Koning Aap familiereizen, voor de echte belevenissen

Koning Aap is een reisorganisatie waarbij het puur gaat om bijzondere dingen beleven. En dat geldt ook voor de Koning Aap familiereizen. Maar hoe zorgen ze voor die belevenissen?

Op bezoek bij de nomaden

Wat herinner je je nog van een vakantie van jaren geleden? Meestal niet zo heel veel, tenzij je iets bijzonders hebt meegemaakt.

Een bijzondere ontmoeting, contact met lokale mensen, een indrukwekkend festival...

Veel van die herinneringen zijn toevallige ontmoetingen. Deze zijn lastig te plannen.

Maar Koning Aap probeert de juiste omstandigheden te creëren voor deze ontmoetingen en bijzondere gebeurtenissen.

De ingrediënten voor bijzondere herinneringen

Spelen op een bamboeraft in Thailand

Het begint met het zoeken naar accommodaties met een bijzondere sfeer.

Dus niet de goedkope massa-hotels, maar ook niet de luxe zoveel-sterren resorts. Kleinere, sfeervolle accommodaties hebben de voorkeur. Met voor de kids bij voorkeur een zwembad of andere extra's.

Bovendien heeft iedere reis minimaal één hele bijzondere overnachting: in een ecolodge, een nomadisch tentenkamp of bij de lokale mensen thuis.

Dan worden er ook bijzondere excursies geregeld. En niet alleen naar de grote bezienswaardigheden. Ook kleine excursies om bijvoorbeeld een lokale maaltijd te bereiden, een dans te leren, of een lokale sport te beoefenen.

Er wordt voortdurend gezocht naar een extra dimensie aan de reis. Je gaat op zoek naar verdwijnende culturen, bezoekt bijzondere festivals, enzovoorts.

Voor levensgenieters

Prachtige zonsondergang op een verre reis met de kids

De reizen van Koning Aap familiereizen zijn voor levensgenieters en hun kinderen.

Er wordt extra gelet op comfort. De groepen zijn klein (maximaal 5 of 6 gezinnen), en er zijn ook individuele reizen mogelijk.

Koning Aap is hierdoor niet de goedkoopste, maar de reizen zijn zeker betaalbaar. Zeker omdat veel bij de prijs is inbegrepen.

De deskundige medewerkers hebben liefde voor het reizen en stellen alles in het werk om jullie een geweldige vakantie te laten beleven.

Enkele bijzondere bestemmingen

groepsreis met Koning Aap Kidz

Koning Aap heeft natuurlijk alle kindvriendelijke verre bestemmingen in haar assortiment. Maar de reizen daar naartoe zijn allemaal net even anders.

Zo kun je tijdens een rondreis in Thailand Khao Sok National Park bezoeken, waar je olifanten, neushoornvogels en apen kunt spotten.

Ook erg bijzonder is de prachtige reis naar Nepal, waar je de Bengaalse tijger kunt spotten in Chitwan Nationaal Park en zal genieten van de besneeuwde toppen van de Himalaya.

En niet al te ver vliegen en compleet in een andere wereld terecht komen in Afrika, dat gebeurd tijdens de reis naar Marokko. Daar slenter je door nauwe steegjes van eeuwenoude medina’s, beklim je de zandduinen in de woestijn en kan je ook nog relaxen op het strand.

Op de verschillende bestemmingen pagina's van onze website vind je de reizen van Koning Aap familiereizen terug. Of ga direct naar de website van Koning Aap Kidz voor het complete overzicht.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)