Uitslag Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2020!!

De Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2020 is weer ten einde. Hier volgt de uitslag van de deskundige jury.

Maar eerst een woord van dank van onze sponsor dit jaar. Recreatielandgoed de IJsvogel biedt de winnaar dit jaar een weekendje weg aan!

Win een weekendje Landal!!

In het Corona-jaar 2020 was het thema snel duidelijk: Vakantie in eigen land. Daar is iedereen immers wel geweest...

Er zijn 95 foto's ingezonden, op een enkeling na allemaal gemaakt in ons eigen land (of dat nu Nederland of België is...)

En dan nu, tijd voor de winnaar:

De eerste prijs is voor...

Fietsvakantie in eigen land

Fietsvakantie in eigen land, ingestuurd door MariekeH. Zij schrijft:

Dit jaar geen avontuurlijke vakantie in de bergen of vakantie met zongarantie op een tropische bestemming. We besloten dit jaar op fietsvakantie te gaan in eigen land. Ideaal want jongste dochter (2) kon nog voorop de fiets terwijl oudste dochter (8) op haar eigen bepakte fiets zo'n 50 km per etappe wegtrapte. En elke keer weer een mooie, nieuwe plek waar we mochten verblijven: vakantiehuisje, B&B's, trekkershutten en zelfs een pipowagen! Het was elke keer weer een feestje om na een dagje fietsen op de volgende bestemming aan te komen. Genoten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Prachtige vergezichten, gezellige dorpjes, schitterend weer maar gelukkig ook af en toe een regenbui. Hadden we die regenjassen tenminste niet voor niets meegenomen.

Jurylid Barbara schrijft: Hollandser dan dit kun je het niet vastleggen. Toeren op de fiets in een wijds landschap met Hollandse horizon. De compositie is perfect met het meisje rechts en de molen linksboven. Prachtig in balans.

Ook het uitgebreide verslag wordt door de juryleden gewaardeerd. Daardoor gaat de foto extra leven! Gefeliciteerd Marieke, jij wint het weekendje bij Recreatielandgoed de IJsvogel!

Tweede prijs

Avondduik in Katwijk aan Zee

Avondduik in Katwijk aan Zee, van Maikel Haver. Hij schrijft:

Aan elke hand een kind strak vasthouden omdat de Noordzee zo veel stroming had en dan samen erin rennen om nog even af te koelen!

Gefeliciteerd Maikel, jij wint een leuke fotopuzzel.

Tweede prijs: Je foto op canvas van Albelli

Jurylid Liane schrijft:

Natuur, plezier en de mysterie van de zee zie ik in deze foto terug. Spontane foto en door de stralen van de zon, de beweging van het water en de langs vliegende vogel zorgt deze foto voor een ‘Wauw’ gevoel.

Derde prijs

Kabouterhoge sprongen

Kabouterhoge sprongen, op het laatste moment ingestuurd door Cathelijn. Haar beschrijving:

Terwijl grote broer en zus zich op grote hoogte in het klimbos bevonden, verplaatste deze kleine man zich uitbundig over het kabouterpad in Ruurloo.

Jurylid Cindy: Leuke, spontane actiefoto èn leuke omschrijving!

Gefeliciteerd Cathelijn, jij wint de Vakantie met Kinderen rugtas

Derde prijs: VMK Rugzak

Bekijk ook alle andere

Juryleden

Rest mij nog de jury te bedanken:

  1. Cindy de Lange -Wirds redacteur van Vakantie met Kinderen en mede eigenaresse van Wintersport met Kinderen
  2. Barbara Lensen, één van onze bloggers, maar met Studio Kolibrie ook journalist en videograaf en dus een getraind oog voor mooie beelden en hun verhaal
  3. Liane Schouten, gaat als blogster met enige regelmaat voor ons op stap, en heeft als hobby-fotografe ook kijk op mooie plaatjes
  4. Patrick van der Meer, eigenaar van Zonder Vleugels Informatie marketing en ook nog mijn man

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)