Leuke kleinschalige campings in Nederland

Veel mensen zijn op zoek naar een leuke kleinschalige campings in Nederland. Helaas is dat als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Hier heb ik er een paar voor je verzameld.

Hoe komt het toch dat het zo lastig is om een leuke kleinschalige camping te vinden, die ook nog eens kindvriendelijk is?

Het antwoord is eigenlijk eenvoudig. Juist als een camping erg leuk is, wordt die ook populair. En als er maar weinig plek is, is zo'n camping ook snel vol.

Daar komt nog bij dat zo'n camping weinig behoefte heeft om reclame te maken, ze zijn immers snel vol. Ook daardoor vind je zo'n camping niet zo eenvoudig, zelfs als je er vroeg bij bent.

Ook voor mij is het lastig om juist deze campings te vinden en aan te bevelen. Ik hoor dan ook graag als jij een tip hebt!

Hieronder vind je een aantal kindvriendelijke, kleinschalige campings in Nederland. Wees er wel snel bij om ze te boeken.

Reisaanbod

Kindercamping Hoeve Heikant, gezelligheid met hart en ziel

Wat een verrassend leuk weekend hebben wij beleefd bij Kindercamping Hoeve Heikant.

Een minicamping waar met hart en ziel gewerkt wordt aan een prettig verblijf voor alle kinderen, en hun ouders.

De camping is eigenlijk 1 groot speelparadijs met een leuke skelterbaan, veel klim en klautertoestellen en een zandberg. De tenten en caravans staat rondom dit grote speelveld zodat je goed overzicht heb.

Daarnaast word er met regelmaat iets georganiseerd als een puzzeltocht, iets knutselen, broodjes bakken boven het kampvuur of een ritje op Johnny de pony.


Charme Camping Hartje Groen

Tip van Ursula: De camping heeft een geweldig ven/natuurbad met kabelbaan en een overdekte pipowagen als zandbak.

Bovendien waren de eigenaren super vriendelijk en hebben we genoten van een fantastisch bbq buffet. De camping was fantastisch qua kindvriendelijkheid.

Camping Hartje Groen is een natuurcamping in Schaijk, Brabant. Er zijn 150 plaatsen


Keer terug van Kleinschalige campings in Nederland naar Kindercampings in Nederland
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!