Kindvriendelijke hotels in Turkije, groots of kleinschalig in verschillende regio's

Heerlijk baden in luxe, voor niet teveel geld, daar staan de kindvriendelijke hotels in Turkije om bekend. Maar naast grote resorts zijn er ook kleinschalige mogelijkheden. En welke regio kan je het beste kiezen?

Gaat het jullie vooral om het zorgeloos relaxen? Of om de waterpret? Dat is heel begrijpelijk. Ik heb daarom een Top 10 van kindvriendelijke hotels in Turkije in de volgende categorieën geselecteerd:

Ben je ook geïnteresseerd in de omgeving? En wil je ook leuke excursies maken? Daar is in Turkije ook alle gelegenheid voor.

Maak in dat geval eerst een keuze uit de verschillende regio's. Heb je geen idee? Kijk dan even op de pagina Turkije met kinderen om een keuze te maken. Weet je het wel? Kies dan uit de...

Kindvriendelijke hotels aan de Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra in het Zuiden van Turkije kent 4 grote badplaatsen. Van West naar Oost zijn dat:

Kinderhotels aan de Lycische kust

De prachtige Lycische kust heeft wat meer kleinere badplaatsen, en één grote: Marmaris in het Zuid-Westen. Maak jouw keuze uit de kindvriendelijke hotels in...

Kindvriendelijke hotels aan de Egeïsche kust

In het Westen van Turkije vind je de Egeïsche kust. Vlakbij de Griekse eilanden, en met nog diverse Griekse invloeden. En met twee grote badplaatsen. Bekijk de kindvriendelijke hotels in en rond:

Hotels met verwarmde zwembaden in Turkije

Wil je in de voorjaarsvakantie of meivakantie naar Turkije, dan kan je al heerlijk genieten van lekkere temperaturen. Maar de zwembaden, die zijn vaak nog wel koud. Maar er zijn wel hotels die in deze periode één of meerdere zwembaden verwarmen.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)