Travelnauts, bijzondere reizen met kinderen. Naar verre landen en nu ook in Europa

Ben je van het reislustige type? En vind je het vervelend dat een echt avontuurlijke reis met je (jonge) kinderen niet mogelijk lijkt? Kijk dan eens naar wat Travelnauts je te bieden heeft.

Gezin voor beekje in de Jungle

Travelnauts is opgericht door David van de Ven, een doorgewinterde reiziger, die al lange tijd in de reiswereld had gewerkt. Toen hij vader werd startte hij Travelnauts.  Hij wilde verre reizen met kinderen mogelijk maken voor ieder gezin.

Het is juist fantastisch om met jonge kinderen een avontuurlijke safari of prachtige jungle tour te maken. Om dat te kunnen doen, moet alleen wel alles tot in de puntjes verzorgd zijn.

Hier zorgt Travelnauts voor. Alle praktische zaken worden geregeld, het gezin wordt volledig ontzorgt. En je wordt goed voorbereid op eventuele ongemakken die het reizen met kinderen kan hebben

Een gezin voor het Las Vegas bord
Jongen bij het drijvend hotel

Met je gezin de wereld ontdekken

Beste Travelnauts,

De vakantie was in een woord geweldig!

Alles was prima geregeld. Regelmatig een berichtje de avond voor de excursie met bevestiging tijden enzo. Eén excursie was niet goed genoteerd, de wandeling door de sloppenwijken, maar de gids werd alsnog opgetrommeld en een uurtje later konden we alsnog op pad!

De mensen zijn allemaal supervriendelijk. Natuurlijk kreeg Sophie alle aandacht, en ze ging er goed mee om dus regelmatig hebben wij goed kunnen eten want werd zij door de mensen bezig gehouden.

Wij hebben een supervakantie gehad.

De ouders van Sophie

Het is geweldig om de passie voor verre reizen te delen met je kinderen. Ze komen in contact met mensen, culturen en ideeën in verre landen. Je gunt je kind toch de wereld?

Voor zowel ouders als kinderen wordt het een avontuurlijke en leerzame, maar vooral onvergetelijke ervaring.

Travelnauts heeft verschillende soorten reizen, naar vele verrassende bestemmingen in haar aanbod. Wat dacht je van Colombia, Cambodja, Oman of Namibië?

Maar ook gangbaarder landen als Thailand, Costa Rica, Amerika of Bali zijn mogelijk. Ook een avontuurlijke zonvakantie naar het Caribisch gebied of de Malediven behoort tot de mogelijkheden.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reizen die geschikt zijn voor kinderen van 0 tot 5, van 6 tot 11, of van 12 tot 20. Maar er wordt veel aandacht besteed aan de specifieke reiswensen van jouw gezin, iedere reis wordt namelijk geheel op maakt uitgewerkt.

Favoriete bestemmingen voor gezinnen

Wil jij ook wel eens een bijzondere reis met je kinderen maken? Dit zijn de meest favoriete landen voor gezinnen.

Travelnauts

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)