Last minute campings, is er altijd wel plek?

Als je in Nederland vakantie wil vieren, of juist voor een kampeervakantie verder weg wil kiezen, dan zijn er altijd wel last minute campings te vinden.

Kamperen bij Molecaten Hoogduin

Bij het zoeken naar een leuke last minute kampeervakantie let je in eerste instantie natuurlijk of het een kindvriendelijke camping betreft. Helaas valt dat niet altijd mee

Bij de meeste reisorganisaties zijn bij het zoeken weinig opties aan te geven. Vaak wel of een camping geschikt is voor baby's en peuters, maar dat is minder relevant voor de schoolvakanties.

Wel is vaak de beschikbaarheid in een bepaalde periode direct te zien. Handig, al is het jammer dat het voor iedere organisatie anders werkt.

De beschikbaarheid hangt bovendien af van het soort accommodatie dat je zoekt. De mooiere stacaravans zijn het snelst volgeboekt, en dat geldt vaak ook voor de ingerichte tenten.

Als je iets verder zoekt vindt je echter vast nog wel een mooi plekje. En als je een eigen tent meeneemt of flexibel bent, dan wordt de keuze alleen maar groter.

ik help je een handje door een overzicht te geven van de beste last minute campings bij de verschillende organisaties in Nederland en Europa.

Last minute campings Nederland

Plezier op Ardoer camping Duinhoeve

Last Minute aanbiedingen bij Ardoer Campings

Ardoer is een keten van heel verschillende, zelfstandige campings. Deze zijn geselecteerd op een persoonlijke benadering en voldoen aan een aantal kwaliteitseisen.

Je hebt bij Ardoer de keuze uit maar liefst meer dan 30 kindvriendelijke campings in Nederland. Met een grote diversiteit aan leuke accommodaties. Maar je kan natuurlijk ook je eigen tent of caravan meenemen.

Bekijk op de Last minute pagina van Ardoer de verzamelde Last Minutes van al deze campings.


Zwembad bij de Krim

De Krim Texel - Aanbiedingen

Via de Krim kan je verschillende campings op Texel boeken. Camping de Krim ligt ideaal om lekker uit te waaien op het strand.

En de kinderen zullen zich er prima vermaken in het binnen zwembad, de overdekte speeltuin, het speelschip, bij de kinderboerderij en met het sport en recreatieteam tijdens de schoolvakantie's.

Op de site van De Krim staan diverse aanbiedingen die regelmatig wisselen. Vaak zijn de aanbiedingen voor accommodaties en zelfs groepsaccommodaties. Maar ook regelmatig voor de campings!

Bekijk ook de andere campings op Texel.


Kampeerplek of accommodaties op Camping Eiland van Maurik

Camping Eiland van Maurik ligt aan een prachtig recreatiemeer in Gelderland. Ideaal bij mooi weer, maar ook als het wat minder is, is er genoeg te doen.

Er is een overkapt waterspeelparadijs 'Eiland Aquatura' in de sfeer van een tropisch regenwoud met Bamboetorens met verschillende glijbanen.

Je kan hier logeren in verschillende soorten accommodaties of een plekje op de camping reserveren


Last Minute Campings in Europa

Als het weer in Nederland wat tegenvalt, ga je op zoek naar last minute campings in Frankrijk, Italië of Spanje.Bij onderstaande organisaties kan je die vinden:

Boek een campingvakantie bij Pharos Reizen

Bij Pharos kan je al profiteren van leuke kortingen. Omdat elke camping daar zijn eigen regels voor heeft vind je de korting terug op de pagina's over de campings op de Pharos website.

In juni, juli en augustus kan je nog boeken camping Les Alicourts Resort in het Loiredal in Frankrijk.

Deze camping ligt aan een privé meer en heeft een prachtig zwemparadijs.

Bekijk nog meer campingvakanties van Pharos Reizen


Chateau des Marais

Last minutes bij Canvas Holidays

Bij Canvas Holidays hebben ze mooie last minutes naar diverse kindvriendelijke campings in Europa.

Via Canvas huur je een accommodatie op deze campings. Dit kan een stacaravan zijn of bungalowtent.


Zwembad bij Camping Mar Estang

Suncamp Aanbiedingen

Suncamp heeft diverse aanbiedingen voor accommodaties en kampeerplaatsen in Europa.

In het uitgebreide aanbod last minute campings van Suncamp holidays, vind je top campings in heel Europa, met op het laatste moment scherpe kortingen.


Andere last minute campings vind je bij:

  • Kokoholidays heeft  hoge kortingen voor laagseizoen vakanties in een  bungalowtent of stacaravan op campings in Nederland en Frankrijk. 
  • Familyholidays heeft bungalowtenten te huur op top campings aan de Costa Brava, Spanje. 

Keer terug van Last minute Campings naar Last Minutes met Kinderen
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk?