KidsReizen denkt mee met jullie bijzondere verre reis

Een verre reis met kinderen maak je niet zomaar. Om die perfect te laten verlopen wil je een reisorganisatie die met je meedenkt. Dat is precies wat KidsReizen doet.

Relaxen in een hangmat in de natuur van Costa Rica

Bij KidsReizen zijn ze gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen op maat naar verre bestemmingen. Voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Bij KidsReizen weten ze hoe bijzonder een verre reis met kinderen moet zijn. En hoe belangrijk het is dat alles voor de kinderen perfect en relaxed verloopt.

Vanaf het eerste contact krijg je de volle aandacht. Ze denken mee met jouw wensen en die van je kind(eren), maar komen ook met suggesties uit eigen reiservaring. Ze regelen alles tot in de puntjes.

Van en voor reislustige ouders

Reizen met de tuktuk is een leuke belevenis in Thailand

Kidsreizen bestaat uit een team van 4 enthousiaste en reislustige moeders. Ieder heeft één of meerdere bestemmingen als specialisme en kent alle ins en outs. Samen brengen ze hun passie voor reizen over op andere gezinnen.

De bestemmingen die worden aangeboden, hebben de reisspecialisten zelf met hun kinderen bezocht. Ook hebben ze de excursies zelf uitgeprobeerd. Hierdoor weten ze de écht leuke plekjes voor ouders en kinderen te vinden en weten ze wat geschikt is voor jouw gezin, of je nu met een baby, peuter of tiener reist.

Persoonlijk contact met de klanten vinden ze belangrijk. Je krijgt passend advies voor jouw gezin. En wees niet bang om door te vragen, geen vraag is KidsReizen teveel.

En er wordt niet alleen met jou meegedacht, maar vooral ook met de kinderen.

Bijzondere plekjes naar jullie smaak

Geweldige plek om te kamperen in Monument Valley

Op de meeste bestemmingen worden accommodaties met familiekamers of
kamers met tussendeur en een lekker zwembad geregeld.

Maar er wordt ook kritisch gekeken naar het reistempo wat voor iedereen goed te
doen moet zijn.

Er wordt op iedere reis een aantal leuke activiteiten toegevoegd, waardoor kinderen het land op een speelse manier leren kennen.
 
Denk aan fietsen door de rijstvelden op Bali, een kids ranger cursus in Zuid-Afrika
of bijvoorbeeld een bezoek aan een lokaal schooltje.

De Bestemmingen van KidsReizen

KidsReizen organiseert verre reizen naar de volgende bijzondere bestemmingen:

Amerika & Canada: Deze twee bestemmingen ontdekken jullie met een eigen huurauto. Reis door uitgestrekte landschappen, ontmoet cowboys of breng een bezoek aan New York. Ga snorkelen met zeekoeien, spot grizzlyberen en berggeiten op hoge bergpieken. Er is genoeg te ontdekken in deze twee landen!

In Thailand spot je olifanten in Khao Sok National Park, relax je op witte bounty- eilanden en ontdek je Bangkok op de fiets. Je overnacht in een huisje op het water of in een boomhut en voor de echte die-hards is er een Thaise boksles!

Indonesië is adembenemend mooi. Er is hier zoveel leuks te doen, wat dacht je van dolfijnen spotten, fietsen door de rijstvelden, tempel offertjes maken of meehelpen om het land te ploegen op een buffel! En na al die noeste arbeid wacht het heerlijke zwembad of de mooie zee op je!

Vader en zoon in de theeplantage op Maleisië

Vietnam - Ga met een bootje door de prachtige natuur van de Mekong Delta, logeer een nachtje bij de mensen op het platteland, kijk hoe de kinderen les krijgen op school, bekijk de mooie tempels en relax op een van de vele mooie stranden. Vietnam heeft alles in huis om jullie een onvergetelijk familie avontuur te bezorgen!

Maleisië - Ontdek het authentieke Azië met het westerse comfort! Loop hoog boven de  dichtbegroeide jungle over hangbruggen, ga fietsen op het platteland, leer batiken in een kampung of ga op zoek naar Nemo in de helderblauwe zee!  

Costa Rica - Ga op zoek naar aapjes in de jungle (en laat je niet afschrikken door het gebrul!), slinger als een echte Tarzan aan de lianen in het regenwoud, spot krokodillen in de rivier en relax aan de mooie stranden. Je zult het allemaal meemaken in het mooie Costa Rica!

Sri Lanka - Een heerlijk land om met kinderen te ontdekken is Sri Lanka. Naast prachtige stranden ga je tempels bewonderen, olifanten en andere wilde dieren spotten, historische steden bezoeken en door theeplantages wandelen. Je wordt door het land gereden door een privé chauffeur en je gaat ook een stukje met de trein reizen.

Op bezoek bij een stam in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika - Ga wilde dieren spotten tijdens een spannende game drive, leer spoorzoeken en word een echte ranger of maak een stoere canopytour in de bergen. Slapen doe je onder andere in een boomhut, bijenkorfhuisje of tent. 

Cambodja - Maak kennis met de bijzonder vriendelijke mensen, maar ook met de indrukwekkende geschiedenis van dit bijzondere land. En bezoek natuurlijk de prachtige tempels van Angkor Wat.

Australië - Een groot land en ook ver weg.... Maar wat is Australië een geweldig land om te ontdekken met de kids. Bezoek de mooiste natuurgebieden in het noorden zoals Kakadu en Katherine Gorge. Ontdek het gebied van de Aboriginals in het hart van het land. Ga snorkelen bij het Great Barrier Reef en bezoek de steden Sydney en Melbourne.

IJsland - Een bijzonder land vol watervallen, spuitende geisers, vulkanen en stranden met zwart zand. Misschien spot je wel een walvis of een papegaaiduiker. In IJsland ga je met de kids de ruige natuur ontdekken.

Op de fiets in Vietnam

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)