Last minute campings, is er altijd wel plek?

Als je in Nederland vakantie wil vieren, of juist op kampeervakantie in Europa wil, dan zijn er altijd wel last minute campings te vinden.

Kamperen bij Molecaten Hoogduin

Bij het zoeken naar een leuke last minute kampeervakantie let je in eerste instantie natuurlijk op of het een kindvriendelijke camping betreft. Daar zijn er gelukkig veel van.

Daarnaast moet je de keuze maken of je met eigen tent of caravan op vakantie gaat en een kampeerplaats zoekt of een accommodatie op de camping. De mooiere stacaravans zijn natuurlijk het snelst volgeboekt, en dat geldt vaak ook voor de ingerichte (glamping) tenten.

Ik help je een handje door een overzicht te geven van de organisaties die last minute campings aanbieden in Nederland en Europa.

Last minute campings Nederland

Last Minute aanbiedingen bij Ardoer Campings

Waterpret op Ardoer camping de Kuilart

Ardoer is een keten van heel verschillende, zelfstandige campings. Deze zijn geselecteerd op een persoonlijke benadering en voldoen aan een aantal kwaliteitseisen.

Je hebt bij Ardoer de keuze uit maar liefst meer dan 35 kindvriendelijke campings in Nederland. Met een grote diversiteit aan leuke accommodaties. Maar je kan natuurlijk ook je eigen tent of caravan meenemen.

Elke dag hebben ze nieuwe aanbiedingen.

Kamperen bij Landal GreenParks

Gezin voor de tent

Ook bij Landal kan je kamperen en dat kan bij verschillende parken. Op de foto zie je de camping bij Landal Coldenhove met mooie safaritenten die je kan huren. Maar er zijn ook mooie staanplaatsen in dit bosachtige park.

In Nederland zijn in totaal 4 Landal Campings. Naast Coldenhove vind je die op de parken Rabbit Hill, Esonstad en Sluftervallei. Alle parken zijn zeer kindvriendelijk met speeltuinen buiten en/of binnen,  zwembad en Bolloclub.

De Lemeler Esch, natuurlijk kamperen

De Lemeler Esch behoort tot de top 4 van mooiste Natuurcampings van Europa volgens de ANWB en is leuk voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12.

De camping staat bekend om zijn ruimte en gevoel van kleinschaligheid. Het ligt aan de voet van de Lemelerberg en de kinderen zullen zich heerlijk vermaken met hutten bouwen in de natuur.

Meer vermaak is er in het speelbos, het verwarmde buitenzwembad en het buitentheater waar de dag afgesloten wordt bij het verhalenvuur. Voor de inwendige mens is er een snackbar, boscafé en winkel aanwezig.

De camping is hondenvrij en je kan er terecht met je eigen tent of caravan of één van de vele leuke accommodaties huren.

Boerderijvakanties van Boerenbed

Koeien eten geven bij FarmCamps

Een boerderijvakantie midden in de natuur, in een volledig ingerichte tent die je doet denken aan vroeger tijden.

BoerenBed is voor gezinnen die houden van dat knusse vakantie sfeertje, terug naar de basis én de belangrijke dingen in het leven en samen genieten.

Samen kokkerellen op de houtkachel en lezen bij de olielamp terwijl de kinderen lekker op de boerderij aan het spelen zijn. Bij BoerenBed kan je even helemaal onthaasten...

Kamperen of huren op Camping Eiland van Maurik

Tieners maken plezier bij het meer

Camping Eiland van Maurik ligt aan een prachtig recreatiemeer in Gelderland. Ideaal bij mooi weer, maar ook als het wat minder is, is er genoeg te doen.

Er is een overkapt waterspeelparadijs 'Eiland Aquatura' in de sfeer van een tropisch regenwoud met Bamboetorens met verschillende glijbanen.

Je kan hier logeren in verschillende soorten accommodaties of een plekje op de camping reserveren

Last Minute Campings in Europa

Als het weer in Nederland wat tegenvalt, ga je op zoek naar last minute campings in Frankrijk, Italië, Kroatië of Spanje. Bij onderstaande organisaties kan je die vinden:

Last minutes bij Roan

Camping met zwembad van Roan

Bij Roan kun je voor een leuke prijs naar diverse kindvriendelijke campings in Europa.

Via Roan huur je een accommodatie op deze campings. Dit kan een stacaravan zijn, glampingtent of bungalowtent. De campings zijn allemaal heel kindvriendelijk met leuke zwembaden waarvan sommige met waterglijbanen.

De korting kan oplopen tot 35% op campings in het buitenland in juni en begin juli!!

Camping de Baalse Hei

Spelen aan de zwemvijver bij de Baalse Hei

Grenzend aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, vlakbij Turnhout, ligt camping de Baalse Hei. Turnhout is een leuke stad voor een stadswandeling, winkelen, terrasjes, musea en de stoomtreintjes in het stadspark.

De camping heeft een zwemvijver waar je kunt zwemmen, waterfietsen of roeien. In de speeltuin heb je schommels, glijbanen, loopbruggen en schuilhutten voor veel speelplezier. Voor de sportfanaat is er (tafel)voetbal, tennis en basket- en (beach)volleybal. Wil je een dagje rust dan kun je gaan vissen in de visvijver. Lekker uit eten kan in de Taverne.

Of je nu je eigen tent meeneemt, met de camper reist of een safaritent, trekkershut of stacaravan wil huren, het is allemaal mogelijk bij Baalse Hei.

Luxe kamperen in een stoere Vodatent

Stoere safaritent

Bij Vodatent kun je mooie safaritenten boeken op diverse campings in Nederland en Europa. De campings zijn heel verschillend. Van kleine boerderij campings tot gezellige familiecampings.

Er is keuze uit verschillende soorten tenten. Met of zonder sanitair. En ze hebben ook op een enkele camping stacaravans staan.

Er zijn deze zomer nog enkele tenten vrij. In het voorjaar meer ruimte.

Last minutes van Gustocamp

Lodgetent van Gustocamp

Voor een campingvakantie in Oostenrijk of Italië kun je nu terecht bij Gustocamp. Daar lopen de last minute kortingen op tot 40%. in september.

Bij Gustocamp huur je een accommodatie op de meest kindvriendelijke campings.

Dat kan een bungalowtent, lodgetent met eigen sanitair of stacaravan zijn.

Kampeerplekken op kindercampings via ANWB camping

kampeerplaatsen op de camping

Bij de ANWB camping kun je zoeken naar kampeerplaatsen op de meest kindvriendelijke campings in Europa.

Op deze campingplekken is geen speciale last minute korting. Maar de prijzen voor een staanplaats liggen altijd al een stuk lager dan dat je een accommodatie huurt.

Het is gewoon een fijne website waar je kan zoeken naar een leuke camping waar je hele gezin het naar de zin zal hebben.

Meer last minute aanbiedingen op campings in Europa vind je ook bij:


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)