Last minute campings, is er altijd wel plek?

Als je in Nederland vakantie wil vieren, of juist voor een kampeervakantie verder weg wil kiezen, dan zijn er altijd wel last minute campings te vinden.

Kamperen bij Molecaten Hoogduin

Bij het zoeken naar een leuke last minute kampeervakantie let je in eerste instantie natuurlijk of het een kindvriendelijke camping betreft. Helaas valt dat niet altijd mee

Bij de meeste reisorganisaties zijn bij het zoeken weinig opties aan te geven. Vaak wel of een camping geschikt is voor baby's en peuters, maar dat is minder relevant voor de schoolvakanties.

Wel is vaak de beschikbaarheid in een bepaalde periode direct te zien. Handig, al is het jammer dat het voor iedere organisatie anders werkt.

De beschikbaarheid hangt bovendien af van het soort accommodatie dat je zoekt. De mooiere stacaravans zijn het snelst volgeboekt, en dat geldt vaak ook voor de ingerichte tenten.

Als je iets verder zoekt vindt je echter vast nog wel een mooi plekje. En als je een eigen tent meeneemt of flexibel bent, dan wordt de keuze alleen maar groter.

ik help je een handje door een overzicht te geven van de beste last minute campings bij de verschillende organisaties in Nederland en Europa.

Last minute campings Nederland

Vakantiepark de Kuilart, vakantie vieren aan het water

Kids gaan een stukje varen op het meer

Vakantiepark de Kuilart is gelegen in het prachtige Zuidwest Friesland in een zeer waterrijke omgeving.

Op de camping is veel te beleven voor de kids en ook voor tieners. Zo kun je leren surfen en zeilen, een bootje huren, meezeilen met een skutsje of flyboarden. Tof en gaaf zijn de disco en chill avonden. De kids kunnen lekker knutselen bij de animatie, spelen in de speeltuin, een duik nemen in het overdekte zwembad of in het meer.

Kies je voor luxe kamperen met een eigen sanitair unit of zet je de tent liever aan het water. Natuurlijk kan je er ook logeren in een vakantiehuisje. Er is keuze uit bungalows, appartementen, water villa's en een vakantiehuis. En nu met leuke kortingen!

Last Minute aanbiedingen bij Ardoer Campings

Plezier op Ardoer camping Duinhoeve

Ardoer is een keten van heel verschillende, zelfstandige campings. Deze zijn geselecteerd op een persoonlijke benadering en voldoen aan een aantal kwaliteitseisen.

Je hebt bij Ardoer de keuze uit maar liefst meer dan 30 kindvriendelijke campings in Nederland. Met een grote diversiteit aan leuke accommodaties. Maar je kan natuurlijk ook je eigen tent of caravan meenemen.

Kamperen bij Landal GreenParks, tot 20% korting

Gezin voor de tent

Ook bij Landal kan je kamperen, en met leuke kortingen tot 20%! En dat kan bij verschillende parken. Op de foto zie je de camping bij Landal Coldenhove met mooie safaritenten die je kan huren. Maar er zijn ook mooie staanplaatsen in dit bosachtige park.

In Nederland zijn in totaal 4 Landal Campings. Naast Coldenhove vind je die op de parken Rabbit Hill, Esonstad en Sluftervallei. Alle parken zijn zeer kindvriendelijk met speeltuinen buiten en/of binnen,  zwembad en Bolloclub.

De Lemeler Esch, natuurlijk kamperen

De Lemeler Esch behoort tot de top 4 van mooiste Natuurcampings van Europa volgens de ANWB en is een natuurcamping voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 12.

De camping staat bekend om zijn ruimte en gevoel van kleinschaligheid. Het ligt aan de voet van de Lemelerberg en de kinderen zullen zich heerlijk vermaken met hutten bouwen in de natuur.

Maar er is ook een speelbos, verwarmd buitenzwembad en buitentheater waar de dag afgesloten wordt bij het verhalenvuur. Ook is er is een snackbar, boscafé en winkel  aanwezig.

De camping is hondenvrij en je kan er terecht met je eigen tent of caravan of één van de vele leuke accommodaties huren.

Leuke en luxe boerderijvakanties bij FarmCamps

Koeien eten geven bij FarmCamps

Kies je voor een vakantie op één van de boerderijen van FarmCamps, dan kies je voor glamperen bij de boer, met bovendien heel veel leuke activiteiten voor de kids.

Terwijl de kinderen genieten van buiten spelen op de boerderij en helpen met het verzorgen van de dieren, geniet je als ouder van de luxe van de safaritent, of een nog luxere lodgetent. Die laatste heeft zelfs een douche, extra speelruimte en een eigen konijn bij de tent.

Elke boerderij heeft zijn eigen extra leuke voorzieningen voor de kids. Denk dan aan een Speelschuur, de Water Pret Weide en de Stoere Boeren Stormbaan. Er zijn nog wat tenten beschikbaar.

Kamperen of huren op Camping Eiland van Maurik

Tieners maken plezier bij het meer

Camping Eiland van Maurik ligt aan een prachtig recreatiemeer in Gelderland. Ideaal bij mooi weer, maar ook als het wat minder is, is er genoeg te doen.

Er is een overkapt waterspeelparadijs 'Eiland Aquatura' in de sfeer van een tropisch regenwoud met Bamboetorens met verschillende glijbanen.

Je kan hier logeren in verschillende soorten accommodaties of een plekje op de camping reserveren

Last Minute Campings in Europa

Als het weer in Nederland wat tegenvalt, ga je op zoek naar last minute campings in Frankrijk, Italië of Spanje.Bij onderstaande organisaties kan je die vinden:

Last minutes bij Roan

Camping met zwembad van Roan

Bij Roan kun je voor een leuke prijs naar diverse kindvriendelijke campings in Europa.

Via Roan huur je een accommodatie op deze campings. Dit kan een stacaravan zijn of bungalowtent. De campings zijn allemaal heel kindvriendelijk met leuke zwembaden waarvan sommige met waterglijbanen.

De korting kan oplopen tot 25% op campings in het buitenland in de zomervakantie!!

Luxe kamperen in een stoere Vodatent

Stoere safaritent

Bij Vodatent kun je mooie safaritenten boeken op diverse campings in Nederland en Europa. De campings zijn heel verschillend. Van kleine boerderij campings tot gezellige familiecampings.

Er is keuze uit verschillende soorten tenten. Met of zonder sanitair. En ze hebben ook op een enkele camping stacaravans staan.

Er zijn deze zomer nog tenten vrij. Ze hebben nu aanbiedingen tot wel 50% korting.

Summer Sale bij Eurocamp.be

Camping met zwembad

Het is Summer Sale bij Eurocamp.be En dat betekend hoge kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De hoge kortingen zitten vooral in het voor en naseizoen. Maar ook in zomervakantie is er korting.

En er zijn nog hele leuke campings beschikbaar.  Van campings dichtbij Parijs zodat je Disneyland kan bezoeken. Tot campings aan meertjes of aan zee. Soms met leuke waterparken en waterglijbanen voor de kids.

Last minutes van Gustocamp

Lodgetent van Gustocamp

Voor een campingvakantie in Oostenrijk of Italië kun je nu terecht bij Gustocamp. Daar lopen de last minute kortingen op tot 40%.

Bij Gustocamp huur je een accommodatie op de meest kindvriendelijke campings. Dat kan een bungalowtent, lodgetent met eigen sanitair of stacaravan zijn.

Kampeerplekken op kindercampings via ANWB camping

kampeerplaatsen op de camping

Bij de ANWB camping kun je zoeken naar kampeerplaatsen op de meest kindvriendelijke campings in Europa.

Op deze campingplekken is geen speciale last minute korting. Maar de prijzen voor een staanplaats liggen altijd al een stuk lager dan dat je een accommodatie huurt.

Het is gewoon een fijne website waar je kan zoeken naar een leuke camping waar je hele gezin het naar de zin zal hebben.

Meer last minutes op campings in Europa vind je ook bij:


Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!