Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2023 - Officiële Regels

Welkom bij de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2023. Deze pagina bevat de officiële regels. Neem deze informatie goed door voordat je je inschrijving doet.

De inschrijving is gesloten, de jury beraddt zich op de uitslag!

De zomer van 2023 was wisselvallig. Warm in Juni en September, koud in Juli en Augustus. En op de populaire vakantiebestemmingen extreme hitte, maar ook hevige regen, hagelstenen en stormen.

Kinderen hebben daar nog het minste last van, die vermaken zich al snel. Dit jaar is het thema van onze fotowedstrijd daarom...

Buiten Spelen

Spelen in de klim-speeltuin in Randers Regnskov

Spelen in de zon, in de regen, thuis vanwege een afgelaste vakantie of gestrand in het buitenland. Als de kinderen maar lekker bezig zijn.

Hoe doe je mee?

Deze fotowedstrijd is voor al onze Club-leden. Ben je dat nog niet? Dan kan je dat natuurlijk gewoon worden. Schrijf je hier in!

Ben je al Club-lid? Stuur dan je foto van je kind(eren), plus beschrijving in via de link hieronder. Het maakt niet uit waar de foto gemaakt is.

Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: 2 nachtjes weg bij het prachtige Vakantiepark Mölke in Overijssel !! Heel belangrijk! Volg Vakantiepark Mölke op Social Media Instagram of Facebook.

Iedere inschrijving wordt in een galerij geplaatst. Er kan door anderen op gestemd worden en er kunnen reacties geplaatst worden.

De inschrijving start op 14 September, en duurt t/m 20 Oktober 2023.

Merk op: de stemmen van anderen tellen deels mee in de beoordeling. Hoe sneller je inschrijft, hoe meer gelegenheid je aan anderen geeft om op jouw bijdrage te stemmen!

Iedere inschrijving bestaat natuurlijk uit een foto van een bijzonder vakantiemoment, met één of meer kinderen, Buiten spelend. Maar het bevat ook een leuke beschrijving van de foto.

De beschrijving wordt meegenomen in de beoordeling, dus hoe leuker, interessanter, of indrukwekkender beschreven, hoe beter!

De foto moet origineel zijn. Dat wil zeggen dat hij genomen moet zijn door jezelf, een familielid of kennis. Er mag geen copyright van anderen dan de maker op rusten, noch mag de inzending inbreuk maken op de rechten van anderen. En heel belangrijk, het mag niet gemaakt zijn met AI (Artificial Intelligence, oftewel Kunstmatige intelligentie)!

Dan zijn er nog de volgende officiële regels:

 • Met deelname aan de Fotowedstrijd verklaart de Inzender zich akkoord met en verleent de Inzender aan ‘Vakantie met Kinderen’ onvoorwaardelijke, onherroepelijke en in tijd ongelimiteerde toestemming en licentie voor het kosteloos en naar eigen inzicht gebruiken van de ingezonden afbeelding(en), Onder meer doch niet uitsluitend middels plaatsing op haar website(s), social media kanalen en/of brochures.
 • De verleende toestemming en licentie heeft uitsluitend betrekking op afbeeldingen die door de Inzender in het kader van de Fotowedstrijd zijn ingezonden. Middels deelname doet de Inzender onvoorwaardelijk en onherroepelijk afstand van alle mogelijke bestaande auteursrechtelijke aanspraken ten aanzien van de door hem/haar ingezonden afbeeldingen.
 • Indien de Inzender één van de wettelijk vertegenwoordigers van het afgebeelde kind is, staat de Inzender er voor in dat ook de andere wettelijke vertegenwoordiger van het afgebeelde kind akkoord is met de inzending en op bovenbedoelde wijze toestemming verleent voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).
 • Indien de Inzender niet één van de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind betreft, staat de Inzender er voor in dat de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind akkoord zijn en op bovenbedoelde wijze toestemming verlenen voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).

Het is mogelijk om meerdere foto's per persoon in te zenden.

Molke

De Prijzen

River Cabin bij Mölke

We zijn ontzettend blij met de geweldige hoofdprijs die Vakantiepark Mölke voor ons ter beschikking heeft gesteld:

 • Geldig voor de River Cabin voor 4- of 6-personen, afhankelijk van het formaat van het gezin bij Vakantiepark Mölke in Overijssel
 • Geldig voor verblijf van 2 nachten naar keuze in 2023 of 2024, m.u.v. vakantie- en feestdagenperioden.
 • Inclusief bijkomende kosten
 • Op basis van beschikbaarheid

Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen:

 • De tweede prijs is een unieke Vakantie met Kinderen kalender: "Wenen Wereldwijd"
 • De derde prijs is een leuke Vakantie met Kinderen rugtas met inhoud.

Ik zou zeggen: dat is meer dan de moeite waard om mee te doen!

kalender nog in de maak
Derde prijs: VMK Rugzak

Jurering:

De jurering is een combinatie van publieks- en deskundige jury. Dat werkt als volgt:

 1. Alle foto's worden door 4 deskundige juryleden beoordeeld.
 2. Ieder jurylid maakt een top 10, waarbij de eerste 10 punten krijgt en de laatste 1 punt
 3. Er is ook een top 10 van welke foto de meeste stemmen krijgt. Dus probeer zoveel mogelijk stemmen te behalen!
 4. Het totaal van de punten bepaalt de uitslag van de fotowedstrijd. Bij een gelijk aantal punten bepaalt mijn beoordeling de winnaar.

Juryleden

De jury bestaat uit de volgende personen:

 1. Elisabeth van der Werff, redacteur en Communicatiemedewerker bij Vakantie met kinderen
 2. Cindy de Lange -Wirds redacteur van Vakantie met Kinderen en mede eigenaresse van Wintersport met Kinderen
 3. Caroline Vlietstra Content creator en PR medewerkster van Vakantie met Kinderen
 4. Patrick van der Meer, eigenaar van Zonder Vleugels Informatie marketing en ook nog mijn man

Geldigheid en voorwaarden

Deze fotowedstrijd valt onder de Nederlandse regelgeving, en is open voor alle nieuwsbrief abonnees en Facebook en Instagram fans van 18 jaar en ouder.

Professionele fotografen mogen deelnemen maar genieten geen voordeel boven andere inschrijvingen, met name omdat ook de beschrijving bij de foto meetelt.

Om een prijs in ontvangst te kunnen nemen voorziet de deelnemer zijn of haar inschrijving van een geldig e-mail adres en, na verzoek daartoe, geldige naam en adresgegevens. Deze gegevens zullen niet gedeeld worden met anderen, noch gebruikt voor andere doeleinden dan notificatie over deze fotowedstrijd.

De Inzender vrijwaart ‘Vakantie met Kinderen’ voor elke mogelijke aanspraak van enige derde(n) in verband met het gebruik van de ingezonden afbeelding(en). ‘Vakantie met Kinderen’ is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de door Inzender ingezonden afbeelding(en).

Notificatie van de uitslag

De uitslag van de fotowedstrijd wordt gepubliceerd in de eerstvolgende uitgave van VMK Club nieuws, die onze Clubleden (en dus alle deelnemers) automatisch ontvangen.

Ook op de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen zal de uitslag worden gepubliceerd.

Tenslotte

Deelnemers gaan akkoord met deze voorwaarden, die in alle opzichten definitief en bindend zijn.

Deze officiële regels bevatten de gehele overeenkomst tussen deelnemer en website (“de partijen”) met betrekking tot deze fotowedstrijd. Zij kunnen niet aangepast worden tenzij een geschreven document daarover wordt ondertekend door beide partijen.

Iedere deelnemer die handelt in strijd met deze regels zal worden gediskwalificeerd.

Vorige winnaars van onze fotowedstrijden

We houden al een tijdje ieder jaar een fotowedstrijd. Hieronder zie je de winnaars en andere inzendingen van voorgaande jaren:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)