Neckermann reizen met Kids Specials

Voortgekomen uit het Duitse postorderbedrijf, en nu onderdeel van Thomas Cook, is Neckermann reizen een specialist in betaalbare, georganiseerde vliegreizen, vooral zonvakanties.

De mascotte en hosts die de specials van Neckermann reizen verzorgen

Maar wat Neckermann bijzonder maakt zijn de verschillende Specials, vooral ook voor kinderen.

De Aquamania reizen zijn voor de gezinnen die veel van zwemmen houden. Hou jouw gezin van wat meer actie, dan zijn de (Kids) Xperience vakanties iets voor jullie. En voor de gezinnen met tieners zijn er de Top Teens activiteiten.

Hieronder een beschrijving van wat je bij al die specials kunt verwachten.

Extra waterpret bij Aquamania

Een Aquamania waterpark

Voor de echte waterratten heeft Neckermann een grote selectie van accommodaties met een groot waterpark.

Er zijn bij de Aquamania arrangementen minimaal 5 glijbanen, maar ook zaken als een golfslagbad, wildwaterbanen en in ieder geval een waterpret gedeelte.

Uiteraard is er bij deze accommodaties ook sprake van andere animatiemogelijkheden.

Neem dus een kijkje bij het aanbod van Aquamania Specials.

Hippe familievakanties van SunConnect

Leren snorkelen

De SunConnect Resorts zijn ideaal voor een gezinsvakantie. Er is voor elk gezinslid wel wat leuks te beleven.

Voor tieners is er bijvoorbeeld de TeenLounge waar ze leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen chillen. Er worden ook leuke activiteiten voor deze doelgroep georganiseerd. Van themafeestjes, excursies tot digitale activiteiten.

De kidsclub en miniclub zijn er voor de jongere kinderen. Daar kunnen de kinderen naartoe om te knutselen, sporten en vele andere leuke activiteiten.

De resorts beschikken allemaal over mooie zwembaden die voor de nodige verkoeling zorgen en waar je heerlijk tot rust kan komen op je ligbedje aan het zwembad.

Bij de SunConnect vakanties hebben ze accommodaties met ruime familiekamers. Per hotel is verschillend hoe ze de familiekamer aanbieden. In het ene hotel als ruime hotelkamer en in andere hotels als 2 kamers met verbindingsdeur. Ook zijn er accommodaties met 2- of 3-kamer appartementen. Wifi is gratis.

Zonvakantie met tieners en kleine kinderen

Om wat gerichter te zoeken heeft Neckermann een speciale gezinsvakantie pagina. Op deze pagina staan de leukste familiehotels met NL-talige tiener-animator.

Maar ook de aanraders van Neckermann voor je vakantie met een tiener, met kleine kinderen of voor het hele gezin.

Voor de kleintjes zijn er accommodaties waar de Lollo & Bernie Kids Club aanwezig is. Een Nederlandstalige Kids Club waar de kleintjes veel plezier zullen beleven.


Keer terug van Neckermann Specials naar Zonvakantie met kinderen
Keer terug van Neckermann reizen naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!