De Peuter-paklijst, neem niet te veel, maar ook niet te weinig mee...

Een goede peuter paklijst is belangrijk voor een geslaagde vakantie met je peuter. Je wilt immers niet teveel meenemen, maar ook niet iets belangrijks over het hoofd zien.

Zeb met de bagage in de rij op schiphol

Je peuter is natuurlijk een schatje. Maar hij of zij heeft ook een temperamentje ontwikkeld. Inmiddels weet je daar thuis wel mee om te gaan, maar op vakantie?

Na een zorgvuldige afweging van de mogelijkheden, en na het veelvuldig raadplegen van deze website, heb je eindelijk een mooie reis gevonden. Een bestemming waar je kleintje zich kan uitleven, en waar je zelf ook nog aan je trekken komt.

Maar dan komt het moment om de koffers te pakken. Wat neem je mee voor jezelf, en voor de peuter?

Ontvang mijn gratis Peuter Paklijst

Gebaseerd op onze ervaring en die van anderen, heb ik de ultieme Peuter paklijst samengesteld.

Met deze lijst vergeet je geen belangrijke zaken als je met de peuter op pad gaat.

In een handig checklist formaat kun je de Paklijst uitprinten en afvinken terwijl je aan het inpakken bent. Reuze handig!!

Je krijgt de Peuter Paklijst door je aan te melden op de gratis nieuwsbrief Vakantie Krabbels. En dat is bepaald geen straf!!

Terwijl je peuter opgroeit houdt de nieuwsbrief je op de hoogte van leuke bestemmingen voor vakanties met kinderen. Je ontvangt onder andere:

  • Nieuw reisaanbod
  • reisverhalen van andere gezinnen
  • tips voor uitjes, restaurants etcetera

En natuurlijk: de Ultieme Peuter Paklijst.

Meld je dus aan, en ontvang de Peuter Paklijst

Schrijf je nu in!

Een paar essentiële tips

Hier hebben we alvast een paar essentiële dingen verzameld, om je een eind op weg te helpen. Details voor ieder onderwerp vindt je in onze Peuter Paklijst.

Kleding voor warm en koeler weer

Verschillende 'laagjes' zijn handig, zo kun je bij elk type weer je kind voldoende kleden. Neem genoeg T-shirtjes mee. Die kun je overal voor gebruiken: op het strand, in het zwembad, of binnen.

Verzorging

Thuis heb je vele verzorgingsmiddelen bij de hand, maar het is erg onhandig om die allemaal mee te nemen.

Bedenk dat op iedere bestemming ook andere peuters zijn. De meeste verzorgingsproducten zijn overal dus wel verkrijgbaar.

Neem echter wel mee wat je onderweg, en de eerste dagen ter plekke nodig hebt. Dat bespaart je de stress van het meteen op pad moeten gaan.

Groot materieel

Hier zul je wat keuzes moeten maken. Een kleine buggy is makkelijker mee te nemen. Maar is die wel handig op ieder terrein?

Een verhoogde flexibiliteit krijg je door een Buik of Rugdrager mee te nemen. Je kleintje zit comfortabel terwijl jij die mooie wandeling kunt maken, ideaal!

Maar bij een lekkere zonvakantie zal dat niet nodig zijn, denk dan echter wel aan een parasol of strandtentje voor de kleine.

Een Reisapotheek

Wat heb je nodig om je peuter gezond te houden? Een kleine reisapotheek is zeker aan te raden. Maar wat moet daar in?

En verder niet vergeten!

Neem wat vertrouwde spulletjes mee, zoals een knuffel en speelgoed waar het kind vaak mee speelt. Het is handig speelgoed mee te nemen dat niet gauw zoek raakt of stuk gaat.

Als je kind ziek is of zich verveelt kan wat vertrouwd speelgoed, dat je achter de hand hebt gehouden, een welkome afleiding of troost zijn.

Meld je aan voor de complete Peuter Paklijst

De complete lijst, met de belangrijke items voor bovenstaande onderdelen en meer, krijg je gratis door je aan te melden op onze nieuwsbrief Vakantie Krabbels.

Vul je gegevens hieronder in (geen zorgen, ze zijn veilig, ik heb ook een hekel aan Spam), en hou je mailbox in de gaten.

Schrijf je nu in!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)