Vayamundo Quillan, maatschappelijk verantwoord vakantiepark in Zuid-Frankrijk

Tussen Carcassonne en Perpignan ligt Vayamundo Quillan-l'Espinet. Een bijzonder mooi en kindvriendelijk vakantiepark. Dat bovendien maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft

Restaurant van vakantiepark l'Espinet

Vayamundo is een Belgische organisatie die al 70 jaar bestaat. Het biedt sociale vakanties aan, en heeft diverse maatschappelijke doelstellingen.

Zo willen ze in 2022 helemaal CO2 neutraal zijn. Een mooi streven om beter om te gaan met de natuur zodat onze kinderen ook lang mogen genieten van onze aardbol.

Daarnaast zijn er doelstellingen op het gebied van onder andere natuurbehoud, multiculturele openheid, en internationale solidariteit.

In 2017 heeft Vayamundo het vakantiepark Quillan-l'Espinet overgenomen.

Een prachtig vakantiepark aan de voet van de Pyreneeën

Het vakantiepark met de Pyreneeën op de actergrond

Vayamundo Quillan ligt tussen de wijngaarden op een heuvel aan de voet van de Pyreneeën. Een prachtige omgeving om te ontdekken, met de Middeleeuwse stad Carcassonne als must-see.

Het vakantiepark is ook een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de bergen. Denk hierbij aan raften, canyoning, quad- of paardrijden.

Maar je kan natuurlijk ook heerlijk relaxen op het vakantiepark zelf. Terwijl de kinderen zich op verschillende manieren vermaken.

Veel speelgelegenheid en Nederlandstalige animatie

De animatie zorgt voor sportieve wedstrijdjes zoals beachvolleybal

Op het vakantiepark zijn kinderspeeltuinen en sportvelden aanwezig, evenals ping-pong tafels en trampolines, om maar wat te noemen.

Vlak naast het vakantiepark is bovendien een klimpark gevestigd. Ideaal voor stoere kids en tieners!

Tijdens de Belgische en Nederlandse schoolvakanties is er een Nederlandstalige animatieploeg. Zij organiseren activiteiten voor kinderen van 18 maanden tot 15 jaar. Waaronder sportieve activiteiten voor alle leeftijden.

Zwembaden en eigen zwemmeer

Het buitenbad van het vakantiepark

Toppers op het vakantiepark zijn natuurlijk het binnen- en buitenzwembad. Jaarrond is er dus volop zwemplezier, met aparte baden voor peuters.

Helemaal geweldig is bovendien het zwemmeer dat op het vakantiepark ligt. Met strand dat exclusief voor bezoekers is. Je hoeft dus niet naar de overvolle stranden aan de Middellandse zee!

Het 7000 m2 grote meer wordt natuurvriendelijk, dus zonder chemicaliën gezuiverd. Het is ook geschikt om met opblaaskano's op te varen en er is een zomerbar aanwezig. Topvermaak dus!

Villa's en studio's met of zonder hotelverzorging

Vakantiewoning van vakantiepark l'Espinet

Je verblijft in één van de of villa's die mooi gelegen zijn tegen de heuvel. Er zijn accommodaties van 2 tot 8 personen.

De villa's hebben een woonkamer, ingerichte keuken, en badkamer met douche of bad. En natuurlijk aparte slaapkamers. Er is keuze uit standaard of superior kamers voor nog meer comfort.

Je kan zelf koken, of genieten van de heerlijke gerechten in het restaurant. In de zomer opent ook het gezellige restaurant aan het zwemmeer.

Vayamundo biedt de accommodaties ook met hotelservice aan. Daarbij zijn de bedden voor je opgemaakt, krijg je handdoeken en is de eindschoonmaak inbegrepen. Ook kan je kiezen uit ontbijtservice, vol- of halfpension.

De vakantiehuizen van Vayamundo Quillan l'Espinet worden verhuurt via France Comfort.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)