Naar Lanzarote met tweeling van 9md en voeding en pampers

door Natascha
(Amsterdam)

Hallo,

Ik ga op vakantie met de tweeling, mijn moeder en haar vriend voor twee weken. Ik vraag mezelf af of ze daar Nutrilon en pampers verkopen want anders sleep ik mezelf rot.

Vooral omdat ze al verschillende maten met pampers hebben. Ze zijn een beetje aan het wennen met vaste voeding en fruit wat ik zelf voorbereid. Misschien heb je extra tips voor me....?

groetjes Natascha

Reacties op Naar Lanzarote met tweeling van 9md en voeding en pampers

Gemiddelde beoordeling starstarstarstarstar

Klik hier om een reactie te geven

Aug 19, 2011
Beoordeling
starstarstarstarstar
Voeding en pampers op Lanzarote
door: Sabine

Hoi Natascha,

Heerlijk dat je de vakantie nog voor de boeg hebt!

Op Lanzarote kun je pampers krijgen. Houd er wel rekening mee dat deze duurder zijn dan in Nederland. Maar dan hoef je niet te sjouwen met de extra bagage.

Van verschillende mensen heb ik vernomen dat er ook Nutrilon verkocht wordt. Wel zit dit dan in een andere verpakking en kan de samenstelling iets afwijken van de Nutrilon die in Nederland te koop is.

Als ik in jouw schoenen stond, dan zou ik ervoor kiezen om de Nutrilon zelf mee te nemen. Water kun je dan daar in flessen kopen.

Er zijn ook potjes voeding te koop. Prima kwaliteit, maar wat minder keuze dan hier.

Verder is de bescherming tegen de zon erg belangrijk. Smeer de kinderen goed in. Laat ze onder een parasol zitten/spelen.

Is de temperatuur hoog, geef ze dan wat extra drinken.

Als je in het hotel of appartement aankomt kun je beter even checken of het babyproof is. Soms is de schoonmaak niet optimaal geweest en kun je nog van alles op de grond of tussen kussens terug vinden wat de kinderen beter niet in hun mond kunnen stoppen.

Wij namen ook altijd een rol duct tape mee. (grijs sterk plakband) Daar konden we stopcontacten mee afplakken en het heeft zelfs een keer onze kinderwagen de vakantie door geholpen.

Verder wens ik je een hele fijne vakantie.


Klik hier om een reactie te geven

Return to Vragen over Babyvoeding op vakantie

Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)