Lokale familiereizen van Thailand Treks

Wil je nog unieke plekjes in Thailand zien? En zoek je een reisorganisatie die reizen specifiek op kinderen afstemt? Dan ben je bij Thailand Treks aan het juiste adres.

Kinderen in een Thaise Songthaew

Eigenaar Hans Deckers woont al geruime tijd in Thailand, en organiseert daar al meer dan 20 jaar mooie rondreizen. Hij kent alle mooie plekjes, en dan vooral ook diegenen die nog weinig bezocht worden.

Omdat Hans zelf kinderen heeft weet hij hoe belangrijk het is om de reizen op hen af te stemmen. Daar waar andere reisorganisaties hun reizen nauwelijks op kinderen afstemmen, doet Thailand Treks dat juist wel.

Bijzondere plekjes

Op bezoek bij de locals in Thailand

Thailand Treks is gevestigd in Chiang Mai in het prachtige Noorden van Thailand. En behalve de veelbezochte highlights zijn hier ook veel minder bezochte, bijzondere plekjes te vinden.

Wat dacht je van de door de natuur overwoekerde tempels van Wiang Kum Kam, een voormalige hoofdstad van het Lanna koninkrijk.

Ook het Khao Yai nationaal park wordt vaak overgeslagen. Onbegrijpelijk, want hier is veel wild te spotten, zoals gibbons, stekvarkens en wilde olifanten.

Het Noord-Oosten van Thailand biedt vele dorpjes waar het leven nog hetzelfde is als eeuwen geleden. Ook hier kan je bijzondere tours maken.

Op kinderen afgestemd

Wandelen door de rijstvelden

Er zijn veel reisorganisaties in Thailand die zeggen dat hun tours kindvriendelijk zijn. Maar in de praktijk passen zij de tours niet aan, of er nu kinderen zijn of niet.

De tours zijn daarom voor kinderen onnodig saai door de lange bus ritten, te veel tempels of te veel rijst.

Thailand Treks stelt juist reizen samen die ideaal zijn voor ouders en kinderen. Geen lange ritten, voldoende rust, en met een goede mix van cultuur, luxe, avontuur en strand.

Neem maar eens een kijkje bij deze rondreis:

Familierondreis Exotische jungle en Witte stranden (16 dagen)

Op de fiets door de mooie Thaise omgeving

Deze prachtige rondreis toont je de highlights van Thailand, afgestemd op kinderen en hun ouders.

Te beginnen in Bangkok, waar een gids je rondleidt in China Town. Om vervolgens onder andere met een raketboot door de smalle kanalen te scheuren.

Via de drijvende markt in Damnoen Saduak reis je door naar Kanchanaburi, bij de River Kwai. Hier slaap je in een drijvend hotel. En je bezoekt natuurlijk de beroemde spoorlijn, en maakt een ritje in de trein.

Ook bezoek je hier de jungle, en de Erawan watervallen. Hier kan je klimmen naar de verschillende niveau's en zwemmen onder het vallende water, terwijl de visjes aan je benen knabbelen.

Via de oude tempelstad Ayuthaya reis je met de nachttrein door naar Chiang Mai. Van daaruit maak je een heuse jungletocht, met overnachting bij de Karen bergstam.

Om bij te komen van de prachtige reis eindig je op het strand van Koh Samet. Dit is een relatief weinig bezocht, klein eiland vlakbij Bangkok. De stranden zijn er niet minder om, en de azuurblauwe zee al evenmin.

Maatwerk rondreizen in Thailand en daarbuiten

Behalve bovenstaande prachtige rondreis, kun je ook naar eigen wens een reis samenstellen. Op basis van jullie voorkeuren stelt Thailand Treks de perfecte reis samen.

Wil je dus het onbekende Noord-Oosten bezoeken? Wild spotten in Khao Yai? Of naar de Gouden Driehoek helemaal in het Noorden? Dat kan, en natuurlijk ook gecombineerd met jouw favoriete eiland in het Zuiden.

Maar Thailand Treks organiseert ook tours naar de buurlanden Laos, Cambodja, en Vietnam. Laat je dus gerust informeren over de mogelijkheden.

Een eigen stek

Zwembad Little Village Chiang Mai

Op vrijwel iedere rondreis in Thailand kom je wel langs Chiang Mai. Hier zul je dan waarschijnlijk overnachten in Little Village, de thuisbasis van Thailand Treks.

Je overnacht hier in prachtige bungalows op het platteland. De bungalows hebben familiekamers waar je met het hele gezin in verblijft.

Ondertussen geniet je van het zwembad, de speeltuin en het heerlijke eten.

Vraag meer informatie aan

Wil je een rondreis in Thailand die afgestemd is op kinderen? En wil je naast de highlights ook minder bezochte plekjes bezoeken?

Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in, plus eventueel je specifieke vragen. Hans Deckers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Keer terug van Thailand Treks naar Thailand met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?