Blogster Bianca Christaanse is altijd er op uit

Hallo! Ik ben Bianca Christiaanse. Samen met mijn gezin maken we vele uitstapjes. Daar schrijf ik over op Vakantie met Kinderen en op mijn eigen website

Bianca met haar dochter Emma

5 jaar geleden begon ik een facebookpagina om leuke uitjes te delen. Deze pagina noemde ik toen al Eropuitmetkinderen. Ik deed dit voor de lol om te kijken wat er nog meer te doen was in de buurt.

Maar ik scheen een goede naam uitgekozen te hebben en kreeg er steeds meer volgers bij vanuit heel Nederland. Daar wilde ik toch op in gaan spelen en begon wekelijks mijn tips te posten.

Toen kwam er een berichtje van Sabine voorbij, ze zocht bloggers voor haar eigen website vakantie-met-kinderen.com. Die kans kon ik natuurlijk niet laten schieten!

Ik heb op het berichtje gereageerd en mocht op gesprek komen. Het was een leuk gesprek en inmiddels heb ik al wat persreizen mogen doen en leuke uitjes mogen bezoeken om er vervolgens een blog over te schrijven.

Dit is mijn gezin

Ons gezin met Bob, Sanne en Emma

Ik ben getrouwd met Bob. Mijn man is eigen ondernemer en heeft twee dierenspeciaalzaken. Samen hebben wij twee knappe dochters Sanne en Emma.

Sanne is de oudste en erg lief en verantwoordelijk. Zij is ook erg voorzichtig. Dat is wel anders bij Emma de jongste, zij walst overal overheen. Ze staat ook altijd “aan” en heeft een hoop te vertellen. Daarmee weet ze de lachers meestal wel naar haar hand te zetten.

Zelf  heb ik altijd in de horeca gewerkt. Ik heb de Middelbare Hotelschool afgerond en ben in de bediening gaan werken. Ik heb het altijd erg leuk werk gevonden omdat ik graag mensen blij maak. Ik vind het heerlijk om de gasten in de watten te leggen en ze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Ook thuis. Als ik visite heb wil ik dat onze gasten aan niks te kort komt.

Maar het allerbelangrijkste zijn mijn kinderen. Ik heb er nooit een geheim  van gemaakt dat ik zou willen stoppen met werken om er zoveel mogelijk voor mijn kinderen te kunnen zijn. En in 2019 heb ik die stap gezet! Ik werk nu voor mijzelf en heb van Eropuit-met-kinderen mijn eigen onderneming gemaakt.

Ik doe er wel wat bij trouwens. Ik ben gastvrouw (bode) bij huwelijken. Hartstikke leuk om te doen en prima te combineren met kinderen.

Genoeg tijd

Als de kinderen op school zitten werk ik aan mijn blogs en mijn website. Op de vrije dagen staat er altijd wel een leuk uitje gepland.

Ik heb er nu tijd voor en dat is heerlijk. Als je in de horeca werkt ben je namelijk veel in het weekend aan het werk. Nu heb ik samen met mijn kinderen weekend! En ook in de vakanties kan ik er lekker op uit.

Benieuwd naar onze uitjes?

Op mijn facebookpagina en insta vind je al heel veel tips. Als ik ergens bent krijg je er altijd een story bij.

Op mijn website heb ik alles overzichtelijk voor je neergezet. Je kan ook via mijn website tickets kopen en mijn blogs lezen over de uitjes die wij zelf gedaan hebben.

En uiteraard vind je onze vakantie-met-kinderen uitjes hier bij Sabine op de website. En beheren we samen de Facebook groep Vakantie en Eropuit met kinderen TIPS waar jullie ook je tips kunnen delen.

Mijn bijdragen aan Vakantie met Kinderen...

Die vind je vooral op de Weblog. Maar ook voor de website heb ik een aantal artikelen geschreven:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)