Boek bij een lokale reisagent via Better Places

Als je een verre reis met je gezin wilt maken, dan wil je natuurlijk de meest bijzondere plekjes ontdekken. En wie kent die beter dan een lokale reisagent? Better Places brengt je direct in contact met die lokale specialist in gezinsreizen.

Helaas is Better Places niet meer boekbaar via Vakantie met Kinderen. Kijk voor alternatieven bij de Familievakantie aanbieders

Een selectie van Lokale experts

Gezellig in een kleurrijke riksja

Better Places heeft een zorgvuldige verzameling lokale experts geselecteerd in diverse landen.

Deze lokale reisagenten zijn stuk voor stuk reisfanaten op "hun" stukje van de wereld. Zij hebben de juiste lokale connecties, en brengen je naar die mooie plekjes waar (bijna) niemand komt.

Meestal werken ze al jaren in het toerisme en hebben ze hun eigen kleine reisbureau. Ze spreken prima Engels en vaak zelfs Nederlands, omdat ze Nederlandse roots hebben.

En omdat de meesten van hen zelf ook kinderen hebben, kunnen ze de perfecte, bijzondere gezinsreizen voor je samenstellen.

Beleef bijzondere gezinsreizen

Zwembad op een fantastisch plekje

Door hun ervaring stellen de lokale reisexperts familiereizen samen vol afwisseling. Vele verschillende activiteiten kunnen worden gedaan. Maar  ook het vervoer en het verblijf is afwisselend.

De ene nacht verblijf je in een simpel hutje in de jungle en de volgende nacht in een luxe eco-lodge aan het strand.

Bij familiereizen wordt het reistempo aangepast aan de kinderen. Lange reisdagen worden voorkomen door tussen de grote attracties juist ook een bijzonder, rustig verblijf te kiezen.

Vaak geldt: je beleeft meer wanneer je juist minder grote attracties in een reis probeert te stoppen. De lokale reisexpert kan je daarover adviseren.

Diverse bijzondere verre bestemmingen

Het prachtige karstgebergte van Zuid-China

Better Places heeft inmiddels al een flink aantal lokale reisagenten in diverse, bijzondere verre bestemmingen.

Uiteraard zijn er de bekende verre bestemmingen die geschikt zijn voor kinderen, zoals Thailand, Zuid Afrika, Cuba en Costa Rica.

Maar wat dacht je van Cambodja, Vietnam en Indonesië? Deze landen zijn, met enkele aanpassingen, ook goed te bereizen met een gezin.

En wil je het helemaal bijzonder? Dan zijn er bijvoorbeeld ook reisexperts in China, Mongolië, Bhutan, Nicaragua en Peru. En nog veel meer! Voor de avontuurlijke gezinnen zijn bijna overal leuke reizen te boeken.

Veilig boeken in Nederland

Ontmoeting met kleine geitenhoeders in Afrika

Hoewel je in direct contact staat met de reisagent ter plaatse, wordt je boeking gedaan in Nederland.

De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt betaalgemak en voorkomt extra kosten.

Better Places is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor heb je (financiële) zekerheid die ontbreekt als je zelf op zoek gaat naar die lokale experts.

Kortom, Better Places biedt je de unieke mogelijkheid om je reis op maat door een lokale expert te laten samenstellen.

Helaas is Better Places niet meer boekbaar via Vakantie met Kinderen. Kijk voor alternatieven bij de Familievakantie aanbieders


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!