Hoe ziet jouw vakantie met kinderen eruit?

Op vakantie met kinderen kan je alle informatie vinden om een vakantie uit te zoeken en voor te bereiden. Maar er is ook ruimte voor jou om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Een groot deel van de vakantiepret bestaat uit het delen van je leuke ervaringen, en het lezen van die van anderen. Zo zijn wij ooit begonnen om onze reisverhalen op het Internet te zetten. Veel leuke reacties en contacten waren het gevolg, en in zekere zin is ook deze website daaruit ontstaan.

Ik wil dan ook graag ook voor jou een platform bieden om je ervaringen te delen. Dat is leuk, en bovendien kan je leuke ideeën opdoen voor je volgende vakantie.

Laten we eens beginnen met een paar korte vragen: waar ben je op vakantie geweest, en waar wil je de volgende keer naartoe?

Na het invullen van de vraag, zie je ook wat anderen (anoniem) hebben ingevuld.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Ben je geïnteresseerd in meer statistieken? Vul dan de hele Enquete in, en bekijk de totale (anonieme) resultaten daarvan.

Stel je vraag

Je kan hier op de website natuurlijk meer vinden over de bestemming waar je de volgende keer naartoe wil. Maar misschien heb je er wel een specifieke vraag over.

Stel die vraag dan in ons vakantie forum. Dit forum is uniek, omdat je altijd een antwoord krijgt, namelijk van mij. Daarnaast kunnen natuurlijk ook andere mensen reageren.

Recente vragen op het Forum:

Zwemluiers in Lanzarote

Zijn er luiers en babyvoer in Tunesie te koop?

Welk vakantiehuisje in Turkije of Oostenrijk is geschikt met en Peuter?

Bekijk andere vragen en stel je eigen vraag op het forum

Vertel je ervaringen

Vertel je graag je verhaal, of lees je graag die van anderen? Ga dan snel naar de Reisverhalen.

Daar vind je natuurlijk mijn eigen uitgebreide verslagen van onze vakanties met onze kinderen. Maar ook die van anderen, naar verschillende bestemmingen hebben hier een plekje gekregen. En er is meer dan genoeg ruimte voor jouw reisverhaal!

Geen zin om een uitgebreid verhaal te plaatsen, maar wil je wel een foto van je vakantie laten zien? Prima, plaats jouw foto dan op onze pagina voor Vakantiefoto's met kinderen. Een korte beschrijving daarbij is natuurlijk extr leuk.

Let op: Je foto doet automatisch mee met de op dat moment lopende, of eerstvolgende Fotowedstrijd! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer één start.

Meer interactie op Facebook

Ik heb recent ook een pagina voor Vakantie met Kinderen aangemaakt op Facebook. Waarom? Omdat facebook een goed instrument is om meer interactie met je bezoekers te krijgen.

Als je op de "Vind ik leuk" knop van de Facebook Vakantie met Kinderen pagina klikt, krijg je:

  • snel bericht over nieuwe updates op de website
  • meer tips voor je vakantie en vrije tijd met de kinderen
  • interactie met mij en andere bezoekers van de website
  • alles wat ik niet kwijt kan op de website, maar wel op Facebook

Hieronder zie je een voorproefje van de laatste activiteit op de Facebook pagina. Ik zou zeggen: sluit je aan en deel mee!Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)