Amanda geeft vorm en  ontdekt bijzondere bestemmingen

Hallo, ik ben Amanda, grafisch ontwerper en dol op (verre) reizen. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Pascal en we hebben 2 jongens Quinn (van 2011) en Vico (van 2013).

Amanda met gezin in Amerika

In het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf. A-Creation is een grafisch ontwerpbureau waarmee ik de juiste vorm en kleur probeer te geven aan de identiteit van mijn klanten.

Met mijn passie voor kleuren en vormen voelt het niet als werken. Het is dus iedere dag weer leuk om aan nieuwe uitdagingen te beginnen.

Naast mijn werk vind ik het leuk om veel te sporten en ook hier zoek ik uitdagingen op, in de winter doe ik aan ijszwemmen en verder doe ik af en toe een triathlon (wel de korte afstand).

Mijn grootste passie is reizen

waterval iguazu falls Argentinie

Maar mijn grootste passie is toch wel reizen. Als het even kan gaan we met het gezin op reis, wij  houden van rondreizen en dan het liefst op een avontuurlijke manier. 

De landen die ons aanspreken zijn vooral landen die niet heel erg voor de hand liggen. Zo ontdekten we Patagonië met een camper, gingen naar Kirgizië en Georgië maar ook de jungle in Panama (de Darién). Daarheen gaan waar nog zo goed als geen toeristen komen vinden wij leuk.

We betrekken onze kinderen bij de keuze en de manier van onze reizen zodat het ook voor hun  leuk blijft.

Af en toe een stedentrip vinden wij ook leuk. Ook hier hebben de kinderen veel te vertellen over de bestemming. De vraag is dan vaak naar welk voetbalstadion we kunnen.

Wat doe ik voor vakantie met kinderen?

Voor vakantie met kinderen help ik daar waar nodig met de vormgeving.

Daarnaast schrijf ik mijn reiservaringen in een blog, zoals deze:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)