Djoser Family (voorheen Djoser Junior) voor avontuurlijke kids

Djoser Family ook bekend als Djoser Junior is een onderdeel van Djoser. Dat is de reisorganisatie die 25 jaar geleden als eerste begonnen is met het aanbieden van "een andere manier van reizen". En dat doen ze dus ook met kinderen.

Spelen met het fonteintje in Athene

Djoser Junior is ontstaan toen fervente Djoser reizigers kids kregen. Zij wilden met die kinderen ook op een avontuurlijke groepsreis, maar dan aangepast.

Djoser reizen zijn avontuurlijke groepsreizen, waarbij de reizigers ook nog een grote mate van vrijheid hebben. En dat kenmerkt ook de Djoser Junior reizen.

Bijkomend voordeel is daarbij dat de kinderen gedurende de hele reis dezelfde speelkameraadjes hebben.

Djoser reizen hebben een eigen karakter

Er zijn inmiddels diverse andere aanbieders van soortgelijke reizen gekomen. Maar Djoser Family heeft wel altijd haar eigen karakter behouden.

Het eigen karakter bestaat uit een grote individuele vrijheid voor de reizigers, maar wel met aandacht voor de deelnemers. Je wordt bij Djoser niet aan je lot overgelaten. Er zijn vaak goedkopere alternatieven, maar met Djoser weet je dat het goed geregeld is.

Djoser is ook vaak weer de eerste met een nieuwe bestemming of type reis. Zo kwamen ze met de reizen met de allerkleinsten, voor gezinnen met kinderen onder de 4 jaar. Helaas zijn die reizen nu gestopt vanwege gebrek aan belangstelling.

Als grootste organisatie van avontuurlijke reizen krijg Djoser Family ook wel eens kritiek. Hoewel die niet altijd onterecht zal zijn, komt dat ook doordat ze soms deelnemers trekken die toch niet op dit type reizen zijn ingesteld.

Onze eigen ervaring met Djoser, toen nog zonder kinderen, is prima. En op reis in Zuid-Afrika kwamen we een Djoser Junior groep tegen, waarvan de deelnemers ook erg tevreden waren.

Met de becak in Vietnam
Poseren bij de olifant

De reizen van Djoser Family

In het aanbod zitten vooral groepsreizen naar verre bestemmingen. Maar ook in Europa zijn er een paar leuke reizen naar bijzondere landen.

Een bijzondere reis in Europa is die naar de Baltische Staten, St. Petersburg en Moskou. Wij zijn hier zelf ooit geweest, en het zijn landen vol prachtige natuur en middeleeuwse steden. Met als klap op de vuurpijl ook nog een bezoek aan de bijzondere steden St. Petersburg en Moskou.

Ook prachtig voor jong en oud is de reis naar IJsland. Prachtige watervallen, geisers, walvissen en zwemmen in een warme rivier.

Zelf zijn we met Djoser Family in Griekenland geweest. Een prachtige reis naar Athene, de Peleponnesos  en de eilanden Naxos, Santorini en Kreta. Lees hier onze belevenissen.

In het Midden-Oosten is er een bijzondere reis naar Israël en Jordanië. Beleef het leven in een kibboets, bezoek Jeruzalem, maar ook de indrukwekkende rotskerken van Petra, en de bijzondere dode zee.

En dan zijn er natuurlijk nog vele andere bestemmingen in Afrika, Azië en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Je vindt ze op de verschillende landenpagina's onder Verre vakanties met kinderen waar je ze kunt vergelijken met de reizen van andere aanbieders.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)