Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2021, VakantiePret - Officiële Regels

Welkom bij de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2021. Deze pagina bevat de officiële regels. Neem deze informatie goed door voordat je je inschrijving doet.

Nadat Corona in 2020 veel vakanties in het water stuurde, zijn we in 2021 weer massaal op vakantie gegaan. Aangepast, dat wel, want de Coronacrisis was nog niet afgelopen.

Maar dat mocht de PRET niet drukken. En dat is dit jaar dan ook het thema van onze Fotowedstrijd:

VakantiePret

Of je nu in Nederland bent gebleven, of ondanks de restricties toch de grens bent overgegaan, je kinderen zullen het zeker naar hun zin hebben gehad, nietwaar?

We zijn dus op zoek naar foto's die die vakantiepret uitstralen. Dat kan in een pretpark zijn, bij leuke uitjes, of gewoon op de camping of bij het vakantiehuisje.

Hoe doe je mee?

Deze fotowedstrijd is voor alle abonnees van onze nieuwsbrief en voor onze Facebook fans.  Het is ook voor bezoekers van de website natuurlijk, als ze even abonnee worden van één van de twee.

Om mee te doen dien je je foto van je kind(eren), plus beschrijving in te sturen. Het maakt niet uit waar de foto gemaakt is.

Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: een weekendje weg bij Vakantiepark Duinrell !!

Iedere inschrijving wordt in een gallerij geplaatst. Er kan door anderen op gestemd worden en er kunnen reacties geplaatst worden.

De inschrijving start op 23 September, en duurt t/m 31 Oktober 2021.

Merk op: de stemmen van anderen tellen deels mee in de beoordeling. Hoe sneller je inschrijft, hoe meer gelegenheid je aan anderen geeft om op jouw bijdrage te stemmen!

Iedere inschrijving bestaat natuurlijk uit een vrolijke foto van een bijzonder vakantiemoment, met één of meer kinderen. Maar het bevat ook een leuke beschrijving van de foto.

De beschrijving wordt meegenomen in de beoordeling, dus hoe leuker, interessanter, of indrukwekkender beschreven, hoe beter!

De foto moet origineel zijn. Dat wil zeggen dat hij genomen moet zijn door jezelf, een familielid of kennis. Er mag geen copyright van anderen dan de maker op rusten, noch mag de inzending inbreuk maken op de rechten van anderen.

Middels deelname aan de Fotowedstrijd verklaart de Inzender zich akkoord met en verleent de Inzender aan ‘Vakantie met Kinderen’ onvoorwaardelijke, onherroepelijke en in tijd ongelimiteerde toestemming en licentie voor het kosteloos en naar eigen inzicht gebruiken van de ingezonden afbeelding(en), Onder meer doch niet uitsluitend middels plaatsing op deze website(s), social media kanalen en/of brochures.

De verleende toestemming en licentie heeft uitsluitend betrekking op afbeeldingen die door de Inzender in het kader van de Fotowedstrijd zijn ingezonden. Middels deelname doet de Inzender onvoorwaardelijk en onherroepelijk afstand van alle mogelijke bestaande auteursrechtelijke aanspraken ten aanzien van de door hem/haar ingezonden afbeeldingen.

Indien de Inzender één van de wettelijk vertegenwoordigers van het afgebeelde kind is, staat de Inzender er voor in dat ook de andere wettelijke vertegenwoordiger van het afgebeelde kind akkoord is met de inzending en op bovenbedoelde wijze toestemming verleent voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).

Indien de Inzender niet één van de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind betreft, staat de Inzender er voor in dat de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind akkoord zijn en op bovenbedoelde wijze toestemming verlenen voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).

Het is mogelijk om meerdere foto's per persoon in te zenden.

Duinrell evenementen

Bij Duinrell hebben ze de komende tijd heel veel leuks te beleven!

Zo kan je in oktober (ook in de herfstvakantie) reusachtige Dino's spotten tussen de attracties. En je kan meedoen met de speciale Dino-speurtocht. Roarrr...

En in de wintermaanden kan je elke zaterdagavond van 1 november 2021 t/m 31 maart 2022 gaan genieten van verlichte attracties. Deze zijn open van 17.00 tot 21.00 uur!

De Prijzen

Met ons viertjes in de Falcon

We zijn ontzettend blij met de geweldige hoofdprijs die Duinrell voor ons ter beschikking heeft gesteld:

 • Een weekend weg in een mooie 6-persoons premium Duingalow van Duinrell!
 • Geldig voor verblijven buiten de schoolvakanties en feestdagen.
 • Maximaal 6 personen
 • Op basis van beschikbaarheid

Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen:

 • De tweede prijs is jouw foto op een puzzel
 • De derde prijs is een leuke Vakantie met Kinderen rugtas met inhoud.

Ik zou zeggen: dat is meer dan de moeite waard om mee te doen!

Derde prijs: VMK Rugzak

Jurering:

De jurering is een combinatie van publieks- en deskundige jury. Dat werkt als volgt:

 1. Alle foto's worden door 4 deskundige juryleden beoordeeld.
 2. Ieder jurylid maakt een top 10, waarbij de eerste 10 punten krijgt en de laatste 1 punt
 3. Er is ook een top 10 van welke foto de meeste stemmen krijgt. Dus probeer zoveel mogelijk stemmen te behalen!
 4. Het totaal van de punten bepaalt de uitslag van de fotowedstrijd. Bij een gelijk aantal punten bepaalt mijn beoordeling de winnaar.

Juryleden

De jury bestaat uit de volgende personen:


 1. Annemarie Smit, freelance Content Manager en Auteur voor Vakantie met kinderen
 2. Cindy de Lange -Wirds redacteur van Vakantie met Kinderen en mede eigenaresse van Wintersport met Kinderen
 3. Amanda van Zeijl, grafisch vormgeefster, houdt van fotografie en mooie reizen
 4. Patrick van der Meer, eigenaar van Zonder Vleugels Informatie marketing en ook nog mijn man

Geldigheid en voorwaarden

Deze fotowedstrijd valt onder de Nederlandse regelgeving, en is open voor alle nieuwsbrief abonnees en Facebook fans van 18 jaar en ouder.

Professionele fotografen mogen deelnemen maar genieten geen voordeel boven andere inschrijvingen, met name omdat ook de beschrijving bij de foto meetelt.

Om een prijs in ontvangst te kunnen nemen voorziet de deelnemer zijn of haar inschrijving van een geldig e-mail adres en, na verzoek daartoe, geldige naam en adresgegevens. Deze gegevens zullen niet gedeeld worden met anderen, noch gebruikt voor andere doeleinden dan notificatie over deze fotowedstrijd.

De Inzender vrijwaart ‘Vakantie met Kinderen’ voor elke mogelijke aanspraak van enige derde(n) in verband met het gebruik van de ingezonden afbeelding(en). ‘Vakantie met Kinderen’ is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de door Inzender ingezonden afbeelding(en).

Notificatie van de uitslag

De uitslag van de fotowedstrijd wordt gepubliceerd in de eerstvolgende uitgave van Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van www.vakantie-met-kinderen.com . Om deze notificatie te ontvangen worden deelnemers en geïnteresseerden verzocht zich vrijblijvend voor deze nieuwsbrief in te schrijven.

Ook op de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen zal de uitslag worden gepubliceerd.

Tenslotte

Deelnemers gaan akkoord met deze voorwaarden, die in alle opzichten definitief en bindend zijn.

Deze officiële regels bevatten de gehele overeenkomst tussen deelnemer en website (“de partijen”) met betrekking tot deze fotowedstrijd. Zij kunnen niet aangepast worden tenzij een geschreven document daarover wordt ondertekend door beide partijen.

Iedere deelnemer die handelt in strijd met deze regels zal worden gediskwalificeerd.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!