Groepsreizen met tieners die zelfs de meest verveelde puber in actie brengen

Zou je graag je puber(s) nog mee op vakantie nemen, maar kun je ze niet echt enthousiast krijgen? Kijk dan eens naar leuke groepsreizen met tieners, waarbij ze ook met leeftijdsgenoten kunnen optrekken.

Onze groep tijdens de Madagaskar reis van Sawadee

Rondreizen met andere gezinnen zijn ideaal als je je opgroeiende kinderen nog een paar jaar mee op vakantie wilt hebben.

De reizen zijn afwisselend, er is veel te doen, en bovendien zijn er altijd leeftijdsgenootjes voor je pubers.

Er zijn verschillende reisorganisaties die leuke groepsrondreizen naar verschillende bestemmingen organiseren. Enkele daarvan hebben ook groepsreizen voor gezinnen. Maar het scheelt nogal of dat gezinnen zijn met jonge kinderen, of met tieners.

Onderstaande organisaties hebben daarom aparte reizen samengesteld voor gezinnen met tieners.

Het Reisaanbod

Onderstaand vind je vooral rondreizen met gezinnen in een groep. Kijk op de pagina met actieve vakanties voor andere leuke groepsreizen, waarbij je veelal op één standplaats verblijft.

Familiereizen van Sawadee

Familie reizen van Sawadee Puur reizen heeft actieve reizen naar bijzondere bestemmingen wereldwijd. Avontuurlijke bestemmingen, maar ook stoere reizen naar Spanje, Turkije, Zweden en enkele andere Europese landen.

Sawadee begrijpt het belang voor tieners om met leeftijdgenoten op vakantie te gaan. Daarom hebben zij een aparte serie reizen voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar en ook voor gezinnen met tieners vanaf 16 jaar.

Familiereizen van Koning Aap

Fietsen op Bali

Koning Aap familiereizen heeft prachtige groepsreizen, waarbij het vooral om unieke ervaringen draait. Voor tieners gaat er een wereld open wanneer ze een verre bestemming echt gaan beleven.

Speciaal voor gezinnen met tieners zijn er aparte vertrekdata voor verschillende reizen samengesteld. Ga daarvoor naar de Tiener Reizen op de website van Koning Aap.

Djoser Family groepsreizen

Onze groep van de Djoser Family reis

Djoser Family heeft voor de langste reizen naar diverse bestemmingen speciaal reizen voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

Helaas is hier geen handig overzicht van op de website van Djoser. Ga naar onze verschillende bestemmingen pagina's voor Verre reizen met kinderen om te kijken of de betreffende Djoser reis ook als groepsreis met tieners vertrekt.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)