Travelnauts, voor echt avontuur zonder zorgen

Ben je van het reislustige type? En vind je het vervelend dat een echt avontuurlijke reis met je (jonge) kinderen niet mogelijk lijkt? Kijk dan eens naar wat Travelnauts je te bieden heeft.

Met Travelnauts heerlijk naar verre stranden

David van de Ven is een doorgewinterde reiziger, die bovendien 16 jaar in de reiswereld heeft gewerkt. Toen hij vader werd startte hij Travelnauts, omdat hij vond dat er in de reiswereld niet goed werd ingespeeld op reislustige ouders zoals hij zelf.

David vindt het onzin dat een verre reis niet geschikt zou zijn voor jonge kinderen.

Het is juist fantastisch om met jonge kinderen een avontuurlijke safari of prachtige jungle tour te maken. Om dat te kunnen doen, moet alleen wel alles tot in de puntjes verzorgd zijn.

Het doel van Travelnauts is om ouders en kinderen een zorgeloze, maar avontuurlijke reis te laten beleven. Alle praktische zaken worden geregeld. En je wordt goed voorbereid op eventuele ongemakken die het reizen met kinderen kan hebben.

Beste Travelnauts,

De vakantie was in een woord geweldig!

Alles was prima geregeld. Regelmatig een berichtje de avond voor de excursie met bevestiging tijden enzo. Eén excursie was niet goed genoteerd, de wandeling door de sloppenwijken, maar de gids werd alsnog opgetrommeld en een uurtje later konden we alsnog op pad!

De mensen zijn allemaal supervriendelijk. Natuurlijk kreeg Sophie alle aandacht, en ze ging er goed mee om dus regelmatig hebben wij goed kunnen eten want werd zij door de mensen bezig gehouden.

Wij hebben een supervakantie gehad.

De ouders van Sophie

Het is geweldig om de passie voor verre reizen te delen met je kinderen. Ze komen in contact met mensen, culturen en ideeën in verre landen.

Voor zowel ouders als kinderen wordt het een avontuurlijke en leerzame, maar vooral onvergetelijke ervaring.

Travelnauts heeft verschillende soorten reizen, naar vele verrassende bestemmingen in haar aanbod. Wat dacht je van Nicaragua, Cambodja, Oman of Namibië?

Maar ook gangbaarder landen als Thailand, Costa Rica of Bali zijn mogelijk. Of een avontuurlijke zonvakantie naar Aruba of de Maladiven.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 5, van 6 tot 11, of van 12 tot 20. Maar er wordt vooral maatwerk geboden voor jouw specifieke wensen.

Bekijk het volledige aanbod op de website van Travelnauts.


Keer terug van Travelnauts naar Rondreis Thailand met kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

Zoek op deze website:

Suggesties voor een top vakantie

Op familieavontuur met Sawadee

Bouw je eigen rondreis met Riksja Family

Koning Aap kidz, voor de echte belevenissen

Unieke vakantieplekjes met het  VMK keurmerk:

VMK Keurmerk


Bekijk ook andere bestemmingen in Nederland, Europa, of verder weg!!

Steun Stichting Droomdag, Voor kinderen met zieke ouders