Tip voor korte skivakantie met kind in Duitsland

door Willemijn
(Rotterdam)

Vorig jaar zijn wij voor het eerst gaan skiën, een paar dagen met onze zoon Stijn, nu 12. In Winterberg in een een rustig hotel.

Mijn zoon vond het in een woord geweldig. Wij hebben echter niet zoveel met skiën... Mijn man heeft ook skiles gehad maar vindt het maar zozo.. Uitputtingsslag, bang om iets te breken en heeft er eigenlijk niet heel veel zin meer in. Wat nu? Voor onze zoon toch goed en leuk om te leren skiën, sneeuw vinden wij leuk maar liever niet op de ski's..

Wij zijn bekend met SNP actieve wandelvakanties maar wat is nu behalve SNP nog meer een voor kinderen leuk aanbod of idee waar ouders niet perse op de ski's hoeven te staan?

Reacties op Tip voor korte skivakantie met kind in Duitsland

Klik hier om een reactie te geven

Jan 11, 2019
wintervakantie
door: Sabine

Hoi Willemijn,

Wist je dat SNP ook winterreizen heeft? Dat kunnen combinaties zijn van skiën met andere winterse activiteiten.

Ook een idee kan zijn om in Italië te gaan skiën. Daar staat het hele gastvrije en kindvriendelijke Mudlerhof. Een boerderijvakantie in de sneeuw.

Dan is er ook nog de optie om met een groep te gaan skiën. Dan is je zoon verzekerd van andere kinderen met wie hij kan optrekken. Dat kan bij Snowbreaks.

En dan is er ook nog Club Med. Dat zijn complete all-inclusive wintersport vakanties maar ook met vele andere mogelijkheden.

Jan 13, 2019
Korte sikvakantie Duitsland
door: Willemijn

Dank voor reactie en tips! Pharos en aanbod in Willingen ziet er goed uit -dichtbij, familiekamers, ingesteld op kinderen, veel te doen -en voldoet aan wat wij zoeken voor een paar dagen. Ik denk dat we hier wel wat gaan vinden! Hartelijk dank!

Klik hier om een reactie te geven

Doe mee en verstuur jouw bijdrage! Het is heel eenvoudig. Klik hier om naar Vakantie Vragen te gaan.

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)