Kindvriendelijke hotels in Griekenland

Een heerlijke vakantie op de Griekse eilanden of het vasteland, dat vier je het beste vanuit één van deze kindvriendelijke hotels in Griekenland.

Zeb en Tycho op het strand op Naxos

Een vakantie in Griekenland met kinderen betekent genieten van de zon, het heerlijke eten, en leuke uitstapjes.

Omdat Griekenland nogal warm kan zijn in de zomer, kiezen steeds meer gezinnen voor een vakantie naar Griekenland in de Mei- of Herfstvakantie. Heerlijke temperaturen, maar de zwembaden zijn soms nog dicht, of gevuld met (heel) koud water.

Tip: klik door naar onze selectie kindvriendelijke hotels met verwarmde zwembaden.

Om je zoektocht naar een geschikt hotel voor jouw gezin makkelijker te maken hebben we hieronder een selectie van de leukste hotels per categorie gemaakt. Kies uit:

Kindvriendelijke all-inclusive hotels & rondreizen

Kiezen jij en de kinderen voor comfort in een kindvriendelijk all-inclusive hotel? Of gaan jullie op avontuur en boeken jullie dit jaar een rondreis waarbij je gaat eilandhoppen? Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Zeb springt in het water tijdens een boottocht vanaf Corfu naar Paxos in Griekenland

Rondreizen en eilandhoppen

Hotels met warme zwembaden en waterparken

Er gaat weinig boven waterpret met de kinderen. Daarom vind je hier de leukste hotels met waterpark, glijbanen of waterspeeltuin. Maar wie in het voorjaar naar Griekenland gaat, wil er ook graag warm bij zitten. Hieronder kun je daarom fijne kindvriendelijke hotels met verwarmde zwembaden in Griekenland vinden.

Kindvriendelijke hotels op de Griekse eilanden

We beginnen met de populairste eilanden van Griekenland. Kies je voor het grote Kreta waar alles aanwezig is voor een heerlijke zonvakantie? Of kies je liever het fietseiland Kos, het zonne-eiland Rhodos, het groene Corfu of de bloem van het Oosten, Zakynthos?

Kindvriendelijke hotels op het Griekse vasteland


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)