Wat is het leukste Landal Park met een peuter?

De meest populaire vakantieparken in Nederland vind je bij Landal Greenparks. Maar welk Landal park is het leukste met een peuter?

Dit is onze keuze in:

Landal parken in Nederland voor gezinnen met peuters

5-sterren.png

Meerdere kinderbungalows bij Landal Het Land van Bartje

Peuters op de fiets in de bossen rondom het Land van Bartje

Bij Landal het Land van Bartje in Drenthe heb je keuze uit verschillende soorten kinderbungalows. Je hebt keuze uit een 4-persoons kinderstacaravan of een luxe 10, 8 of 6-persoons kinderboerderij.

In alle kinderaccommodaties is een kinderbed, kinderstoel en speelgoed aanwezig. In de luxe kinderboerderijen zijn er speciale veiligheidsvoorzieningen.

Op het park is een overdekt zwembad met kinderbad die op zonnige dagen omgetoverd kan worden tot buitenbad. Er is een groot overdekt speelgedeelte waar kids kunnen spelen als het weer iets minder is en waar ook de kinderclub is. Er is ook een manege op het park.

In de omgeving is het mooi wandelen in de bossen. Ook kan je een bezoekje brengen aan de hunebedden in Borger.

Landal Landgoed de Hellendoornse Berg met trampoline in de tuin

Prachtige bungalows met afgesloten achtertuin

Landal Landgoed de Hellendoornse Berg heeft leuke 4- of 6-persoons kinderbungalows waar de kleintjes in de eigen omheinde achtertuin op de trampoline kunnen springen.

De kinderbungalow is voorzien van kinderbed, aankleedkussen, meegroeistoel, kindertafel en stoeltjes, en speciale veiligheidsvoorzieningen.

Op het park is een overdekt zwembad met peuterbad waar de kleintjes kunnen spelen en glijden. Ook is er een overdekte speelhal met ballenbak en is Bollo het hele jaar aanwezig voor vermaak voor de kleintjes.

Vanaf het park kan je prachtige wandelingen maken in de bosrijke omgeving. Dichtbij vind je Avonturenpark Hellendoorn voor een dagje uit. Kids t/m 2 jaar mogen hier gratis naar binnen.

5-sterren.png

Hof van Saksen "kinder"boerderij

Prachtig bed voor peuters bij het Hof van Saksen

Bij het Hof van Saksen in Drenthe hebben ze 4, 6 of 8 persoons "kinder" boerderijen. Deze accommodaties zijn voorzien van kinderservies, box, badje, potje, toiletverkleiner, commode met aankleedkussen, kinderstoel, ledikant, stapelbed, speelgoed, traphekje en kindveilige stopcontacten.

In het zwembad is een lekker warm kinderbad en in de overdekte speelhal is een special hoek voor de kleintjes waar ze veilig kunnen spelen en ontdekken. Leuk zijn ook de spoor academie waar de peuters coole spoorbanen kunnen maken of de knutsel academie.

Landal Orveltermarke kindvriendelijk met aandacht voor de natuur

Plezier op de glijbaan in het zwembad bij Landal Orveltermarke

Wat is het leuk bij Landal Orveltermarke! Er is een avontureneiland waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren en spelen met zand en water.

Het natuurbad is ook heel bijzonder. Dit bad wordt puur natuurlijk gezuiverd en het is er heerlijk om met warm weer te vertoeven. Maar er is hier geen kinderbad. Die is wel in het overdekte zwembad en er is ook indoor speelgelegenheid.

Op het park zijn 4 en 6 persoonskinderbungalows met een trampoline in de tuin! De bungalows zijn voorzien van box, kindertoilet, commode, kinderwastafel, aankleedkussen, kinderbed, kinderstoel, kindertafel met kinderstoeltjes, traphekje, kindveilige stopcontacten, speelgoed en een omheinde tuin met trampoline.

Binnenspeeltuin in kasteelthema bij Landal Rabbit Hill

Binnen spelen bij Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill ligt in het plaatsje Nieuw Milligen, midden in het bos van de Veluwe.

De 6-persoons kinderbungalow heeft in huis een box, commode, aankleedkussen, kinderbed, kinderstoel, kindertafel met kinderstoelen, kindveilige stopcontacten en speelgoed voor kids vanaf 4 jaar.

Super leuk voor de kinderen is het indoor speelparadijs waar ook mogelijkheden zijn voor peuters.

Het park heeft ook een openlucht- en overdekt zwembad met peuterbadjes, een dierenweide, airtrampoline en het hele jaar worden er activiteiten georganiseerd en kunnen de kleintjes terecht in de Bollo Club.

Eindeloos speelplezier bij Landal Domein de Schatberg

Kinderkamer van bungalow op Landal de Schatberg

Landal Domein de Schatberg ligt in het dorpje Sevenum, op 1 km van attractiepark Toverland.

De 6-persoons kinderbungalow is op dit park een kinderplus bungalow welke voorzien is van badje, potje, toiletverkleiner, commode, aankleedkussen, box, kinderbed, kindertafel met stoeltjes, kindveilige stopcontacten en kookplaat en speelgoed. De tuin is omheind en er staat een speeltoestel in.

Met een binnenbad met peuterbad, buitenbad en recreatieplas met zandstrand, allen voorzien van een glijbaan, is dit een heerlijk park voor zwemliefhebbers.

Natuurlijk zijn er diverse speeltuintjes binnen en buiten, een dierenweide en sportvelden aanwezig. In het weekend en tijdens schoolvakanties worden er ook leuke activiteiten georganiseerd.

Landal Hoog Vaals in Zuid Limburg

Peuterbed bij Landal Hoog Vaals

Op dit peuter vriendelijke park hebben ze de speciale 6-persoons kinderbungalow die voorzien is van kinderwastafel, aankleedkussen, kinderbed, tripp trapp stoel, speelgoed traphekje en kindveilige stopcontacten. Vooral de kinderkamer vind ik erg leuk met super cool bed!

Voor de peuters is het ook goed toeven in het zwembad met een 50-meter lange waterglijbaan en peuterbad. Het indoor speelparadijs is in kasteel thema waar de kleintjes heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Ook de Bollo Club, de diverse speeltuintjes, de sportvelden en de activiteiten die georganiseerd worden zorgen voor een hoop plezier.

Het eerste wat opvalt als je bij Landal Hoog Vaals aankomt is het prachtige uitzicht over het Zuid Limburgse heuvelgebied, prachtig!!

Landal Slurftervallei op Texel

Kinderkamer van bungalow bij Landal Slurftervallei

Midden in de duinen en op 2 km van het strand ligt Landal Slurftervallei.

Het park heeft het hele jaar een Fun & Entertainment-programma en de kleintjes kunnen terecht bij de Bollo Club.

De kinderen kunnen er heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad met peuterbad, met water en zand spelen bij de waterspeelplaats of zich lekker uitleven in de speeltuin of op de diverse sportvelden.

Ook hier kun je verblijven in een 6 persoonskinderbungalow met badje, commode, kinderbed, kinderstoel, traphekje en veilige stopcontacten. Box kan tegen betaling geplaatst worden.

Grote binnenspeeltuin bij Landal Coldenhove

Binnen spelen bij Landal Coldenhove

Landal Coldenhove ligt midden op de Veluwe op 20 km van Arnhem.

De binnenspeeltuin is groot bij Landal Coldenhove. Er is van alles te doen. Veel klimmen, glijbanen, ballenbak, en hele grote Lego-blokken om een hut te bouwen. Ook kan je je eigen skelter in elkaar zetten.

Op het park is ook een binnenbad met apart peuterbad, Bollo Club en een geitenweide.Super leuk in het restaurant zijn de tafels met schommel!

Je kan hier logeren in een 6-persoonskinderbungalow voorzien van box, commode, aankleedkussen, kinderbed, kinderstoel, kindertafel met kinderstoeltjes, veilige stopcontacten en speelgoed. De kinderkamer heeft ook een gaaf stapelbed!

Strand Resort Nieuwvliet-bad voor vakantie aan de kust

Peuterspeelplek bij Landal Nieuwvliet-Bad

Op loopafstand van de kust van Nieuwvliet-bad in Zeeland ligt Strand Resort Nieuwvliet-bad.

Je kan hier logeren in een 6-persoons kinderbungalow met commode, aankleedkussen, kinderbed, kinderstoel en speciale veiligheidsvoorzieningen.

Het park heeft diverse leuke faciliteiten voor peuters, zoals het overdekte zwembad en de speelzolder, het trekvlot, wel samen met papa of mama, het waterspeeltoestel, de airtrampoline en de speeltoestellen.

In de omgeving kan je uitstapjes maken naar Vlissingen, Speelboerderij Pierewiet of Toversluis Family Fun Parc.

Het park Nieuwvliet-bad is overgenomen door Dormio. Nog steeds net zo leuk en met mascotte Mio.

Landal parken in België voor gezinnen met peuters

De kinderbungalows van Landal Mooi Zutendaal

Binnen spelen bij Landal Mooi Zutendaal

Het kindvriendelijke vakantiepark Landal Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg heeft een mooie 6-persoons kinderbungalow met speciale voorzieningen voor de peuters. Wat dacht je van een box, kinderstoel, kinderservies, flessenwarmer en luierwisselaar. Voor iets oudere kids is er een super gaaf stapelbed!!

In het zwembad kan je meedoen met peuter zwemmen. Of lekker zelf met je kleintje gaan spetteren in het peuterbad. Er is een overdekte speelhal aanwezig waar peuters heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Natuurlijk is Bollo er voor extra veel plezier.

Het park grenst aan Nationaal Park Hoge Kempen waar vele wandelmogelijkheden zijn. Ook een bezoekje aan Maastricht of Hasselt is mogelijk.

Landal parken in Duitsland voor gezinnen met peuter

Landal Hochwald in Triererland/Hunsrück

Kinderkamer bij Landal Hochwald

De 6-persoons kinderbungalow  van Landal Hochwald in de Hunsrück zijn voorzien van een commode, aankleedkussen, kinderbed, kinderstoel en speelgoed.

De kleintjes kunnen zich vermaken in het overdekt zwembad met peuterbad, het indoor speelparadijs, bij de Bollo club, de waterspeelplaats en de grote speeltuin.

Het park ligt dichtbij het dorpje Kell am See op ongeveer 210 km van Maastricht. Je kan er heerlijk wandelen door de bossen en dieren spotten of wandelen naar het stuwmeer om te vissen of zonnebaden.

Landal Sonnenberg vakantiepark in de Moezel

Binnen spelen bij Landal Sonnenberg

Bij Landal Sonnenberg in het dorpje Leiwen, op ongeveer 195 km van Maastricht hebben ze speciale 6-persoons kinderbungalows. In de bungalows vind je een commode, aankleedkussen, kinderstoel en veilige stopcontacten. Een kinderbed moet je bij het reserveren op aanvraag bijbestellen.

Op het park is een leuk zwembad met waterattracties en een peuterbad. In het indoor speelparadijs is ook een hoekje voor de allerkleinsten. En Bollo is aanwezig voor extra veel kinderplezier.

In de omgeving is het leuk wandelen in de bosrijke natuur. Ook een bezoekje aan Trier is van hieruit goed te doen.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)