KidsReizen denkt mee met jullie bijzondere verre reis

Een verre reis met kinderen maak je niet zomaar. Om die perfect te laten verlopen wil je een reisorganisatie die met je meedenkt. Dat is precies wat KidsReizen doet.

Relaxen in een hangmat in de natuur van Costa Rica

KidsReizen bestaat sinds begin 2009. Ze zijn gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen naar bestemmingen buiten Europa. Voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Deze rondreizen zijn volledig maatwerk. KidsReizen is een kleine organisatie, waardoor ze flexibel zijn, en net dat stapje extra voor je kunnen doen.

KidsReizen weet hoe bijzonder een verre reis met kinderen moet zijn. En hoe belangrijk het is dat alles voor de kinderen perfect en relaxed verloopt.

Vanaf het eerste contact krijg je de volle aandacht. Ze denken mee met jullie wensen, ze komen met eigen ideeën, en ze regelen alles tot in de puntjes.

Kidsreizen toen en nu

Marie-José met haar gezin

KidsReizen is opgericht door Marie-José Bluijssen. Zij gooide zo'n 10 jaar geleden het roer om. Ze zegde haar baan op en ging op wereldreis, met man en kinderen.

Tijdens deze unieke reis ervoer ze hoe de kinderen niet alleen genoten van zon, zee en strand, maar ook van verschillende culturen. Met een onbevangen blik beleefden zij bijzondere ervaringen.

Deze ervaringen wilde zij ook andere gezinnen laten beleven, en zo is KidsReizen ontstaan.

Maar kinderen worden groot en daarom heeft Marie-José in 2021 het stokje overgedragen aan reisorganisatie Van Verre.

Maar eigenlijk verandert er weinig. De naam Kidsreizen blijft. En ook Van Verre heeft een aantal echte wereldreizigers in dienst. Waaronder, hoe kan het ook anders, een aantal reizende moeders en vaders.

Reislustige moeders en vaders denken met je mee

Op bezoek bij een bergstam in Thailand

Kidsreizen heeft een team van enthousiaste wereldreizigers. Iedereen heeft één of meerdere landen als specialisme en kent alle ins en outs. Samen brengen ze hun passie voor reizen over op andere gezinnen.

De bestemmingen die worden aangeboden, zijn zelf met kinderen bezocht. Ze weten dus precies hoe kinderen die plekken ervaren.

Er is enorm veel contact met de klanten. Je krijgt passend advies, het is volledig maatwerk. Wees niet bang om door te vragen, geen vraag is KidsReizen teveel.

En er wordt niet alleen met jou meegedacht, maar vooral ook met de kinderen.

Bijzondere plekjes naar jullie smaak

Helpen met ploegen in Indonesië

Op de meeste bestemmingen worden accommodaties met familiekamers of kamers met tussendeur en een lekker zwembad geregeld.

Maar er wordt ook kritisch gekeken naar het reistempo wat voor iedereen goed te doen moet zijn.

En dan zijn er op iedere reis een aantal leuke activiteiten waardoor kinderen het land op een speelse manier leren kennen. 

Denk aan fietsen door de rijstvelden op Bali, een kids ranger cursus in Zuid-Afrika of bijvoorbeeld een bezoek aan een lokaal schooltje.

De Bestemmingen van KidsReizen

KidsReizen organiseert verre reizen naar de volgende bijzondere bestemmingen:

Amerika & Canada: Door deze twee landen ga je op pad met je eigen huurauto. Ontdek uitgestrekte landschappen, ontmoet cowboys of breng een bezoek aan New York. Ga snorkelen met zeekoeien, spot grizzlyberen en berggeiten op hoge bergpieken. Genoeg te ontdekken in deze twee landen!

In Thailand bezoek je de bergstammen, ga je olifanten voeren en wassen, en ontdek je Bangkok op de fiets. Je overnacht in een huisje op het water of in een boomhut en voor de echte die-hards is er een Thaise boksles!

Indonesië is adembenemend mooi. Er is hier zoveel leuks te doen, wat dacht je van dolfijnen spotten, fietsen door de rijstvelden, tempel offertjes maken of meehelpen om het land te ploegen op een buffel! En na al die noeste arbeid wacht het heerlijke zwembad of de mooie zee op je!

Chillen in Halong Bay, Vietnam

Vietnam - Ga met een bootje door de prachtige natuur van de Mekong Delta, logeer een nachtje bij de mensen op het platteland, kijk hoe de kinderen les krijgen op school, bekijk de mooie tempels en relax op een van de vele mooie stranden. Vietnam heeft alles in huis om jullie een onvergetelijk familie avontuur te bezorgen!

Maleisië - Ontdek het authentieke Azië met het westerse comfort! Loop hoog boven de  dichtbegroeide jungle over hangbruggen, ga fietsen op het platteland, leer batiken in een kampung of ga op zoek naar Nemo in de helderblauwe zee!  

Costa Rica - Ga op zoek naar aapjes in de jungle (en laat je niet afschrikken door het gebrul!), slinger als een echte Tarzan aan de lianen in het regenwoud, spot krokodillen in de rivier en relax aan de mooie stranden. Je zult het allemaal meemaken in het mooie Costa Rica!

Sri Lanka - Een heerlijk land om met kinderen te ontdekken is Sri Lanka. Naast prachtige stranden ga je tempels bewonderen, olifanten en andere wilde dieren spotten, historische steden bezoeken en door theeplantages wandelen. Je wordt door het land gereden door een privé chauffeur en je gaat ook een stukje met de trein reizen.

Op bezoek bij een stam in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika - Ga wilde dieren spotten tijdens een spannende game drive, leer spoorzoeken en word een echte ranger of maak een stoere canopytour in de bergen. Slapen doe je onder andere in een boomhut, bijenkorfhuisje of tent. 

Marokko - Zo dichtbij en toch zo’n andere wereld, dat is Marokko! Struin door de smalle steegjes of ga chillen op de hippe dakterrassen van Marrakech, leer Marokkaans koken (lekker!),  ga op een kameel door de woestijn, slaap in een berbertent of leer surfen aan de heerlijke stranden.

Cambodja - Maak kennis met de bijzonder vriendelijke mensen, maar ook met de indrukwekkende geschiedenis van dit bijzondere land. En bezoek natuurlijk de prachtige tempels van Angkor Wat.


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)