Landal GreenParks, kind- en klantvriendelijke vakantieparken in het groen

De vakantieparken van Landal GreenParks zijn regelmatig winnaar van diverse prijzen op het gebied van klantvriendelijkheid. En terecht.

landal-miggelenberg-avonturenhof-keurmerk-800.jpg

Onlangs was het weer zover. Landal was genomineerd voor het "Meest gastvriendelijke bedrijf van Nederland", waarvoor ze in 2021 de eerste plaats behaalden.

Ook valt er met regelmaat een park in de prijzen. In 2022 won Landal de Waufsberg voor het vijfde jaar op rij de Gouden Zoover Award.

En last, maar natuurlijk zeker niet least, kregen ze ook van ons het Vakantie met Kinderen keurmerk voor de Vakantieparken Landal Miggelenberg, Het Land van Bartje, het Vennenbos, Orveltermarke en Hof van Saksen.

Het moge duidelijk zijn: Landal heeft zijn zaakjes goed voor elkaar als het gaat om klantvriendelijkheid en klanttevredenheid.

Waar bestaat die klantvriendelijkheid dan uit?

LAndal medewerkster achter de balie bij het opstapje voor kinderen

Je kan de juryrapporten er natuurlijk op naspitten. Maar eigenlijk weet iedereen die een Landal vakantiepark heeft bezocht het wel: je voelt je er direct thuis.

Landal selecteert haar medewerkers op de juiste instelling. En dat merk je al bij binnenkomst. Wij, en onze kinderen worden altijd vriendelijk ontvangen.

Maar ook als we iets aan te merken hebben, wordt er naar ons geluisterd. En de problemen worden zonder mokken opgelost.

Verder is de website ook gebruiksvriendelijk, al zou het bestelproces wel wat korter mogen. Maar ja, veel keuzes is natuurlijk ook niet verkeerd.

Het belangrijkste is dat de prijs/kwaliteit verhouding gewoon heel goed is. En dat je altijd een goede, en vriendelijke service krijgt

Wat kenmerkt een Landal Park?

Landal parken liggen altijd midden in de natuur. Rust en ruimte zijn belangrijke kenmerken in ieder park.

De omgeving waar de parken in liggen leent zich vrijwel altijd uitstekend voor mooie wandel- of fietstochten. En vaak zijn er verschillende (natuur-)attracties vlakbij.

Maar je hoeft niet van de parken af om je te vermaken. Er zijn veel vakantieparken met een (subtropisch) zwembad. En er zijn altijd speeltuintjes, vaak naast het terras zodat je de kids in de gaten kunt houden.

Ieder park heeft ook een prima restaurant. Voor redelijke prijzen heb je hier een goede keuze van heerlijke maaltijden. Waarbij ook aan de kids wordt gedacht.

Duurzaam en natuur is belangrijk voor Landal

vmk-boomplantdag-gezin-600.jpg

Duurzaamheid en de natuur zijn heel belangrijk voor Landal.

Al jaren organiseren ze boomplantdagen om Nederland van meer groen te voorzien. Wil je daaraan meewerken? Je kan een boom adopteren en zelf gaan planten. De boomplantdag is een samenwerking met natuurmonumenten.

Op veel parken staan laadpalen voor electrische auto's. Maar op de algemene parkeerplaats en Landal Aelderholt in Drenthe staat sinds kort een grote carport met zonnepanelen met daaronder laadpalen.

Landal Landgoed ’t Loo en Twenhaarsveld hebben een biovergister, die voedselresten en organisch afval omzet in biogas en plantenvoeding. En op Landal Miggelenberg zorgt een warmtepomp voor het verwarmen van het zwembad.

Dit is nog maar een kleine greep uit de duurzame ontwikkelingen van Landal. Niet voor niets zijn dan ook alle parken Green Key gecertificeerd.

Wat doen ze voor kinderen?

Behalve de al genoemde zwembaden en speeltuinen, wordt er op elk Landal park nog meer gedaan voor de jonge bezoekers.

Zo worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. Knutselen, koekjes bakken of speurtochten. En vaak is er dan ook nog een kinderdisco. Op vele parken staat de Oerrr tipitent waar activiteiten gegeven worden die alles met de natuur te maken hebben.

Op de meeste parken kom je hierbij ook de mascotte Bollo tegen die er woont in het schattige Bollohuisje.

Bij Landal Lommerbergen en Landal het Vennenbos zijn Puk en Pelle aanwezig. Zij geven twee keer per week een show en zijn in de huisjes te zien op Snuiter-TV.

Voor gezinnen met jonge kinderen heeft Landal in veel parken speciale Kinderbungalows. Volledig veilig, met alle benodigde faciliteiten, en leuk ingericht.

Waar vind je de Vakantieparken van Landal?

Landal beschikt over vele Vakantieparken in Nederland, waarvan er 4 ook een camping hebben.

De parken zijn verspreid over heel Nederland, in verschillende natuurlijke omgevingen. Je vindt ze terug op de verschillende regio-pagina's onder de pagina Kindervakantie in Nederland en ook via het kaartje op deze pagina.

Er zijn ook een aantal Landal Parken in Duitsland, waarvan 3 met een camping. Deze parken bevinden zich voornamelijk in de Eiffel, maar ook in Midden- en Noord-Duitsland.

Recent heeft Landal ook parken in België overgenomen. En na de overname van de Dayz parken zijn er nu ook Landal parken in Denemarken.

In de bergen van Oostenrijk en Zwitserland vindt je parken van Landal, evenals bij het Lipno-meer in Tsjechië. Tenslotte is er recent een park in Hongarije, op een uurtje rijden van Boedapest en zijn ze de markt in Engeland aan het veroveren.

Skiën bij Landal

Wil je ook eens op wintersport met de kinderen, maar dan vanuit de vertrouwde omgeving van een Landal Vakantiepark? Kijk dan eens naar Landal Ski Life.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)