerd. Alles is inclusief, je kan onbeperkt bowlen, kegelen, drinken en eten.

Kinderen van 0 t/m 2 jaar verblijven gratis bij Wunderland Kalkar. Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs


Met kerst op wintersport in Duitsland

Tot 15% korting bij Landal Ski Life

Zoek jij naar een mooie witte omgeving om de kerstdagen door te brengen. Waar je overdag lekker sportief bezig kan zijn in de sneeuw. En waar er naast skiën ook nog veel activiteiten georganiseerd wordt voor het hele gezin?

Dan kan je bij Landal Ski Life in Duitsland terecht in het Sauerland en de Harz. Zeker van sneeuw ben je in deze periode nog niet. Al hebben de skigebieden wel sneeuwkanonnen. Maar de parken hebben ook leuke zwembaden en andere faciliteiten voor vermaak. Dus vervelen zul je je zeker niet!   En de korting kan nu oplopen tot 15%!


Kerst vieren in Duitsland in een hotel

More Inclusive Kerstdagen in de sneeuw, Sauerland Stern

Het Sauerland Stern hotel heeft tijdens de feestdagen een speciaal kerstprogramma samengesteld.

Dit bestaat onder andere uit een welkomstfeest voor de kinderen en kadootjes op kerstavond, een feestelijk kerstbuffet, een kerstmarkt, een fakkelwandeling en een dagelijks animatieprogramma.

Je kunt het 4-daagse More Inclusive Kerstdagen in de sneeuw boeken bij Pharosreizen.

Ook heeft Pharos Reizen een 3-daags arrangement Tussen de feestdagen in de sneeuw Sauerland Stern en een 4- of 5 daagse More Inclusive Oud en Nieuw arrangement Sauerland Stern.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!