Voorjaarsvakantie 2022, de leukste aanbiedingen

Wil je nog even lekker weg in de krokusvakantie met de kinderen? Bekijk de voorjaarsvakantie aanbiedingen 2022. Met hele leuke vakanties voor het hele gezin.

De voorjaarsvakantie valt dit jaar voor de regio Noord van 19 tot en met 27 februari. Voor de rest van Nederland een week later: 26 februari tot en met 6 maart.

De voorjaarsvakantie betekent voor veel gezinnen heerlijk skiën in één van de Alpenlanden of Duitsland. Het lijkt erop dat de skigebieden dit jaar weer open gan!

Maar ook in Nederland en België kun je genieten van een korte vakantie met kinderen. Er zijn vele vakantieparken die aantrekkelijke aanbiedingen hebben.

Voorjaarsvakantie in Nederland

Landal Greenparks

Bij Landal kan de korting in de voorjaarsvakantie oplopen tot 15%.

Een heel fijn park met prachtig uitzicht op het dal van het prachtige heuvellandschap in Limburg is Landal Hoog Vaals. Ook leuk voor tieners!!

En pas geleden ben ik bij Het Land van Bartje geweest. Daar loop je zo vanaf het park het bos in. En ze hebben heel veel leuke activiteiten die ze organiseren in Bartjes Boerderij of die je in het vakantiehuisje kan doen. Van online bingo en knutselpakketten tot escape game! In Bartjes Boerderij zit ook een gave binnen speeltuin.

Bekijk alle Landal parken in Nederland.

Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen

safari resort lodge met uitzicht op de dieren

Bij Beekse Bergen kun je een avontuurlijke voorjaarsvakantie boeken. Zeker als je boekt op Safari Resort Beekse Bergen. En de korting kan nu oplopen tot 15%.

En als je een accommodatie boekt, krijg je de AttractiePas er gratis bij! Kan je gratis naar o.a. Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk! Nog leuker! Als je bij het Safari Resort boekt, heb je wel heel veel dieren om je heen. Daar overnacht je namelijk met uitzicht op de savannes!

Wil je meer weten bekijk dan onze pagina Vakantiepark Beekse Bergen.

Voorjaarsvakantie bij CenterParcs

Center Parcs heeft leuke aanbiedingen voor de voorjaarsvakantie. De korting  kan oplopen tot 25%

Op elk Center Parcs park is wel wat anders te beleven. Bij de ene kan je spelen in de jungle, bij de ander skiën in de sneeuw.

Weet je niet welk park het beste bij jouw gezin past, bekijk ons overzicht van de Center Parcs parken

Vakantiepark Dierenbos

Bij vakantiepark Dierenpark kun je een heerlijke voorjaarsvakantie boeken met korting tot wel 10%. 

En als je een accommodatie boekt, krijg je de AttractiePas er gratis bij! Kan je gratis naar o.a. Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk!

Bekijk onze pagina Vakantiepark Dierenbos voor leuke tips.

Roompot Voorjaarvakantie Aanbiedingen

Bij Roompot kan je profiteren van leuke kortingen die kunnen oplopen tot 30%. Kijk op de prijsuitleg wat jouw korting is.

Je kan bij Roompot terecht voor een vakantie in Nederland aan zee of in het bos, met je gezin of met de hele familie.

Maar ook voor een vakantie in Duitsland, België en Frankrijk.

Vakantiepark Witterzomer

Indoor speeltuin Witterzomer

Kom je in de voorjaarsvakantie Drenthe ontdekken. Dat kan nu met korting bij het gezellige vakantiepark Witterzomer.

Witterzomer is een park waar de kinderen heerlijk kunnen dollen op de sportvelden, de speeltoestellen, in de overdekte speeltuin en op het avonturenpad. Supermarkt, snackbar en restaurant is aanwezig op het park.

Voorjaarsvakantie, last minute naar de Veluwe

Deze drie parken op de Veluwe hebben mooie kortingen voor de voorjaarsvakantie. Alleen Recreatiepark de IJsvogel heeft een overdekt zwembad dat in de voorjaarsvakantie open is.

recreatieteam van Vakantiepark Berkenrhode

Park Berkenrhode

Tot 8% korting

plezier in de schommel

De IJsvogel

Tot 3% korting

Speeltuin bij Ackersate

Park Ackersate

Nog geen korting

Partijtje of ander thuisfeestje? Doe Qula Kids Trail

Kinderpartijtje met Qula speurtocht

Heb je een feestje te vieren en zoek je iets leuks voor een betaalbare prijs? Wat je lekker vanuit je eigen huis kan doen? Dan is de speurtocht van Qula iets voor jou!

Een coronaproof uitje waarbij de kinderen op een leuke manier de eigen wijk gaan ontdekken. Onderweg moeten ze raadsels en opdrachten oplossen die ze krijgen via de telefoon. Ondertussen kan je als ouder zien waar de kinderen zich bevinden.

Je kan het spel met max. 15 kinderen spelen en 2 uur lang. Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 13 jaar oud. Normaal zijn de kosten €54,90. Maar met de kortingscode MEGAKIDS krijg je hoge korting en kost het €24,75. Deze kan je invoeren bij promotiecoupons bij het bestellen van de Qula Kids Trails

Voorjaarsvakantie in Overijssel

Wil je lekker een paar dagen relaxen in een mooi luxe huisje waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen, dan is Hof van Salland een aanrader. Park de Lindenberg heeft ook overdekte speelmogelijkheden. Zwemliefhebbers zitten goed bij Landal Twenhaarsveld.

Plezier op de airtrampoline

Park Lindenberg

Tot 3% korting

Luxe vakantiewoningen bij Hof van Salland

Hof van Salland

Tot 10% korting

Vader en zoon hebben plezier in het peuterbad

Landal Twenhaarsveld

Tot 10% korting

Voorjaarsvakantie in België

Sunparks, voor een heerlijke voorjaarsvakantie in België

Zwembad Sunparks Kempense meren

Ontdek de mooie Kempense Meren of de Belgische kust vanuit de zeer kindvriendelijke vakantieparken van Sunparks.

Neem je zwempak mee, want je kan heerlijk zwemmen in het prachtige subtropisch zwemparadijs waar het hele gezin zich meerdere uurtjes zal vermaken. En in de voorjaarsvakantie is het zwembad lekker rustig. Kijk maar naar de foto, dat was in de voorjaarsvakantie 2019!

Ook kunnen de kinderen spelen in het overdekte speelparadijs. En als het weer het toelaat natuurlijk ook buiten. Er zijn gezellige restaurants, een supermarkt en een snackbar op de parken aanwezig

De parken liggen op de mooiste plekjes in België met in de omgeving tal van activiteiten voor het hele gezin!

Voorjaarsvakantie in België, Molenheide Vakantiepark

Vier de voorjaarsvakantie heeft Molenheide.

De kinderen zullen zich op het park ook prima vermaken in het gigantisch overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse en het Zwemparadijs ‘Aquapolis’ met kabouterbad en toffe glijbanen.

Super cool is het mega indoor Minigolf ‘De Mijn’, met verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor veel pret voor iedereen! 


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!