Landal Stroombroek, met recreatiemeer en zwembad voor weer of geen weer!

Toen ik het Vakantie met Kinderen keurmerk invoerde, moest ik direct denken aan ons verblijf bij Landal Stroombroek. Daar waren we zo van onder de indruk, dat zij met terugwerkende kracht het keurmerk verdienen.

Het keurmerk voor Landal Stroombroek

Het is alweer een paar jaartjes geleden dat we bij Landal Stroombroek in Braamt zijn geweest.

Samen met Opa en Oma hebben we genoten van een heerlijk lang weekend met hemelvaart waar Zeb en Tycho nog met veel plezier aan terug denken!

Met het Vakantie met Kinderen keurmerk wil ik Landal Stroombroek speciaal in het zonnetje zetten. Dit leuke vakantiepark word door mij extra warm aanbevolen omdat het park zowel bij goed als bij slecht weer alles in huis heeft voor een heerlijke vakantie met kinderen.

Leuke huisjes op het vakantiepark

Ons huisje bij Landal Stroombroek

Onze eerste indruk als we op het park aankomen is dat alles er super netjes uitziet. Als we na het inchecken bij ons huisje aankomen is deze net als het hele park prima in orde.

Ons huisje lag gezellig met andere huisje in een rondje om een speelhuisje voor de kinderen.

Voordeel van Landal Stroombroek is dat het aan een hele mooie recreatieplas ligt. Wij hadden het geluk dat het erg mooi weer was zodat we daar optimaal van konden genieten.

Samen met de kinderen hebben we ons heel wat uurtjes op het strand vermaakt. Er staat daar een speeltoestel waar de jongens lekker op konden klimmen en klauteren.

En de kiepauto's die elke keer mee naar het strand moesten, zijn vele malen volgeschept met zand en water!

Zeb op het strandje bij het recreatiemeer

Terwijl wij genoten van het voorjaarszonnetje zagen we even verderop op het water de waterskiërs aan het werk.

Op de recreatieplas ligt namelijk ook een Kabelwaterskibaan. Mijn kinderen waren nog te jong, anders hadden we het zeker een keertje geprobeerd!

Op het park is een leuk binnenzwembad met een Romeinse uitstraling en apart peuterbadje, waar we een paar keer een duik hebben genomen. Naast het terras bij het restaurant is een speeltuintje. Heerlijk om gezellig een drankje te nuttigen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen.

Het eten in het restaurant was van goede kwaliteit, en ook de afhaal- en snackshop had prima producten in huis. Er is een winkeltje op het park voor broodjes en waar je een klein assortiment van de dagelijkse producten aantreft.

Wil je ook nog even ontspannen? Dat kan ook bij Landal Stroombroek in het wellnesscentrum Palestra.

Op de fiets naar Kasteel Huis Bergh

Belegering van het kasteel Huis Bergh

In de omgeving van Landal Stroombroek is het leuk om te fietsen. Wij besloten om naar Kasteel Huis Bergh te fietsen.

Toen we daar aankwamen bleek dat er een middeleeuws feest was.

Op de binnenplaats van het kasteel waren diverse stalletjes met middeleeuwse spelletjes en snoepgoed.

Mensen waren gekleed in de tijd van toen en er was de bestorming van het kasteel, compleet met kanons afvuren.

Op een veldje naast het kasteel was een kampement waar het middeleeuwse leven van alledag werd uitgebeeld.

En wat ook erg leuk was, was de roofvogelshow die er gehouden werd.

Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar

Autootje rijden in Wunderland Kalkar

Een half uurtje rijden van Landal Stroombroek, net over de grens met Duitsland ligt Wunderland Kalkar met kernie's familiepark. Daar zijn we ook een dag naartoe geweest tijdens ons weekendje uit. Dit pretpark is gebouwd in en om een kerncentrale die nooit in gebruik is geweest.

Het park heeft heel veel attracties staan voor jonge kinderen. Maar ook de wat oudere kids zullen zich prima vermaken op de kartbaan, in de wildwaterbaan of in de achtbaan.

Wat mijn kinderen het allerleukste vonden was het zelf ijsjes pakken. In Kernie’s Familiepark zijn de attracties, friet, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen.

Het land van Jan Klaassen

Klimmen en spelen in het Land van Jan Klaassen

Naast het park ligt dan ook nog het Land van Jan Klaassen. Een leuk speelpark waar we op de vertrekdag nog even een kijkje gingen nemen.

Het is een park waar vele klim, spring en klautertoestellen staan. Af en toe ging er een treintje rijden wat Zeb en Tycho helemaal het einde vonden. Er was ook nog een leuke voorstelling van Jan Klaassen.

Al met al is er dus heel veel te doen zowel op het park van Landal Stroombroek zelf als in de nabije omgeving.

Lijkt het jullie ook wel leuk om je vakantie door te brengen op dit vakantiepark? Kijk dan op de website van Landal Stroombroek.


Keer terug van Landal Stroombroek naar Vakantie met Kinderen Keurmerk
Keer terug naar Vakantie met Kinderen

Vond je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!