Beerze Bulten, waar kinderen meer dan welkom zijn

"Wauw, deze speelplaats is echt super cool mam! Wij willen nog wel een keertje naar Beerze Bulten. Dan kunnen we leeuwtje spelen op het Giga Konijnenveld."

Spelen op het Giga Konijnenveld bij Beerze Bulten met keurmerk Vakantie met Kinderen

Als het aan Zeb en Tycho lag, dan waren we niet een weekendje maar twee weken op vakantie bij deze kindvriendelijke camping in het Vechtdal in Overijssel.

En ik begrijp wel waarom. Het park nodigt uit om te spelen. En dat doen onze jongens graag.

Ons weekendje is zelfs zo goed bevallen, dat we besloten hebben dat Beerze Bulten het Vakantie met Kinderen Keurmerk heeft verdiend!

En wij zijn niet de enige die enthousiast zijn. Deze camping is heel populair. Lukt het niet om dit jaar een plekje of accommodatie te boeken. leg dan alvast je vakantie voor 2025 vast. Je kan nu al boeken!

Aankomst bij Beerze Bulten

De reden van ons verblijf bij Beerze Bulten is dat Zeb en Tycho mogen meewerken aan een promotiefilm voor het Vechtdal. Onze "VechtdalKids" en wij worden daarom extra verwend.

knuffelen met Bultje

Als we ons melden bij de receptie staan ons meerdere verrassingen te wachten. Ten eerste zit Bultje, de mascotte van het park, speciaal op ons te wachten om ons welkom te heten. Met stralende gezichtjes knuffelen Zeb en Tycho met hun nieuwe pluizige vriend.

Daarnaast staat er een mand vol heerlijke streekproducten op ons te wachten. De komende twee dagen kunnen we genieten van een zeer luxe ontbijt met verse sapjes, aardbeien, jam, yoghurt, kaas, vleeswaren, brood, crackers en vechtdaleieren. Heerlijk!

Dolle pret hebben we als Patrick een eitje wil bakken. In het Vechtdal blijken de kippen kant en klaar gekookte eieren te leggen... heel bijzonder.

Youpi, we gaan kamperen.

Youpi Lodge

Maar dan wel op een heel luxe manier. We slapen namelijk in een Youpi Lodge. Een prachtige accommodatie met "tentlook" die van alle gemakken voorzien is.

De Youpi Lodge is speciaal voor Beerze Bulten ontworpen. Met zijn prachtige terras, bijzonder mooie inrichting en warme uitstraling is het een feestje om er te mogen verblijven.

Met veel plezier denk ik terug aan ons avondje Eurovisie Songfestival kijken. We nestelen ons met zijn viertjes in de prettige zithoek. De gaskachel met open haard uitstraling zorgt voor een behaaglijke warmte, terwijl de vaatwasser zijn werk doet op de achtergrond.

Met een fijn gevoel omdat Nederland het zo goed gedaan heeft, stappen we in bed. Daar vallen onze ogen al snel dicht om te genieten van een heerlijke nachtrust.

Ik ben erg enthousiast over de bedden in de Youpi Lodge. Ze liggen gewoonweg heerlijk.

Maar je kan ook slapen in.

Glamping bij Beerze Bulten, de summer lodge

De Summer Lodge is een luxe, sfeervol ingerichte tent die op een houten vlonder staat en de vlonder staat op palen. Deze lodge heeft een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en terras. De Summer Lodge is geschikt voor 6 personen.

Iets kleiner is de Sun Lodge. Deze is geschikt voor 5 personen. In deze Lodge met zijn schitterende wandfoto's, houten vloeren en teakhouten meubelen. Er hangt een Afrikaans sfeertje.

De All Year Tent zegt het al, het hele jaar kamperen zonder op het weer te letten. De tent beschikt over 2 slaapkamers, een gaskachel en woonruimte met keuken- en zithoek. De All Year tent is geschikt voor 4 personen.

Nieuw in 2019 zijn de Vechtglamping Lodges. Deze staan op een houten vlonder met vanaf het terras uitzicht op de Vecht. De Vechtglamping Lodge beschikt over wel 3 slaapkamers, een woonkamer met zithoek en open keuken en badkamer. Deze Lodge is geschikt voor 6 personen.

Je kan er ook logeren in diverse soorten bungalows zoals de unieke Heuvelchalet voor 4 personen, de wat primitievere Kampeerhut voor 4 personen, de Chaletbungalow voor 6 personen, de onlangs geheel gerenoveerde luxe bungalow voor 6 personen en de zeer ruime en vrijgelegen Bosbungalow voor 9 personen.

Ook zijn er nog 2 groepsaccommodaties zoals  Boerderij de Vechtdal voor 12 personen en Familiehuis de Jeneverbes voor 16 personen.

Ga je liever kamperen met je eigen tent of caravan dan beschikt Beerze Bulten over ruime en natuurlijk gelegen kampeer plaatsen. Er zijn ook plaatsen met privé sanitair! Neem je de hond mee dan zijn er ook kampeer plaatsen met huisdier beschikbaar.

Spelen, spelen en nog eens spelen.

spelen in het Giga Konijnenhol

Dat Beerze Bulten een kindvriendelijke camping is, dat wisten we wel. Maar toch zijn we verrast door de vele mogelijkheden om te spelen op de camping.

Over de hele camping zijn namelijk speeltoestellen te vinden. Het maakt niet uit waar je verblijft, een klein speeltuintje is altijd in de buurt.

Zoek je wat meer uitdaging, dan kan je gaan klimmen en klauteren bij het Giga Konijnenveld. Een super leuk speelterrein op een grote zandverstuiving, midden op het terrein van Beerze Bulten. Het spelen met water en zand, de uitdagende touwbruggen, klimtorens en een piratenschip zorgen voor uren plezier.

Tycho in de klimnetten van het Giga Konijnenhol

Gaat het regenen, dan speel je heerlijk verder in het Giga Konijnenhol, het overdekte speelparadijs van Beerze Bulten. Met onder andere glijbanen, een grote ballenbak, en een opblaasbaar springkasteel.

Er is ook een hele route die bij de oude toren met glijbaan uitkomt. En via een touwnet weer terug waarbij je uitkomt bij een soort ruimteschip.

In 2017 is het Giga Konijnenhol helemaal vernieuwd. Het heeft nu ook een compleet nieuw klimpark. Door een nauwe opening kom je in een route van touwnetten op een meter of 10 hoog. Helemaal veilig want door de netten kan je niet vallen, maar wel klimmen.

Door een gat kom je op een groot vangnet, met daarin een grote bal. Hé dit lijkt wel erg op wat we zagen in het Wow-park in Denemarken. Kleiner, dat wel, maar erg leuk. En ook de glijbaan van zeil is bijna hetzelfde.

Beneden is dan nog een klimgedeelte voor de kleintjes.

Zwemplezier met Giga waterglijbanen

de Beerze Bulten disco glijbaan

Gelukkig konden we aan het eind van het weekend nog een uurtje vrijmaken om te zwemmen.

Het binnen- en buitenzwembad van Beerze Bulten zijn voorzien van leuke waterglijbanen. Vooral de rode binnen glijbaan met disco-verlichting vonden onze jongens super cool.

Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen plezier maken in de waterspeeltuin en spelen op het zandstrandje die te vinden zijn in het binnenbad.

Het spraypark van Beerze Bulten

Nieuw in Beerze Bulten is het Giga Spetterpark! Dit gave nieuwe spraypark is the place to be tijdens de warme dagen.

Hier kunnen kleine kinderen veilig spetteren en spelen met verschillende spraytoestellen. Ook zijn er twee glijbanen op vanaf te roetsjen en natuurlijk is alles in konijnenstijl!

Doordat de bodem van het spraypark slechts een klein laagje water heeft, is het perfect om in af te koelen en veilig voor de allerkleinsten.

Culinair genieten

uit eten in Brasserie de Hegehorst

Het ultieme vakantiegevoel is toch wel als er voor je gekookt wordt. Een sfeervol restaurant met goed eten en waar de kinderen welkom zijn is voor ons dan ook best belangrijk.

Brasserie de Hagehorst, het restaurant van de camping, is zo'n plekje waar je met je gezin terecht kan.

Terwijl we aanschuiven krijgen de jongens een menukaart waar puzzeltjes en een kleurplaat op staan. Ze beginnen gelijk ijverig met puzzelen. Verderop zijn wat kinderen aan het spelen in de speelhoek. Er hangt een fijne ongedwongen sfeer in het restaurant.
 
Natuurlijk willen onze kids graag patatjes eten, hun favoriete gerecht. Wij kiezen voor carpaccio en een mixed grill. We genieten volop van de heerlijke gerechten. Vooral mijn dessert, de chocolade fantasie was geweldig. Daar mag je me 's nachts best voor wakker maken.

We komen graag nog eens terug.

boompje klimmen bij Beerze Bulten

Het was fijn om een weekendje te vertoeven op Beerze Bulten. Er hangt een prettige gemoedelijke sfeer op de camping en voor de kinderen is het een paradijsje.

Graag komen we nog een keertje terug om de musical met Bultje in de hoofdrol te zien, of mee te doen aan de outdoor activiteiten die in de vakanties georganiseerd worden.

En Zeb en Tycho, die willen vooral graag terug om een keertje uitgebreid te kunnen spelen bij het Giga Konijnenveld.

Vakantie met Kinderen Keurmerk voor Beerze Bulten

Dat Beerze Bulten het Vakantie met Kinderen keurmerk heeft verdiend is niet gek na het lezen van het verhaal hierboven.

Vooral de eindeloze mogelijkheden voor kinderen om te spelen met mooi weer, maar ook met slecht weer zijn geweldig. Het personeel is zeer kindvriendelijkheid  en de kleintjes zullen knuffelen en genieten van Bultje.

In wil Beerze Bulten dan ook van harte aanbevelen voor je vakantie met kinderen!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)