Vakantiepark Beekse Bergen verdient het Vakantie met Kinderen Keurmerk!

In juni 2012 ben ik er met mijn gezin op uit getrokken om te onderzoeken of Vakantiepark Beekse Bergen nu echt zo leuk is als we dachten. Hierbij onze bevindingen, waaruit je zult begrijpen dat zij terecht ons keurmerk verdienen!

Vakantie met Kinderen keurmerk voor Vakantiepark Beekse Bergen

Vrijwel iedereen kent Beekse Bergen als het safaripark in Brabant, waar je met de auto langs de wilde dieren kan rijden.

Dat er ook een vakantiepark bij hoort, en dat je daar een heerlijke vakantie boordevol activiteiten kan beleven is wat minder bekend.

Om met eigen ogen te ervaren hoe het is om zo dicht bij het safaripark te verblijven ben ik met mijn gezin in juni 2012 een weekendje op het vakantiepark geweest.

En wat een geweldige belevenis was dat!

De eerste indruk

De boot naar Speelland Beekse Bergen

Vanaf het eerste moment dat we het park oprijden zijn we onder de indruk. Alles hier staat in het teken van de dieren en van Afrika.

Onze jongens valt direct de Zebra bungalows op (door Beekse Bergen jungalows genoemd), en daarna de giraffe jungalows en luipaard jungalows.

Zelf ben ik het meest onder de indruk van het grote Victoriameer, waar alles omheen staat. Met strandjes, rietkragen, bootjes en een grote boot die je naar Speelland en terug vervoert.

Speelland, safaripark, en nog meer parken

Spelen op het vlot in Speelland Beekse Bergen

Met Speelland is direct een belangrijk onderdeel genoemd. Dit is een compleet attractiepark met heel veel te doen voor de kinderen. Ideaal om één of meerdere dagen de kinderen te laten uitrazen.

Als je op het Vakantiepark of het in 2018 nieuw te openen Safari Resort Beekse Bergen verblijft, dan heb je gratis toegang tot het Speelland. Met de AttractiePas van Beekse Bergen heb je bovendien gratis toegang in het Safaripark. En nog 4 parken, waaronder het subtropische zwemparadijs in het Sportiom in Den Bosch, ideaal voor als het slecht weer is.

Van al die attracties liggen er een paar wel erg ver weg zoals het Aviodrome in Lelystad. Maar die kan je op de heen- of terugreis aandoen of later in het jaar (dan niet meer gratis, maar wel met korting).

Op het Vakantiepark

Schommelen op de duoschommel

Maar ook op het vakantiepark is heel veel te doen. Veel speeltuintjes, klimtoestellen, sportveldjes, een strandje enzovoorts.

Onze jongens vonden het bovendien geweldig om met het treintje over het vakantiepark te rijden.

Het grote meer biedt ook veel vertier. Er lopen eendjes en ganzen met jongen. En voor de vogelaars ook andere vogels. Je kan er ook vissen, en de jongens vermaken zich met het schepnet. Behalve visjes vangen we ook kreeftjes.

Prima Faciliteiten

Even dollen voor de Afrika Club

Er zijn ook heel veel faciliteiten op het park. Een prima, kindvriendelijk restaurant bijvoorbeeld. Maar ook een snackbar en supermarkt. Ook verhuur van bootjes, (familie)fietsen, en je kan er zelfs duiken.

Wij zijn vooral ook blij met het zwembad met 3 baden en een grote glijbaan. Voor die ene dag slecht weer is die perfect.

Op onze jungalow is ook niets aan te merken. Er zijn bovendien accommodaties in alle soorten en maten. Van een eenvoudige campingplek (met stroom!) tot aan de luxere jungalows, kies maar uit.

En overal worden we geholpen door een vriendelijke bediening. Van de grappige portier, via de vriendelijke treintjesbestuurder tot aan de zingende bediening in het restaurant. Iedereen heeft er blijkbaar plezier in om hier te werken, en terecht!

Kortom: Beekse Bergen krijgt ons Keurmerk

Om een lang verhaal kort te maken: Vakantiepark Beekse Bergen verdient het Vakantie met Kinderen Keurmerk. En die geldt ook voor het Safaripark, en Speelland Beekse Bergen. Want deze maken de hele ervaring compleet.

Op vakantiepark Beekse Bergen kan je je gerust een hele lange zomervakantie vermaken.

In 2018 opende Beekse Bergen het nieuwe Safari Resort. Je kan dan letterlijk tussen de wilde dieren logeren. WIl je het ook eens beleven? Lees dan meer over

Meer over onze avonturen bij Beekse Bergen vind je op onze weblog:

Weekendje tussen de wilde dieren
Onze huisdieren bij Beekse Bergen
Rijden in de auto bij Speelland Beekse Bergen
Het strand van Speelland Beekse Bergen
Op safari in Beekse Bergen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!