Winnaars van de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2012

En dan is het zover! Hieronder staan de winnaars van de fotowedstrijd 2012.

Natuurlijk wil ik Molecaten hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie prijs! Molecaten heeft kindvriendelijke vakantieparken op de mooiste plekjes van Nederland: aan zee, in de natuur, of voor de watersport.

Wie heeft het weekendje Molecaten gewonnen?!

Little boy against the wild nature

Deze prachtige foto van Marcel Brakels heeft verre weg de meeste punten verdiend! De foto staat als enige foto bij alle vier de juryleden in de top 5. Bij het stemmen door de bezoekers heeft de foto geen punten verdiend. Wel had hij genoeg stemmen om mee te dingen naar de prijs!

Bij jurylid Jeannette staat de foto op nr. 1: Gave plaat, wat het mooiste is, is de verwondering van zowel jongetje als dier die je op de foto ziet. De kleuren (vacht t.o.v. het bemodderde lijfje): prachtig! En je moet erom lachen. Dat alles tegelijk maakte dit voor mij tot de mooiste foto.

Juryleden Ronald Hoogendoorn en Nicolien Kop: Leuke vakantie foto met een goede uitsnede en humor. Vooral de modder aan het kindje geeft het gevoel van vakantie. Voor ons de nummer twee!

Jurylid Patrick: Eigenlijk de beste foto, en ook zeer origineel. Met een wat uitgebreider verhaal had hij bij mij op nummer één gestaan… Nu op de derde plek!

Jurylid Mies: Mooie foto zoals het dier en het jongetje zijn vastgelegd, zonder dat het een gemaakte foto is. Het is een spontane foto van een kindje dat heerlijk heeft gespeeld en dit grote dier tegen komt. Hoe hij staat tegenover die stier is erg gaaf. Dieren en kinderen heb ik altijd een mooie combi gevonden en deze foto laat zien waarom. Het verhaaltje bij de foto had wel leuker gemogen, vandaar voor mij een vijfde plaats!

De nummer twee is geworden:

Ook de nummers twee en drie krijgen een leuk presentje thuis gestuurd! De eigenlijke nummer twee had te weinig stemmen om voor de prijs in aanmerking te komen. Helaas, maar daardoor is nu de nummer twee:

Zandsurfen in Peru

Na weken lang Inca cultuur en wandelen in de Andes waren de jongens wel toe aan een stoer verzetje.

Met een bugee door de hoogste zandduinen scheuren en daarna naar beneden met een een surfboard. Gaaf!

Ook deze coole foto van Eugene Wesselman heeft het goed gedaan bij de juryleden. Het plaatje staat twee maal in de top 5!

Jeannette: snowboard en zand: een onverwachte vakantiecombi. Verder is dit een stoere plaat (echt een jongen op vakantie) en een prachtige omgeving bovendien.

Patrick: Stoer en origneel, in het prachtige decor van Peru. Prachtig

En de derde plaats is voor...

Keukenprinsesje

Een heerlijke foto van Jill van den Akker. En een grappig verhaal dat de kinderen op vakantie vooral genoten hebben van de gewone dingen.

De foto stond bij twee juryleden in de top 5.

Jeannette: alles zit erin: vakantiesfeer (bikini, hoedje, camping en achtergrond), maar de foto vertelt ook een ‘verhaal’ – de lol van het koken. Leuk!

Mies: Tekst is erg leuk erbij. Dat kinderen inderdaad al genieten van de kleine dingen, niet zozeer het land, de bergen, cultuur, maar lekker koken met paps. Heerlijke foto!

Dank je wel deelnemers en juryleden

Ik wil graag iedereen hartelijk bedanken, die de moeite heeft genomen om een foto in te sturen! Het was weer een zeer geslaagde fotowedstrijd door jullie allemaal!

Natuurlijk wil ik ook de juryleden hartelijk bedanken voor het uitzoeken van de mooiste foto's.

Bedankt Ronald Hoogendoorn en Nicolien Kop. Ronald is professioneel sportfotograaf en Nicolien werkt bij de politieacademie. Samen zijn ze de ouders van Roan (5) en Mike (8). Bekijk Ronald's prachtige foto's op www.fotohoogendoorn.nl.

Bedankt Mies van der Bruggen van Hoeve Heikant, de kindvriendelijke camping die werd bekroond met het Vakantie met Kinderen keurmerk.

Bedankt Jeannette van Haastert, tekstschrijfster en redactrice voor onder andere Hier in de regio, en moeder van Tom en Finn.

Bedankt Patrick van der Meer, voormalig wereldreiziger, nu vader van 2 jongens en eigenaar van Zonder Vleugels informatie marketing.

Bekijk alle inzendingen van de fotowedstrijd 2012


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)