Campings met privé sanitair, dan hoef je niet meer met WC-rol onder de arm...

Kamperen is heerlijk. Maar het is wel vervelend om in de nacht met een WC-rol op zoek te moeten naar het toiletgebouw. Daarom heb ik de leukste campings met privé sanitair voor je verzameld.

De Zandstuve in Rheeze, Overijssel

Privé sanitair op campingplek bij de Zandstuve

Een super leuke camping voor de kids met kampeer plekken met privé sanitair is de Zandstuve in Overijssel. Deze plekken zijn voorzien van een blokhut waarin je eigen douche, toilet en wastafel zit. Daarnaast is er nog een voorziening voor de afwas. Oppervlakte is gemiddeld 100 m² en ze zijn voorzien van 8 Ampère stroom die je kan opwaarderen naar 16 Ampère, eigen watertappunt, WiFi (tegen betaling) en altijd uitzicht op een speeltoestel

Dit is een camping met veel ruimte, met op ieder veld een speeltoestel voor de kids. Maar ook met een subtropisch binnenbad en een openlucht zwembad met supersnelle Crazy Cone waterglijbaan.

In Berk's Bostheater is de knutselclub  en het Stuuftheater. En er wordt veel voor kinderen georganiseerd. Ook voor tieners t/m 14 jaar! Met activiteiten als escape room, spooktocht en kampvuur avonden hebben ze de tijd van hun leven.

Camping Vreehorst in de Achterhoek

Camping Vreehorst campingplek met prive sanitair

De kleinschalige Familiecamping Vreehorst ligt midden in Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.

Al is de camping niet groot, het is wel groots in faciliteiten die ze bieden. Wat dacht je van een binnen- en buitenzwembad en er is zelfs een sauna aanwezig. De kinderen kunnen er voetballen, basketballen, tennissen, spelen in de speeltuin en in de schoolvakanties is er een recreatieteam.

De foodcorner heeft frites, snacks en pizza en ook een kleine supermarkt is aanwezig!

De grote campingplekken van ca. 140m2 met privé sanitair hebben een eigen wc, douche en wastafel. Er is 10 Ampère stroom die je nog kan verhogen, riool en wateraansluiting, wifi en digitale televisie (DVBC).

Beerze Bulten in Beerze, Overijssel

Tekening van het nieuwe privé sanitair

Bij Beerze Bulten kun je vanaf 2021 een kampeerplek boeken met privé sanitair. 

Bij Beerze Bulten raken de kinderen niet uitgespeeld! Overal zijn wel speeltoestellen te vinden. Willen ze wat meer uitdaging, dan gaan ze lekker klimmen en klauteren op het Giga konijnenveld. Waar ze ook lekker het water in kunnen in het meertje. Bij slecht weer is er het Giga konijnenhol. En hele grote overdekte speeltuin! 

Er is ook een groot binnenbad met waterglijbanen en een buitenbad. En vergeet niet om naar de theatershow van Bultje te gaan! Dat is super leuk!

Het feest is compleet als je een avondje uit eten gaat bij Brasserie de Hagehorst! Maar ook voor een snelle hap bij de snackbar hoef je het park niet af.

Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg, Overijssel

Camping plek met privé sanitair bij Rheezerwold

Bij camping Rheezerwold zijn de campingplekken met privé sanitair extra ruim.  Ze zijn gemiddeld 150 m² groot en zijn voorzien van 10 ampère stroom, water, afvoer, gratis wifi en een televisie aansluiting. Het eigen privé sanitair is een unit bij de kampeerplek met een douche, toilet en een wasbak waar je ook de afwas kunt doen.

Op het vakantiepark kunnen de kinderen naar hartelust spelen in de diverse speeltuinen. Afkoelen kan in het binnen- en buitenbad en de sportvelden zorgen voor veel plezier. In diverse weekenden en tijdens de vakanties worden leuke activiteiten georganiseerd.

Vakantiepark de Sallandshoeve in Heeten, Overijssel

Camping plek met privé sanitair bij de Sallandshoeve

Op de camping van Vakantiepark de Sallandshoeve zijn de kampeerplaatsen met  privé sanitair tussen de 100 en 120 m² groot. Je beschikt over een eigen toilet, douche en wastafel, 10 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. Tevens kun je gebruik maken van WiFi.

Het is een knus en gezellig vakantiepark aan de voet van de Holterberg. Ideaal gelegen voor mooie fiets- en wandeltochten en leuke uitstapjes!

Maar ook op het park is genoeg vermaak in het binnenzwembad met peuterbad, op het speelveld met klimtoestel, de airtrampoline en kabelbaan en diverse speeltuintjes verspreid over het park. Ook vind je er een bowlingkelder en een midget-golfbaan. In de schoolvakanties worden er allerlei activiteiten georganiseerd door het recreatieteam.

Camping de Witte Berg in Twente bij Ootmarsum

Camping plek met privé sanitair bij de Witte Berg, dit is het interieur van het luxe sanitair

De kampeerplaatsen bij camping de Witte Berg zijn heel ruim van maar liefst 160 m². Inbegrepen zijn 10 ampère elektriciteitsvoorziening,  gratis WiFi, een waterkraan met afvoer en natuurlijk het privé sanitair met douche, toilet en badmeubel.

En in 2021 komen er 2 nieuwe kampeervelden bij met nog meer privé sanitair. En deze zijn nog wat luxer.

Het is een camping met veel faciliteiten voor gezinnen zoals een natuurlijke zwemvijver, binnen en buitenzwembad, indoor speeltuin, waterspeeltuin en midgetgolf. In de schoolvakanties staat het animatieteam klaar voor de kids.

Camping Ackersate op de Veluwe bij Voorthuizen

Camping plek met privé sanitair bij Ackersate

De comfort XL+ plaatsen met privé sanitair op Ackersate zijn gemiddeld 130 m² en voorzien van 10 ampère stroom, een eigen watertappunt en waterafvoer en CAI aansluiting. De sanitairunits hebben een inloopdouche, toilet en gootsteen.

Het is een gezellige informele camping met veel groen en veel plezier voor de kinderen. Wat dacht je van een overdekt zwembad met coole craze cone glijbaan en een buitenbad, de speeltuin, de watervallei, het trampolinepark, de minigolf, de dierenweide en bij de animatie in de zomervakantie.

Op 750 meter van het terrein ligt de recreatieplas 'Zeumeren' met de overdekte speelhal Simsaland en andere recreatieve mogelijkheden.

Recreatiepark de Boshoek op de Veluwe bij Voorthuizen

Camping plek met privé sanitair bij de Boshoek

Op camping de Boshoek zijn de kampeerplekken met privé sanitair tussen de 100 en 120 m² groot. Bij de kampeerplek staat een unit met een toilet, douche en wastafel. Verder beschik je over 10 ampère elektra, een tv-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod HD-zenders en een watertappunt. WiFi is tegen betaling beschikbaar.

De kids zullen zich prima vermaken bij de kinderboerderij, het sportpark en de speeltuin met lange glijbaan Ook kun je zwemmen in het binnen en buitenbad.

Tijdens de schoolvakanties staat er een enthousiast animatieteam klaar. Je wordt opgehaald met de "Keessie mobiel" en na afloop weer teruggebracht.

Camping de Bosgraaf op de Veluwe bij Lieren

Camping plek met privé sanitair en bij speeltoestel bij de Bosgraaf

De campingplekken met privé sanitair bij de Bosgraaf zijn ongeveer 100 m² groot en voorzien van toilet, wastafel met koud- en warm water en een douche (geiser/boiler). Standaard inbegrepen zit 6 ampère elektra (verhoging mogelijk), watertappunt en C.A.I. aansluiting, alleen digitale zenders beschikbaar.

Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad met glijbaan, een grote speeltuin met reuze schommel en piratenschip, een sportveld en animatie in de vakanties. Stoer is de BMX-Cross baan waar je lekker op kunt crossen. Heb je geen eigen fiets, dan kan je er eentje huren.

Camping Scheldeoord in Baarlo, Zeeland

Veel ruimte om te spelen bij Scheldeoord

Bij Comfortcamping Scheldeoord kun je een privé badkamer huren in een sanitairgebouw. Je kampeert dan op een 'normale' comfortplaats, maar met privé badkamer met douche, toilet en wastafel in sanitairgebouw Aphrodite, naast je plaats.

Wil je het nog wat luxer, kies dan voor de privé badkamer met whirlpool, douche, toilet en wastafel in sanitairgebouw Venus. Deze ligt ook naast je campingplek.

De campingplekken zijn 100 tot 120 m² en voorzien van gratis wifi, water, digitale tv en standaard 16 ampère stroom.

Voor de zwemliefhebbers is er binnen- en buitenbad met waterglijbanen en als je de dijk oversteekt zit je aan de Westerschelde waar strandjes zijn. Meer vermaak is er in de speeltuin de chillzone voor jonge tieners, op het sportveld, op de tennisbaan en  het speeltoestel binnen voor als het weer niet meezit. Scheldo de beer is de mascotte en de grote vriend van alle kinderen. Lees meer over deze leuke camping.

Julianahoeve in Renesse, Zeeland

Prive sanitair met vaatwasser op camping Julianahoeve

Dit is echt luxe kamperen. Bij camping Julianahoeve hebben ze namelijk privé sanitair met vloerverwarming, een wastafel, toilet, douche en keukenblokje met vaatwasser!

De plaatsen zijn tussen de 100 en 120 m² en je beschikt over 16 ampère stroomaansluiting, water, waterafvoer, digitale tv aansluiting en gratis WiFi. Ze liggen vlakbij de speeltuin en het strand. Maar let op! De Luxe comfortplaatsen XL zijn niet geschikt voor campers.

Op de camping zijn diversen speeltuintjes, de grootste heeft stoere klimtoestellen en een spannende kabelbaan. Bij minder weer kunnen de kids lekker spelen in de indoor speeltuin Atlantica. Na het spelen kunnen ze uitrusten in de filmzaal of chillen in de Captains Cabin. Daarnaast zorgt het recreatieteam voor sportieve, spetterende en leuke activiteiten.

Vakantiepark Witterzomer in Assen, Drenthe

Camping plek met privé sanitair bij de Witterzomer

Bij Vakantiepark Witterzomer kun je kamperen op ruime plaatsen met privé sanitair voorzien van douche, toilet en wastafel, 10 ampere stroom en kabel-TV.

Maar je kan ook kiezen voor een plekje op de camping met privé badkamer in het sanitair gebouw. De campingplek ligt dan dichtbij het gebouw, heeft 6 Ampère stroom is gemiddeld 100 m² en kabel TV aansluiting.

Het is een park waar de kinderen heerlijk kunnen dollen in het openluchtzwembad met waterglijbaan, bij de zwemvijver met zandstrand, op de sportvelden, de super coole fietscrossbaan, de speeltoestellen, overdekte speeltuin of in de speciale kinderdisco! Tijdens de schoolvakanties is er een actief recreatieteam met allerlei leuke activiteiten.

Zijn de kampeerplaatsen volgeboekt op de bovenstaande campings? Hierbij nog wat tips:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)