Landal GreenParks, kind- en klantvriendelijke vakantieparken in het groen

De vakantieparken van Landal GreenParks zijn regelmatig winnaar van diverse prijzen op het gebied van klantvriendelijkheid. En terecht.

Wij deelden het keurmerk uit aan Landal Stroombroek

Onlangs was het weer zover. Landal werd voor de derde keer op rij als winnaar uitgeroepen bij twee Zoover awards:  die voor 'Beste Aanbieder' en 'Populairste Aanbieder' in de categorie Vakantie- & Bungalowparken.

Al eerder, in 2010, waren zij winnaar van de titel "Meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland", waarvoor ze in 2012 de derde plaats verdienden.

Daarnaast wonnen ze al 5 maal de Thuiswinkel Awards in de sector Reizen.

En last, maar natuurlijk zeker niet least, kregen ze ook van ons het Vakantie met Kinderen keurmerk voor Vakantiepark Landal Stroombroek.

Het moge duidelijk zijn: Landal heeft zijn zaakjes goed voor elkaar als het gaat om klantvriendelijkheid en klanttevredenheid.

Waar bestaat die klantvriendelijkheid dan uit?

Altijd vriendelijke ontvangst bij Landal

Je kan de juryrapporten er natuurlijk op naspitten. Maar eigenlijk weet iedereen die een Landal vakantiepark heeft bezocht het wel: je voelt je er direct thuis.

Landal selecteert haar medewerkers op de juiste instelling. En dat merk je al bij binnenkomst. Wij, en onze kinderen worden altijd vriendelijk ontvangen.

Maar ook als we iets aan te merken hebben, wordt er naar ons geluisterd. En de problemen worden zonder mokken opgelost.

Verder is de website ook gebruiksvriendelijk, al zou het bestelproces wel wat korter mogen. Maar ja, veel keuzes is natuurlijk ook niet verkeerd.

Het belangrijkste is dat de prijs/kwaliteit verhouding gewoon heel goed is. En dat je altijd een goede, en vriendelijke service krijgt

Wat kenmerkt een Landal Park?

Landal parken liggen altijd midden in de natuur. Rust en ruimte zijn belangrijke kenmerken in ieder park.

De omgeving waar de parken in liggen leent zich vrijwel altijd uitstekend voor mooie wandel- of fietstochten. En vaak zijn er verschillende (natuur-)attracties vlakbij.

Maar je hoeft niet van de parken af om je te vermaken. Er zijn veel vakantieparken met een (subtropisch) zwembad. En er zijn altijd speeltuintjes, vaak naast het terras zodat je de kids in de gaten kunt houden.

Ieder park heeft ook een prima restaurant. Voor redelijke prijzen heb je hier een goede keuze van heerlijke maaltijden. Waarbij ook aan de kids wordt gedacht.

Wat doen ze voor kinderen?

Behalve de al genoemde zwembaden en speeltuinen, wordt er op ieder Landal park nog meer gedaan voor de jonge bezoekers.

Zo worden er veel leuke activiteiten op de parken georganiseerd. Knutselen, koekjes bakken of speurtochten. En vaak is er dan ook nog een kinderdisco.

Op de meeste parken kom je hierbij ook de mascotte Bollo tegen.

Bij Landal Lommerbergen en Landal het Vennenbos zijn Puk en Pelle aanwezig. Zij geven ook nog twee keer per week een show en zijn in de huisjes te zien op Snuiter-TV.

Voor gezinnen met jonge kinderen heeft Landal in veel parken speciale Kinderbungalows. Volledig veilig, met alle benodigde faciliteiten, en leuk ingericht.

Waar vind je de Vakantieparken van Landal?

Landal beschikt over 45 Vakantieparken in Nederland, waarvan er 4 ook een camping hebben.

De parken zijn verspreid over heel Nederland, in verschillende natuurlijke omgevingen. Je vindt ze terug op de verschillende regio-pagina's onder de pagina Kindervakantie in Nederland.

Er zijn ook een tiental Landal Parken in Duitsland, waarvan 3 met een camping. Deze parken bevinden zich voornamelijk in de Eiffel, maar ook in Midden- en Noord-Duitsland.

Recent heeft Landal ook parken in België overgenomen. En na de overname van de Dayz parken zijn er nu ook Landal parken in Denemarken.

Ook in de bergen van Oostenrijk en Zwitserland vindt je parken van Landal, evenals bij het Lipno-meer in Tsjechië. Tenslotte is er recent een nieuw park geopend in Hongarije, op een uurtje rijden van Boedapest.

Skiën bij Landal

Wil je ook eens op wintersport met de kinderen, maar dan vanuit de vertrouwde omgeving van een Landal Vakantiepark? Kijk dan eens naar Landal Ski Life.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!