Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2019
Officiële Regels en Voorwaarden

Welkom bij de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2019. Deze pagina bevat de officiële regels en voorwaarden. Neem deze informatie goed door voordat je je foto inzendt.

Hoe doe je mee?

De fotowedstrijd wordt dit jaar gehouden op Instagram. Op die manier kan je snel en gemakkelijk een foto insturen vanaf je vakantieadres.

Om mee te doen zoek je de aankondigingspost van @vakantie_met_kinderen op en ga je alsvolgt te werk:

 1. Reageer op dat bericht met "Doe je ook mee" en tag dan 3 insta-vrienden (met kinderen)
 2. Post jouw vakantiefoto (met kinderen) met #vakantiemetkinderen #vmkfotowedstrijd @vakantie_met_kinderen
 3. Voeg een beschrijving van de foto toe (waar is het, wat zien we?)
 4. Volg @vakantie_met_kinderen

Iedere inzending wordt zo door ons verzameld. De beschrijving wordt meegenomen in de beoordellng, dus hoe leuker, interessanter, of indrukwekkender beschreven, hoe beter!

De inschrijving start op 19 Juli en duurt tot 14 September 2019.

De foto moet origineel zijn. Dat wil zeggen dat hij genomen moet zijn door jezelf, een familielid of kennis. Er mag geen copyright van anderen dan de maker op rusten, noch mag de inzending inbreuk maken op de rechten van anderen.

Door deelname aan de Fotowedstrijd verklaart de Inzender zich akkoord met en verleent de Inzender aan ‘Vakantie met Kinderen’ onvoorwaardelijke, onherroepelijke en in tijd ongelimiteerde toestemming en licentie voor het kosteloos en naar eigen inzicht gebruiken van de ingezonden afbeelding(en), Onder meer doch niet uitsluitend door plaatsing op enige aan deze partij gelieerde website(s), social media kanalen en/of brochures.

De verleende toestemming en licentie heeft uitsluitend betrekking op afbeeldingen die door de Inzender in het kader van de Fotowedstrijd zijn ingezonden. Middels deelname doet de Inzender onvoorwaardelijk en onherroepelijk afstand van alle mogelijke bestaande auteursrechtelijke aanspraken ten aanzien van de door hem/haar ingezonden afbeeldingen.

Indien de Inzender één van de wettelijk vertegenwoordigers van het afgebeelde kind is, staat de Inzender er voor in dat ook de andere wettelijke vertegenwoordiger van het afgebeelde kind akkoord is met de inzending en op bovenbedoelde wijze toestemming verleent voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).

Indien de Inzender niet één van de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind betreft, staat de Inzender er voor in dat de wettelijke vertegenwoordigers van het afgebeelde kind akkoord zijn en op bovenbedoelde wijze toestemming verlenen voor het gebruik van de ingezonden afbeelding(en).

Het is mogelijk om meerdere foto's per persoon in te zenden.

De Prijzen

Met Bollo is het altijd feest bij Landal!

We zijn ontzettend blij met de geweldige hoofdprijs die Landal Greenparks voor ons ter beschikking heeft gesteld:

 • Een weekend of mid-week in een standaard 4- of 6-persoons bungalow in één van de volgende parken:

In Nederland: Landal Aelderholt, Coldenhove, Heihaas, Heideheuvel, Hoog Vaals, Landgoed ‘t Loo, De Lommerbergen, Miggelenberg, Rabbit Hill, Sluftervallei, Twenhaarsveld, en Het Vennenbos.
In Duitsland: Landal Hochwald, Mont Royal, Sonnenberg, Warsberg en Wirfttal.

 • Geldig voor verblijven met een aankomst voor 19 juni 2020, m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden
 • Geldig voor standaard accommodaties, bijbetalen voor een ander type of periode is niet mogelijk
 • Inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting
 • Reserveren is uitsluitend schriftelijk mogelijk d.m.v. het reserveringsformulier
 • De reservering zal vanaf 6 weken voor aankomst in behandeling worden genomen

Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen:

 • De tweede prijs is jouw foto op Canvas
 • De derde prijs is een leuke Vakantie met Kinderen rugtas.

Ik zou zeggen: dat is meer dan de moeite waard om mee te doen!

Tweede prijs: Je foto op canvas van Albelli
Derde prijs: VMK Rugzak

Jurering:

De jureringvindt plaats door een deskundige jury. Dat werkt als volgt:

 1. Alle foto's worden beoordeeld door de jury. Ieder jurylid maakt een top 10, waarbij de eerste 10 punten krijgt en de laatste 1 punt
 2. Er is ook een top 10 van welke foto de meeste stemmen krijgt.
 3. Het totaal van de punten bepaalt de uitslag van de fotowedstrijd. Bij een gelijk aantal punten bepaalt mijn beoordeling de winnaar.

Juryleden

De jury bestaat uit de volgende personen:

 1. Cindy de Lange, medewerkster van Vakantie met Kinderen
 2. Bianca Christiaanse, blogster voor Vakantie met Kinderen en eigenaresse van Eropuit-met-kinderen.com
 3. Patrick van der Meer, eigenaar van Zonder Vleugels Informatie marketing en ook nog mijn man
 4. Ikzelf, Sabine

Geldigheid en voorwaarden

Deze fotowedstrijd valt onder de Nederlandse regelgeving, en is open voor alle volgers van @vakantie_met_kinderen op Instagram van 18 jaar en ouder.

Professionele fotografen mogen deelnemen maar genieten geen voordeel boven andere inschrijvingen, met name omdat ook de beschrijving bij de foto meetelt.

Door het insturen van een inschrijving accepteert de deelnemer deze voorwaarden, en stelt hij/zij de inschrijving ter beschikking voor ongelimiteerd gebruik op deze website en op Facebook.

Om een prijs in ontvangst te kunnen nemen voorziet de deelnemer na verzoek daartoe, geldige naam en adresgegevens en e-mail adres. Deze gegevens zullen niet gedeeld worden met anderen, noch gebruikt voor andere doeleinden dan notificatie over deze fotowedstrijd.

De Inzender vrijwaart ‘Vakantie met Kinderen’ voor elke mogelijke aanspraak van enige derde(n) in verband met het gebruik van de ingezonden afbeelding(en). ‘Vakantie met Kinderen’ is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de door Inzender ingezonden afbeelding(en).

Notificatie van de uitslag

De uitslag van de fotowedstrijd wordt gepubliceerd in de eerstvolgende uitgave van Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van www.vakantie-met-kinderen.com . Om deze notificatie te ontvangen worden deelnemers en geïnteresseerden verzocht zich vrijblijvend voor deze nieuwsbrief in te schrijven.

Ook op de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen en op Instagram zal de uitslag worden gepubliceerd.

Tenslotte

Deelnemers gaan akkoord met deze voorwaarden, die in alle opzichten definitief en bindend zijn.

Deze officiële regels bevatten de gehele overeenkomst tussen deelnemer en website (“de partijen”) met betrekking tot deze fotowedstrijd. Zij kunnen niet aangepast worden tenzij een geschreven document daarover wordt ondertekend door beide partijen.

Iedere deelnemer die handelt in strijd met deze regels zal worden gediskwalificeerd.

Ga nu snel naar Instagram om je foto in te sturen.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!