Enquete Vakantie met Kinderen

Ik probeer de website Vakantie met Kinderen steeds te verbeteren. Meer bestemmingen, meer tips, meer reisverhalen. Maar misschien zijn er nog dingen die ik over het hoofd zie.

Daarom hoor ik graag van de bezoekers van de website wat er nog verbeterd kan worden, en waar de meeste vraag naar is.

Ik wil je daarom verzoeken om even 5 minuten van je tijd te besteden aan het invullen van onderstaande enquete. Als je dat doet dan kan ik in de toekomst rekening houden met jouw wensen.

Ontvang gratis de Peuter Probleem Oplosser

Jouw mening is me veel waard, en ik begrijp dat jouw tijd kostbaar is. Als dank voor het invullen van de enquete wil ik je dan ook graag iets aanbieden.

De Peuter Probleem Oplosser is een handig compact e-boekje, vol met tips om de driftbuien die iedere peuter heeft binnen de perken te houden.

Handige tips om peuters sneller aangekleed te krijgen, zonder tranen bij de peuterspeelzaal achter te laten, in de supermarkt in bedwang te houden, en nog veel meer.

Het boekje is samengesteld door door Harriet Morris, eigenaar van Todler Ideas, een Engelse website voor ouders van peuters. Ik heb het boekje vertaald, en je kunt het downloaden na het invullen van onderstaande enquete:

Geef je mening over Vakantie met Kinderen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht
 

Bedankt!! En veel plezier met de Peuter Probleem Oplosser.


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!