Little Village Chiang Mai: de uitvalsbasis voor leuke trips in de omgeving

Op zo'n 20 minuten van Chiang Mai ligt in een prachtige omgeving Little Village. Een dorpje met mooie bungalows voor gezinnen met kinderen.

Little Village Chiang Mai

Dit resort, met traditionele Thaise bungalows op palen, wordt gerund door de Nederlander Hans Deckers en zijn familie.

Hans organiseert al meer dan 20 jaar reizen voor gezinnen in Zuid Oost Azië. En nu heeft hij daar dus het perfecte resort bij.

Vanuit het resort kan je de omgeving bezoeken per fiets, scooter, quad, of met een georganiseerde tour.

Uitstekende faciliteiten voor gezinnen

De bungalows zijn geschikt voor een compleet gezin. Ze zijn uitgerust met tweepersoonsbedden voor de volwassenen, en een stapelbed voor de kinderen. Bij een vijfde persoon wordt er een bed bijgezet.

Veranda van het longhouse
Familiekamer bij Little Village Chiang Mai

De bungalows hebben airconditioning, muskietengaas, en een groot balkon. Onder de bungalow kun je relaxen in een hangmat.

Belangrijke faciliteiten voor de kinderen zijn natuurlijk het zwembad, maar er is ook een grote trampoline en een veldje om te voetballen of ravotten. En bovendien bordspellen, tekenfilms en videospellen (Wii en Xbox).

Ook het restaurant is prima, met Thaise en westerse gerechten. En aan de kinderen wordt ook hier gedacht.

Het zwembad bij Little Village

Tours in de omgeving

Direct vanuit het resort kan je de omgeving op de fiets verkennen. Gebruik van de fietsen (ook kindermaten) zijn bij de prijs inbegrepen.

Naar het stadje Hang Dong, de Dok Mai Garden, het Baan Tawai Houtbewerkingsdorp en enkele dorpjes van bergstammen kan je zelf een tochtje ondernemen. Maar het is ook mogelijk om hiervoor een gids te krijgen.

Wil je wat verder de bergen in, dan zijn ook scooters te regelen. En voor de wat oudere kids kan een quad-tour georganiseerd worden.

Fun voor de kids is ook in de buurt: sinds kort ligt het Grand Canyon Waterpark vlakbij!

Grand Canyon Waterpark
Fietsen in de prachtige omgeving

Uitgebreidere tours

Zoals gezegd organiseert eigenaar Hans Deckers met zijn bedrijf Thailand Treks al 20 jaar tours in Zuid Oost Azië.

De meeste reisorganisaties nemen wel kinderen mee op hun tours, maar passen de tours er niet op aan. Met het gevolg dat de kinderen vaak verveeld en hangerig worden.

Omdat Hans zelf kinderen heeft organiseert hij juist wel tours die specifiek op de kinderen (en hun ouders) zijn afgesteld.

Lees meer over de tours op de pagina over Thailand Treks. Of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaand formulier.

Meer weten?

Vul hieronder je naam en e-mail adres is, met eventueel een specifieke vraag, en Hans neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Meer Informatie?

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)