Familiereizen naar Madagascar, welke keuze maken jullie?

Een rondreis door de unieke natuur van Madagascar is voor de hele familie een geweldige belevenis. Maar het land is zo groot, dat je wel keuzes moet maken. Ik heb hier de leukste familiereizen voor je verzameld.

Zeb poseert voor hij een duik neemt op deze prachtige zwemplek in Madagascar

Madagascar is nog een relatief onbekende bestemming, zeker voor gezinsvakanties. Onbegrijpelijk, want de unieke natuur zullen de kinderen fantastisch vinden.

De vele soorten maki's, kameleons en andere dieren spreken ieder kind tot de verbeelding. En in de verschillende delen van Madagascar is enorm veel te zien en te beleven. Dat lees je op de pagina Madagascar met kinderen.

Helaas is Madagascar te groot om in één rondreis alles te kunnen zien. Dus er is nogal een verschil tussen de verschillende rondreizen die worden aangeboden. Bovendien kan je nog kiezen tussen groepsreizen en individuele reizen.

Bekijk hier ons overzicht en bepaal jouw keuze uit

Groepsreizen met kinderen in Madagascar

Sawadee: Eiland vol lemuren en avonturen

Je gaat veel lemuren zien op de familiereis van Sawadee

Een prachtige familierondreis die vooral het Oosten en Midden van Madagascar aandoet. Met daarbij de bekendste Nationale Parken Andasibe, Ranomafana en Isola.

Bijzonder is de 3-daagse boottocht op het Pangalanes kanaal. Heerlijk relaxed terwijl er ook veel te zien is.

De 19-daagse reis biedt veel afwisseling, en is geschikt vanaf 12 jaar. 

Deze reis maakten wij in 2019. Het was fantastisch. Vooral de boottocht was een heerlijk relaxte afwisseling van het rijden over de slechte wegen.

Individuele familiereizen naar Madagascar

Local Hero Travel

Een land ontdek je het beste met behulp van lokale experts. En dat is precies waar Local Hero Travel voor staat. Samen met een lokale expert stippel je jouw ideale familierondreis door Madagascar uit.

Local Hero Travel heeft een voorbeeld familiereis. Deze bezoekt hoogtepunten in zowel het Oosten als het Westen van het land. Er zijn een paar lange reisdagen, maar ook voldoende rust.

Uiteraard is de reis volledig op maat aan te passen.

Undiscovered

Bruine lemuren in Madagascar

Een familiereis in Madagascar die ook van de gebaande paden afgaat, dat biedt Undiscovered.

De voorbeeldreizen op de site van Undiscovered gelden als basis om je eigen reis op maat samen te stellen. Je kan de route geheel naar eigen tempo en invulling aanpassen.

En je krijgt daarbij hulp van de experts van Undiscovered. Bij deze organisatie staat de beleving van de klant centraal, dus dat zit wel goed!

De voorbeeld familiereis in Madagascar gaat van de Nationale Parken en het Pangalanes kanaal in het Oosten via het gebergte in het Midden, naar de kust in het Zuiden.

Maak je eigen Madagascar familiereis met Riksja

Lachende meisjes in Madagascar

Met de bouwstenen van Riksja Travel kan je je eigen rondreis in Madagascar samenstellen.

Voor Madagascar heeft Riksja geen standaard voorbeeldreizen voor gezinnen. Maar de bouwstenen zijn wel aan te passen op de kinderen. Zo kan het reistempo wat rustiger worden gekozen, en kies je zelf de slaapplekken.

Bekijk hier de mogelijke rondreizen van Riksja in Madagascar.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)