Cindy Theunissen, Natuurkenner en auteur op Vakantie met Kinderen

Hallo, ik ben Cindy Theunissen, eigenaar van Naturescanner, een website over de mooiste reizen in de natuur.  Voor Vakantie met Kinderen schrijf ik over reizen met kinderen naar prachtige natuur bestemmingen.

Cindy Theunissen met haar zoontje

Reizen werd mij met de paplepel ingegoten; van jongs af aan trokken we met het gezin in een oud Volkswagen busje door heel Europa.

Zwemmen in een Franse rivier, rondslenteren in een verlaten stadje in ex-Joegoslavië of wandelen in de Oostenrijkse bergen, we hebben het allemaal gedaan.

Pas op 20 jarige leeftijd maakte ik mijn eerste verre reis naar de Verenigde Staten. Vanaf dat moment wist ik het zeker; ik wou meer zien!

Sinds die tijd is het ook nooit meer gestopt, ik probeer verschillende keren per jaar een mooie reis te maken, binnen Europa of naar meer exotische bestemmingen. Alleen, maar meestal met mijn man en zoon.

Het ontstaan van Naturescanner.nl

Cindy met haar zoon in de bergen

Na enige jaren ervaring in de reisbranche (ik heb gewerkt bij een verkeersbureau en een online reisorganisatie) besloot ik om de touwtjes in eigen handen te nemen en zelf een website op te zetten.

Er waren in die tijd (2010) nog maar weinig reissites die zich richtten op weg van de massa reizen, en al helemaal niet op natuur. Voldoende redenen dus om mijn passies voor natuur, reizen, schrijven en online marketing te combineren in een inspiratieplatform, Naturescanner.nl.

Al snel kwam er een eerste medewerker bij en inmiddels telt ons team 3 vaste medewerkers. We werken samen met allerlei soorten reisorganisaties en touroperators, waarbij wij een selectie maken uit het mooiste en leukste aanbod voor natuurreizigers.

We tonen informatie over natuurgebieden wereldwijd, met de verschillende bezienswaardigheden en activiteiten die je er kan doen. Benieuwd? Bekijk dan zelf onze inspiratiesite Naturescanner.

Mijn bijdragen aan Vakantie met Kinderen

Omdat ik ook vaak met mijn man en ons zoontje op pad ga, schrijf ik met enige regelmaat voor Vakantie met Kinderen over kindervakanties in de natuur. Dit zijn mijn bijdragen tot nu toe:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)