Elisabeth van der Werff - van Dijke, content en Social Media medewerker

Hoi! Mijn naam is Elisabeth en ik schrijf als content medewerker voor Vakantie met Kinderen. Ook hou ik me bezig met social media, dus je kunt me regelmatig tegenkomen op o.a. Instagram en Facebook.

Over mijzelf

Elisabeth en haar kinderen in de Ardennen

Tijdens mijn studententijd heb ik zowel Autonoom Beeldende Kunst als Logopedie gestudeerd in Rotterdam. Uiteindelijk ben ik gaan werken als Logopedist, maar vanaf het moment dat ik moeder werd begon het te kriebelen.

Was dit wel wat ik wilde? Het antwoord was heel duidelijk: nee!

Ik pakte de camera weer op en begon te fotograferen. Zo kwam ik terecht in de wereld van de productfotografie en social media. Langzaam kwam het tekstschrijven erbij en op een dag zat ik met Sabine & Patrick aan tafel. 

Bij Vakantie met Kinderen kan ik nu doen wat ik het liefste doe: avonturen beleven en aan anderen laten zien hoe mooi de wereld is.

Mijn gezin & onze vakanties

Mijn man, kids en hond tijdens onze vakantie in de Dordogne.

Samen met mijn man, zoon van 5 en dochter van 7, hond & een kat vormen wij een gezellig huishouden.

We houden van samen uitstapjes maken, in de natuur bezig zijn, spelletjes spelen en nieuwe avonturen beleven.

We gaan dan ook graag naar natuurcampings in gebieden waar we lekker kunnen wandelen.

Lekker aan een kampvuurtje

Het belangrijkste tijdens een vakantie is voor mij dat de kids zelfstandig plezier kunnen beleven op het gebied rondom de accommodatie. En daar is helemaal niet veel voor nodig!

Een paar voorwaarden zijn dan wel: droog weer en een veilig en overzichtelijk terrein. Voeg daar een bal en een paar vriendjes aan toe en je hebt al gauw een heerlijke dag.

Het allerliefst stook ik dan 's avonds nog een kampvuurtje met een speciaalbiertje erbij, en dan heb je mijn favoriete vakantie eigenlijk al te pakken.

Reizen met kinderen

Lekker voor ons tentje in de Ardennen

Als ik op reis ga met de kinderen doe ik dat vooral om samen te kunnen zijn. Gezamenlijk dingen beleven en tijd hebben om met elkaar bezig te zijn. Ik doe dat dan ook net zo lief vlak bij huis in Nederland of België.

Het fijnste vind ik het in de natuur zijn, daarom kampeer ik graag met het hele gezin en de hond in onze grote tent.

Maar nu de kids ouder worden begin ik stedentrips ook leuker te vinden. De kinderen vertellen over de geschiedenis van gebouwen, samen kunst en musea ontdekken.. ik geniet er enorm van.

De wereld is zo mooi!

De natuur op Cap du Chevre in het Zuid-Westen van Bretagne.

Ik hou ook van verder weg reizen. De wereld is zo mooi en er is nog zoveel te ontdekken!

Dit gevoel heb ik altijd al gehad. Tijdens het wandelen loop ik meestal de hele tijd te roepen "Kijk nou! kijk nou wat mooi!", iets waar mijn man altijd om moet lachen.

Ook in mijn studietijd ging ik al graag op pad.

Stage lopen in Shanghai, op reis met familie in Afrika of als 17-jarige een paar maanden door Spanje trekken, ik vond het allemaal geweldig om mee te mogen maken!

Mijn bijdragen aan Vakantie met Kinderen


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)